BRIT
Moderators: TomDar, jang, Corto, Mioke, Ruki
BRIT
http://img202.imageshack.us/img202/5955 ... 9rf7hl.jpg
je še kdo nabavil to zadevo razen mene v Zagrebu? Pravkar sem ga prebral in imam kar dobro mnenje... z veseljem bom kupil še drugo in tretjo številko...
Založnik je srbski Lavirint, cena 24 kun se mi zdi na hrvaškem. V Beogradu je baje že razprodan, pri nas pa dvomim da se ga dobi...
priporočam
je še kdo nabavil to zadevo razen mene v Zagrebu? Pravkar sem ga prebral in imam kar dobro mnenje... z veseljem bom kupil še drugo in tretjo številko...
Založnik je srbski Lavirint, cena 24 kun se mi zdi na hrvaškem. V Beogradu je baje že razprodan, pri nas pa dvomim da se ga dobi...
priporočam
Re: BRIT
Prepozno sm bil obveščen o njemu drugače bi ga vrjetno nabavil! Me pa zelo zanima kakšen je(zgodba...)!jang wrote:http://img202.imageshack.us/img202/5955 ... 9rf7hl.jpg
priporočam
na prvi pogled gre za tipičen ameriški strip o superheroju. Brit je v bistvu neranljiv in nepremagljiv borec v službi neke vladne služe že mnogo let. Neki znanstvenik bi rad naredil mlajše kopije njega, vendar za to potrebuje Brit razkosanega za preučevanje od kod mu te moči. Šef angencije je sprva proti, vendar ko Brit prvič pokaže znak šibkosti (krvavitev iz nosu) se premisli....in začne se lov nanj...
je pa še nekaj komičnih in duhovitih vložkov notri...
kvaliteta izdelave je zelo dobra, izhajal naj bi na 6 mesecev. do sedaj so izšle 3 številke v originalu
kvaliteta izdelave je zelo dobra, izhajal naj bi na 6 mesecev. do sedaj so izšle 3 številke v originalu
Re: BRIT
Ne, preveč krvi!jang wrote:http://img202.imageshack.us/img202/5955 ... 9rf7hl.jpg
priporočam
Sva ga z miokejem naročila in ga imam doma. IN moram reči da je kar lepo narejeno in da kot zvezek lepo zgleda.
Cena pa je tudi zastonj 480 sit, s poštnino vred pa max 500 sit.
Če bo BRIT kontinuiteta bom nabavljal, upam da bo tudi nepobedivi/okružen mrtvima še naprej od številke 7 naprej...
Cena pa je tudi zastonj 480 sit, s poštnino vred pa max 500 sit.
Če bo BRIT kontinuiteta bom nabavljal, upam da bo tudi nepobedivi/okružen mrtvima še naprej od številke 7 naprej...
Odstrani se pošast!
sliši se zanimivojang wrote:na prvi pogled gre za tipičen ameriški strip o superheroju. Brit je v bistvu neranljiv in nepremagljiv borec v službi neke vladne služe že mnogo let. Neki znanstvenik bi rad naredil mlajše kopije njega, vendar za to potrebuje Brit razkosanega za preučevanje od kod mu te moči. Šef angencije je sprva proti, vendar ko Brit prvič pokaže znak šibkosti (krvavitev iz nosu) se premisli....in začne se lov nanj...
pride tudi v slo kioske?
Kolikor vem sva ga samo jaz in mioke v tokratnem naročilu naročila.Nobody wrote:se pravi samo direktno naročilo s striparnjang wrote:mislim da ne....da ni bil nikjer na kioskih
PS: Da se pohvalim, sem v novem stanovanju in imam prek T-2 internet. Torej pričakujte veliko mojih postov in aktivnosti v zvezi s striparno
Odstrani se pošast!
T-2 je bombaTomDar wrote:Kolikor vem sva ga samo jaz in mioke v tokratnem naročilu naročila.Nobody wrote:se pravi samo direktno naročilo s striparnjang wrote:mislim da ne....da ni bil nikjer na kioskih
PS: Da se pohvalim, sem v novem stanovanju in imam prek T-2 internet. Torej pričakujte veliko mojih postov in aktivnosti v zvezi s striparno
kaj ko ima prednosti in slabosti - slabost je, da ga je možno naročiti samo za ožje centre mest