zgleda da te dolgo ni bilo v striparni.com pa si spregledal temo Novo v trafikah kamor sodi tale vesela novica. Sicer pa me zanima kaj je Marti Misterija uganil desetkrat? Stavim da gre spet za 10 Asimovih plagiatov ugank tipa Velikonočni otoki, Piramide itd... dolgcajt..
Wow, to je pa že druga pesem... Marti Misterija v Predjamskem gradu in Postojni... hm, se pravi v Predjamskem gradu se nahaja ena od desetih ugank iz naslova epizode, ampak katera? Grem stavit da kakšen totalni nonsens - hieroglifi, kot običajno.
Ne vem kaj počne tam, ker zgodbe nisem prebral. Načeloma zgodb sploh ne začnem brati, če nimam vseh delov, tako da pri novih stripih počakam tudi mesec, dva ali celo tri, da se zgodba zaključi in jih šele potem začnem brati.
In ker se ta zgodba šele dobro začne, je niti nisem začel brati, samo prelistal sem jo na hitro in mi ena slika pade v oko: Lej, tole je pa čisto isto kot v Postojnski jami -
Kasius Klej wrote:Wow, to je pa že druga pesem... Marti Misterija v Predjamskem gradu in Postojni... hm, se pravi v Predjamskem gradu se nahaja ena od desetih ugank iz naslova epizode, ampak katera? Grem stavit da kakšen totalni nonsens - hieroglifi, kot običajno.
v predjamskem gradu se nič ne dogaja, samo slikaca je ko stojijo pred njim in Marti nekaj naklada o Erazmu.
Uganka je povezana z notranjosto Postojnske jame..... ampak bomo šele v naslednjem zvedli o čem se gre
jang wrote:v predjamskem gradu se nič ne dogaja, samo slikaca je ko stojijo pred njim in Marti nekaj naklada o Erazmu.
Uganka je povezana z notranjosto Postojnske jame..... ampak bomo šele v naslednjem zvedli o čem se gre
Torej, tako kot na TV-ju po oglasih sledi presenetljiv rasplet ljubezni med ...