Fajn, kaj pa Nathan Never? Ti ni všeč, ga vseeno kupuješ ali ne?jang wrote:Zadnjič prejel še Mister No 58 od Libellusa...tako sem končno ujel vse tri glavne Libellusove serijale- MM, MNo in Texa
Danes nabavil!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Danes nabavil!

ja, tud njega imam komplet ( redno in vse spremljajoče serije)markolar wrote:Fajn, kaj pa Nathan Never? Ti ni všeč, ga vseeno kupuješ ali ne?jang wrote:Zadnjič prejel še Mister No 58 od Libellusa...tako sem končno ujel vse tri glavne Libellusove serijale- MM, MNo in Texa
Zagor extra 244: Zagor protiv Zagora
Tex 127: Zasjeda na jezeru
Blek 58: Crni strah
play it again
wer wrote:Zagor extra 244: Zagor protiv Zagora
horex je zakon, pa reno tud...
tut moj.markolar wrote:Trenutno moj najljubši junak - znanstvena fantastika.
poleg dragonero in siročad edino kar velja od bonelita
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Tilitili, si že pri treh bonelijevih serijalih, počasi ratuješ okužen, drugo leto bo številka narasla na 5 >:)tilitili wrote:tut moj.markolar wrote:Trenutno moj najljubši junak - znanstvena fantastika.
hehehehehehehehehehehehhehehehehehehehhheeehhehehehehgombi wrote:Tilitili, si že pri treh bonelijevih serijalih, počasi ratuješ okužen, drugo leto bo številka narasla na 5 >:)tilitili wrote:tut moj.markolar wrote:Trenutno moj najljubši junak - znanstvena fantastika.
horex je zakon, pa reno tud...
okey sej j tut Tex atabogibatina, pa Julia cartkana, ampak DD, MrNo, BB, LL...jzsmarijabuhpumagi, te mi pa ne grejo. Tako opevani magični vijetar mi nekako ni shodil, Ken Parkerja pa sploh ne poznam. Pri tem se pa držim pravila "ne diraj lava dok spava".
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Kena Parkerja ne poznaš? To si pa moraš čimprej nabavit!
Eden od desetih najboljših vesternov vseh časov.
Sicer pa ga lahko poceni dobiš v Lunovem magnus stripu.
Eden od desetih najboljših vesternov vseh časov.
Sicer pa ga lahko poceni dobiš v Lunovem magnus stripu.
Absolutno se ne izogni Kenu!
Veliko napako bi naredil. 
Anything is possible
Be the Change You Want to See
v finančnem smislu bi se ti sploh poznaloPoli 78 wrote:Absolutno se ne izogni Kenu!Veliko napako bi naredil.
Ma, bolj sem mislil na to, da se sploh seznani z njim. Torej, da ga prebere. Itak ga imamo skoraj vsi, pa ga bo že dobil na branje in cedil sline ter pisal hvalospeve potem po forumu/ih. 
Anything is possible
Ninel oenil si, da je Ken Parker eden od 10 najboljših westernov vseh časov? Kateri so ostali?
100 % zagotovo bo omenil Black Hills 1890
, pa verjetno Blueberry ...
Anything is possible