Prostor za vse ostale zbirateljske hobije, ki niso stripi:
NUMIZMATIKA, FILATELIJA, HERALDIKA, PIVSKI PODSTAVKI, POSTERJI, ALBUMI ZA SLIČICE, SLIČICE, ZNAČKE, KINDER FIGURICE, PEZ FIGURICE, REVIJE, KNJIGE, PUZZLE, LEGO ...
Pozdravljeni..Da se malo oglasim..Ker se nahajam ze od maja v Nemciji tocno v Stuttgart-u..V petek na crpalki ARAL grem po cigarete in naletim na to rasprodajo..bilo je samo 4 komadov tako da sem vzel vse 4
byKrkan wrote:Pozdravljeni..Da se malo oglasim..Ker se nahajam ze od maja v Nemciji tocno v Stuttgart-u..V petek na crpalki ARAL grem po cigarete in naletim na to rasprodajo..bilo je samo 4 komadov tako da sem vzel vse 4
Res je velika škoda, da se pri nas kaj takega ne spomnejo, ko gre vse v remitendo, da prodajo še tisto kar jim je ostalo, zapakirajo skupaj in vžgi manjšo ceno. Pač.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Ni pa lepšega dne, ko ti poštar na vrata prinese kup paketkov sličic, ki ti jih še ogromno manjka in pa lepo razglednico poslano od kolegice, seveda brez računov in čisto malo reklam potem se pa kaže še sonce v daljavi, ma kaj češ lepšega
tole se mi je pa prvič zgodilo, sličica malo debelejša od ostalih se ni dala odlepiti,
pustil jo bom kar tako, kajti to se pa res zgodi enkrat na tisoč let
Ja res je, pravijo da se z denarjem ne da vse kupiti, tako mi manjkajo še
38 57 65 67 101 122 131 157 160
Imam ogromno dvojnih, če ima kdo za menjati? Album ANIMALS http://spletkomat.com/zbirka.asp?idzbirka=612
-
Last edited by risar_69 on 10.12.2014 13:17:53, edited 2 times in total.
risar_69 wrote:Tele Mikijeve sličice iz čigumijev prvič vidim
EJ, sam teh čikgumijev Kraševih in Imperial se pa spomnim, mater so bili poceni, sladki, pa po parih minutah so bili brez okusa pa eni so bili trdi, drugi pa so se razpadali... memories
Nekaj bi te prosil. Bi ga morda lahko pofotkal/skeniral, vsaj Olimpijo in Partizan, rabil bi namreč neke podatke o igralcih. Jaz ti lahko pošljem košarko 80/81, 81/82, 82/83, 83/84 če te zanima.