DON'T!!!!!wiz wrote:jst bi jo kar odpru, mogoče bo pa to privabilo malo več manga ljubiteljev, kot le ena tema...odločitev je pa od Tomdar-ja...
Yours Usagi!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
DON'T!!!!!wiz wrote:jst bi jo kar odpru, mogoče bo pa to privabilo malo več manga ljubiteljev, kot le ena tema...odločitev je pa od Tomdar-ja...
Mislim, da ta metoda ugotavljanja zanimanja oz interesa za mange ni ravno najboljša. Ne ocenjuje se zanimanje z primerjanjem glede izvodov, ki jih ponujate.Usagi wrote:Odkar sem tu postala svojo ponudbo, se ni prodala niti ena manga, povpraševanje pa tud ni ravno veliko (mislim, na temle vašem forumu).![]()
Takole sem si jaz tole predstavljal. Notri bi lahko bili topiki, ki so povezani z mangami - res pa da takih ni bilo veliko v izbi Stripi dosedaj, kakšnih pet mogoče...TomDar wrote: www.striparna.com
Recenzije
Seznami
Stripi
Mange
Komentarji, kritike, predlogi
Cijena? Sitnica!
Kupim
Prodam
Menjam
Odjel za istraživanje rude i gubljenje vremena
Razno
A to je ta forum http://www.animeseirei.org/atcforum/ ?Usagi wrote:DON'T!!!!!wiz wrote:jst bi jo kar odpru, mogoče bo pa to privabilo malo več manga ljubiteljev, kot le ena tema...odločitev je pa od Tomdar-ja...Nima smisla!
Za mange obstaja že poseben forum in ni potrebe, da ga bi še tu ustvarjali! Odkar sem tu postala svojo ponudbo, se ni prodala niti ena manga, povpraševanje pa tud ni ravno veliko (mislim, na temle vašem forumu).
Prav nobenega smisla ni, da bi za mange naredili poseben podforum. Itak je bilo rečeno, če bi bilo zanimanje veliko, bi se ustvaril podforum, ker pa je zanimanje boro oziroma ga sploh ni (tule pri vas mislim), pa v tem jst osebno ne vidim nobenega smisla. Kaj bi vi sploh radi? Privabile še več manga fanov? Ne skačite v naš zelik
to ni ravno prijazno! Pa še to; mi imamo forum, ki je namenjen ravno mangam in verjemite mi, ni nas ravno veliko ...
![]()
Yours Usagi!
Točno tako sem si tudi jaz predstavljal.corto wrote:Takole sem si jaz tole predstavljal. Notri bi lahko bili topiki, ki so povezani z mangami - res pa da takih ni bilo veliko v izbi Stripi dosedaj, kakšnih pet mogoče...TomDar wrote: www.striparna.com
Recenzije
Seznami
Stripi
Mange
Komentarji, kritike, predlogi
Cijena? Sitnica!
Kupim
Prodam
Menjam
Odjel za istraživanje rude i gubljenje vremena
Razno