MANGE

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Usagi

Manga podforum!? Ne hvala!!??!?!?!!?

Post by Usagi »

wiz wrote:jst bi jo kar odpru, mogoče bo pa to privabilo malo več manga ljubiteljev, kot le ena tema...odločitev je pa od Tomdar-ja...
DON'T!!!!! :evil: Nima smisla! :shock: Za mange obstaja že poseben forum in ni potrebe, da ga bi še tu ustvarjali! Odkar sem tu postala svojo ponudbo, se ni prodala niti ena manga, povpraševanje pa tud ni ravno veliko (mislim, na temle vašem forumu). :roll: Prav nobenega smisla ni, da bi za mange naredili poseben podforum. Itak je bilo rečeno, če bi bilo zanimanje veliko, bi se ustvaril podforum, ker pa je zanimanje boro oziroma ga sploh ni (tule pri vas mislim), pa v tem jst osebno ne vidim nobenega smisla. Kaj bi vi sploh radi? Privabile še več manga fanov? Ne skačite v naš zelik :arrow: to ni ravno prijazno! Pa še to; mi imamo forum, ki je namenjen ravno mangam in verjemite mi, ni nas ravno veliko ... :cry:

Yours Usagi! :x
There can be only one Usagi! ^_^
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

če odpremo poseben podforum za mange to še ne pomeni da skačemo v vaš zelnik :!: :!: , kajti nobenemu iz vašega foruma ne držimo cevi na čelu in ga silimo da postane član našega foruma...

pravzaprav imate čuden sistem.. namesto da bi promovirali zadevo, ki jo imate radi in mogoče pridobili še kakega člana in ljubitelja (kateremu bi potem uvalili svoje odveč stripe) se zapirate v krog svojega khm krdela....
to ne bo glih produktivno, še celo švicarji so postavli spomenik ruskim vojnim ujetnikom ko so v neki zaprti dolini izboljšali genski pool...z stoletji medsebojne ploditve se je stvar malo izrodila :wink:
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

Nimamo nič proti mangam, celo nasprotno, treba je širiti obzorja.
Vendar je forum razdeljen na www.striparna.com,Cijena? Sitnica!,Odjel za istraživanje rude i gubljenje vremena
In vsak ima svoje podforume

www.striparna.com
Recenzije
Seznami
Stripi
Komentarji, kritike, predlogi

Cijena? Sitnica!
Kupim
Prodam
Menjam

Odjel za istraživanje rude i gubljenje vremena
Razno

Tako da obstaja že podforum stripi in če bi poleg dali še mange bi bile mange izločene iz vseh ostalih zvrsti in podzvrsti stripa, kar pa ni prav. Tako da v "Stripi" obstaja topic, ki se imenuje MANGE in tukaj se lahko menimo in debatiramo o mangah in celo obveščate ali ozaveščate nas o teh zadevah.
Kmalu bo nastal še del foruma o Društvu in podforumu v zvezi s tem
Odstrani se pošast!
TomDar

Re: Manga podforum!? Ne hvala!!??!?!?!!?

Post by TomDar »

Usagi wrote:Odkar sem tu postala svojo ponudbo, se ni prodala niti ena manga, povpraševanje pa tud ni ravno veliko (mislim, na temle vašem forumu). :roll:
Mislim, da ta metoda ugotavljanja zanimanja oz interesa za mange ni ravno najboljša. Ne ocenjuje se zanimanje z primerjanjem glede izvodov, ki jih ponujate.

Zanimanje pa se je povečalo, saj sem se jaz navdušil z priporočilom in recenzijo od uporabnika Cornelius (AKIRA), tako da bom naročil komplet Akire.
Odstrani se pošast!
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

TomDar wrote: www.striparna.com
Recenzije
Seznami
Stripi
Mange

Cijena? Sitnica!
Kupim
Prodam
Menjam

Razno
Takole sem si jaz tole predstavljal. Notri bi lahko bili topiki, ki so povezani z mangami - res pa da takih ni bilo veliko v izbi Stripi dosedaj, kakšnih pet mogoče...
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Re: Manga podforum!? Ne hvala!!??!?!?!!?

Post by Corto »

Usagi wrote:
wiz wrote:jst bi jo kar odpru, mogoče bo pa to privabilo malo več manga ljubiteljev, kot le ena tema...odločitev je pa od Tomdar-ja...
DON'T!!!!! :evil: Nima smisla! :shock: Za mange obstaja že poseben forum in ni potrebe, da ga bi še tu ustvarjali! Odkar sem tu postala svojo ponudbo, se ni prodala niti ena manga, povpraševanje pa tud ni ravno veliko (mislim, na temle vašem forumu). :roll: Prav nobenega smisla ni, da bi za mange naredili poseben podforum. Itak je bilo rečeno, če bi bilo zanimanje veliko, bi se ustvaril podforum, ker pa je zanimanje boro oziroma ga sploh ni (tule pri vas mislim), pa v tem jst osebno ne vidim nobenega smisla. Kaj bi vi sploh radi? Privabile še več manga fanov? Ne skačite v naš zelik :arrow: to ni ravno prijazno! Pa še to; mi imamo forum, ki je namenjen ravno mangam in verjemite mi, ni nas ravno veliko ... :cry:

Yours Usagi! :x
A to je ta forum http://www.animeseirei.org/atcforum/ ?
Sem bil tam, pa nisem opazil, da bi bile kakšne bolj resne debate o mangah, v glavnem se menjajo in prodajajo mange in animeji. Zanimanje za mange pa mislim da je in bi se s posebnim podforumom še povečalo.
TomDar

