Hehe, seveda ne, jaz samo upam, da bo čim več življa prišlo do tega res zanimivega branja (ki je mimogrede povsem edinstveno, kajti na Pomurski založbi so mi osebno zagotovili, da ni šans za ponovno izdajo), hkrati se pa prav zaradi zgoraj navedenih razlogov niti najmanj ne bojim bande hudičeve (tm).
Na Pomurski zaožbi jim še niti stare zaloge ni uspelo prodati, še na zadnjem Knjižnem sejmu v Cankarjevem domu si lahko kupil ta strip
(možno da te knjige, ki jih je sicer izdala Pomurska založba sedaj prodaja kdo drug, so pa bile vsekakor nerabljene in na stojnici zadnjega knjižnega sejma, sem posebej opazil ker vem da je izdaja stara že 'kar nekaj let' (17) pa sem se spraševal če je ponatis - in ni bil... huh, pa ene par so jih še imeli)
pismo Budi, a nisi mogel kakšnega kupiti za vsak slučaj? Jaz sem reč iskal vsepovsod, pa je nisem našel. (BTW frend jo je kupil v neki zakotni štacuni)
če jo boš še imel šanso kupiti, mi na vsak način sporoči.
jest sem jih lani dva kupil na knjiznem sejmu po jurja. Tip ki to prodaja se pise Koščak in ima tiskarno oz. zalozbo oz. neko tako dejavnost, telefon sem zgubu, doma pa je iz Lj. Veliko srece pri iskanju....