A to zajema ves njegov opus?
Danes nabavil!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Danes nabavil!
Zgleda super
From Far Beyond The Valkyries Chant My Name
V glavnem vse, razen tistega, za kar ima pravice Bunker (AF, Satanik, Kriminal, Maxmagnus, Gesebel, Denis Cobb, ...).
Tale Magnusova kolekcija res res lepo izgleda.
Gre za A4 velikost (da ne googlam)?
To si dobil v koliko škatlah? In kako pakirajo Italijani (če si prejel od tam), tudi v banana škatle oz. kaj podobnega ali ...?
To si dobil v koliko škatlah? In kako pakirajo Italijani (če si prejel od tam), tudi v banana škatle oz. kaj podobnega ali ...?
Anything is possible
Be the Change You Want to See
A4, trda vezava, skoraj 30 kg vse skupaj, sem na italijanskem ebayu nabavil.Poli 78 wrote: 29.11.2020 19:12:07 Tale Magnusova kolekcija res res lepo izgleda.![]()
Sicer dobro zapakirano v večji škatli in vse še v celofanu ampak sta bila 2 komada malo poškodovana, izgleda že od prej.
Prodajalec pravi, da ni opazil, mi je povrnil 8 evrov zaradi teh poškodb.
Čeprav... če je tako hitro znižal oz. vrnil en del denarja
Anything is possible
Kompliciramo samo mi in Kitajci na aliexpressu. Jaz precej kupujem v tujini, vedno imajo prostor za znižanja ob poškodbah, predolgem roku dostave in podobnem. Praskica na novi knjigi -30% takoj. Nisi prejel pošiljke teden dni čez rok - ok, poglej na kartico denar smo ti že vrnili (praviloma nič - preveri na pošti oz. počakaj še dodatnih 14 dni...) ( Mazzini sicer piše s strani prodajalca, ampak s strani kupca je pogosto podobno: https://siol.net/siol-plus/kolumne/miha ... sko-533334 )Poli 78 wrote: 29.11.2020 19:23:21 Čeprav... če je tako hitro znižal oz. vrnil en del denarja... hja, kakorkoli, lepa gesta z njegove strani (če res ni vedel).
![]()
A zadnja dva albuma Smrkcev sta samo v trdi vezavi?
se mi zdi da nisem opazil mehke izdaje
Mehki izide 4-6 mesecev za trdim. Vsaj pri vseh do zdaj je bilo tako.
Predzadnjii je mehek (ga imam), zadnji (še) ni (mislim da je zdaj dva meseca od izida).
Če bodo izvedli Titeufa bom slabe volje (samo trdi po določeni številki) - ampak se pomoje precej bolje prodajajo, pa kioski in to.
Za tistega, ki še čaka pošiljko... mislim da je tam zadi levo...

(pošti Slovenije zmanjkuje prostora za pakete)

(pošti Slovenije zmanjkuje prostora za pakete)
zdaj vsi kupujejo prek spleta in se je zabasalo..sploh k je ta k**** veseli december.
jaz sem ta teden pošiljal ene pakete pa ni bilo nobenih zamud
jaz sem ta teden pošiljal ene pakete pa ni bilo nobenih zamud
Me zanima koliko časa bo potovala kuverta v ZDA...
Poslana konec novembra, prispela... nekje januarja 2021? Če bo po sreči.
Poslana konec novembra, prispela... nekje januarja 2021? Če bo po sreči.
Anything is possible
ta teden sem poslal 4 pakete, vsi so bili vročeni naslednji dan. tako da to lavfa zaenkrat