Post by TomDar »

corto wrote:
TomDar wrote: www.striparna.com
Recenzije
Seznami
Stripi
Mange

Cijena? Sitnica!
Kupim
Prodam
Menjam

Razno
Takole sem si jaz tole predstavljal. Notri bi lahko bili topiki, ki so povezani z mangami - res pa da takih ni bilo veliko v izbi Stripi dosedaj, kakšnih pet mogoče...
Točno tako sem si tudi jaz predstavljal.
Vendar zakaj bi izločali eno zvrst izven stripov, saj tam notri (Stripi) lahko pišemo vse o stripih. Potem bi s časom (če ne takoj) želja za podforumom BONELLI in nato Franko-belgijska šola, itd (to je samo primerjava). Vendar sem si vzel nekaj časa in nisem naštel več topicov in zadev z mangami kot imamo prstov na roki, tako da je to nepotrebno. Če pa se izkaže (kot sem rekel že prej) da zanimanje obstaja potem bomo to naredili. Do sedaj pa koristite in dodajajte kar hočete o mangah v del stripi..
Odstrani se pošast!
wiz
STRIPOHOLIK

Post by wiz »

se strinjam s tem kar si je corto zamislil...pač en podforum za razširjanje obzorij...Usagi, s tem da mamo mi manga sekcijo, ne pomeni da vam bomo člane prevzel al pa delal neko konkurenco, ampak enostavno da mamo na nek način še to področje stripov pokrito...sem razmšljal tudi da bi nrdili posebej sekcijo o ameriških stripih da se ne bi vse mešal v tej izbi....

tu je naprimer tudi le nekaj manga bralcev in anime gledalcev, pa imajo svojo podizbo...:
http://www.joker.si/mn3njalnik/index.php?showforum=24
iščem--> DD Dnevnik: 40, 54, 57
Usagi

Huge MANGA sale!!!

Post by Usagi »

Hi folk!

Ažuriram svojo aktualno ponudbo mang.

Lp,
Usagi

------------------------------------------------------------------------------
ENGLISH:

(tele mangice so kao tanki stripi)
- Card Captor Sakura, Vol. 1, Part 3;
- Card Captor Sakura, Vol. 1, Part 4;
- 3 x 3 Eyes, Vol. 1, Part 5;

(zelooo velik format mang)
- X/1999 Vol. 1, Prelude;
- X/1999 Vol. 2, Overture;
- X/1999 Vol. 3, Sonata;
- X/1999 Vol. 4, Intermezzo;
- X/1999 Vol. 5, Serenade;
- X/1999 Vol. 6, Duet;

(značilen ang. format mang)
- Kodacha Vol. 2.

DEUTSCH:
- Gunsmith Cats Vol. 2 (zeloo velik format);

- Kirara Vol. 5;
- Kirara Vol. 2;
(malo večji format mang)

- BabyBirth Vol. 1;
- BabyBirth Vol. 2;
(malo večji format mang)

- Version Vol. 1;
- Version Vol. 2;
- Version Vol. 3;
(zelooo velik format mang)

- Narutaru Vol. 4;

- Battle Angel Alita Vol. 3,

- Mobile Suit Gundam Wing, Endless Waltz, Vol. 4;
- Mobile Suit Gundam Wing, Endless Waltz, Vol. 6;
- Mobile Suit Gundam Wing, G-Unit, Vol. 1;
- Mobile Suit Gundam Wing, G-Unit, Vol. 2;
- Mobile Suit Gundam Wing, G-Unit, Vol. 3;

- What's Michael, Vol. 1;
- What's Michael, Vol. 2;

- You're Under Arrest, Vol. 1;

- City Hunter, Vol. 1;

- Zetsuai - 1989 -, Vol. 1;
- Zetsuai - 1989 -, Vol. 2;
- Zetsuai - 1989 -, Vol. 3;
- Zetsuai - 1989 -, Vol. 4;
- Zetsuai - 1989 -, Vol. 5;

- Kizuna, Vol. 1;
- Kizuna, Vol. 2;

- Oh! My Goddness, Vol. 3;

- D.N. Angel, Vol. 1;

- Card Captor Sakura, Vol. 12;

- Love Hina, Vol. 2;
- Love Hina, Vol. 3;

- One Piece, Vol. 5;
- One Piece, Vol. 15;

- Clamp X, Vol. 2.
There can be only one Usagi! ^_^
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Usagi, svoj oglas lahko preseliš tudi v Prodam sekcijo, mogoče bo tam bolj opazen...

Kaj je to X in Clamp X, a sta ti dve mangi kaj povezani?
X sicer poznam, sem gledal anime serijo in OVA film.
sunciox

Post by sunciox »

Men bi blo še mogoče hudo če bi brav DRAGON BALL 8) To sem pa gledu kot otrok risanko, pa bi tud stripe rad če bi imev možnost, ostale mange pa adijo 8)
6ar
STRIPOHOLIK

Post by 6ar »

pej študirat ekonomijo zraven pa se uči risat :)
sunciox

Post by sunciox »

6ar wrote:pej študirat ekonomijo zraven pa se uči risat :)
:?:
groove

Post by groove »

JA DRAGON BALL STRIPE BI PA TUD JST BROUV ČE BI VEDU DA SPLOH OBSTAJAJO DRUGAČE PA TUD JST Z BRATOM GLEDAM TE RISANKE PA SO PROV DOBRE :wink:
thumbs up and cheers!
oglejte si tole www.stripoteka.com
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Jasno, da obstaja Dragonball manga, v glavnem imajo vse japonske risanke svoje predhodnike v manga.

Evo:

Image
Post Reply