Danes nabavil!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Danes nabavil!
Bomo brali, ko bo čas dopustil. 
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Dylan Dog
obojeni program 1
nisem zdržal, ne da se mi čakati hrv.izdaje
obojeni program 1
nisem zdržal, ne da se mi čakati hrv.izdaje
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
in njihove može in njega. Par njegovih zetov so pometali iz helikopterjev kot na tisoče drugih drugače mislečih borcev za svobodo. Oesterheld sam je poniknil v "Sheratonu".ninel wrote:....
(sploh tekst o Oesterhaldu, ki so mu zaradi levičarskih stripov Eternauta in Che Guevara argentinski fašisti ubili vse štiri hčere...).
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Walt Disney Uncle Scrooge and Donald Duck Don Rosa Gift Set 1 & 2...

sem dobil na Amazonu.com (ne prek marketplaca) - 55% s poštnino vred... in plačal na koncu 1€ več kot če bi izkoristil na bookdepository -30%
Carina 0€, DDV: 1,5€, stroški enostavnega carinjenja: 7,5€

sem dobil na Amazonu.com (ne prek marketplaca) - 55% s poštnino vred... in plačal na koncu 1€ več kot če bi izkoristil na bookdepository -30%
Last edited by BuDi on 20.11.2014 15:18:22, edited 1 time in total.
Ej Stari, dobro da je bilo "enostavno carinenje" kaj bi šele bilo če nebi bilo enostavno ... bandaBuDi wrote:Walt Disney Uncle Scrooge and Donald Duck Don Rosa Gift Set 1 & 2...
Odstrani se pošast!
Kako je lahko carina 0€, stroški carinjenja pa 7,5€ ?TomDar wrote:Ej Stari, dobro da je bilo "enostavno carinenje" kaj bi šele bilo če nebi bilo enostavno ... bandaBuDi wrote:Walt Disney Uncle Scrooge and Donald Duck Don Rosa Gift Set 1 & 2...
Carina 0€, DDV: 1,5€, stroški enostavnega carinjenja: 7,5€![]()
![]()
To da so naračunali 1,5€ DDV je tudi formalno imenovano carinjenje in je stalo 7.5€ (s tiskanjem računa vred, kar se mi zdi da je samo po sebi stalo 1,8€ ali nekaj takega, nimam pred sabo).Corto wrote:Kako je lahko carina 0€, stroški carinjenja pa 7,5€ ?
Jaz sem pozabil plačat dohodnino v znesku 90 evrov.
Septembra sem dobil sodno odločbo o rubežu z mojega TRR brez možnosti pritožbe.
Seveda mi pa niti pod razno niso prej poslali kakšnega opozorila ali opomina.
V odločbi je znesek z zamudnimi obrestmi in stroški obvestila narasel na 130 evrov.
Ko sem konec meseca dobil izpisek iz banke, pa sem videl, da so mi trgali 170 evrov.
40 evrov so bili namreč stroški rubeža.
40 evrov so zaračunali samo zato, da so nakazali denar z mojega na njihov račun!!!

V odločbi je znesek z zamudnimi obrestmi in stroški obvestila narasel na 130 evrov.
Ko sem konec meseca dobil izpisek iz banke, pa sem videl, da so mi trgali 170 evrov.
40 evrov so zaračunali samo zato, da so nakazali denar z mojega na njihov račun!!!
Ja, žal je res tako. Občasno vidim v službi, ko dobimo sklep o izvršbi (tudi za neplačilo dohodnine) in včasih je sam dolg lahko nekaj deset centov, pa kljub temu pridejo zraven ti stroški izvršbe, ki so nekje 40-50 evrov.
Anything is possible
kaj naj ti rečem, kot...ninel wrote:Jaz sem pozabil plačat dohodnino v znesku 90 evrov.
PS: čeprav ne vem če tvoj post paše v "Danes nabavil", bolj v "naj gre v * ..:"
Odstrani se pošast!
Ma to sem napisal tukaj, ko sem ravno videl Budijev post o carini...
M Raicht, C P III Wilson, B Smith: THE STUFF OF LEGEND, Omnibus 1 in 2
Dave Wachter, J A Clark: THE GUNS OF SHADOW VALLEY
Cecil, Corbeyran: THE BOMBYCE NETWORK
Rip Kirby 9, 10
Dave Wachter, J A Clark: THE GUNS OF SHADOW VALLEY
Cecil, Corbeyran: THE BOMBYCE NETWORK
Rip Kirby 9, 10
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Iznogud na poti do zvezd ( Graffit)
Zloglasni Iznogud (Graffit)
Stripoteka 1119
me pa res zanima razlog zakaj so do sedaj izdali albume 2,3,4,5,6,7, preskočili pa logičen začetek---album 1
Zloglasni Iznogud (Graffit)
Stripoteka 1119
me pa res zanima razlog zakaj so do sedaj izdali albume 2,3,4,5,6,7, preskočili pa logičen začetek---album 1
Sledijo Ludensovi logiki?
Po koliko pa sta sploh nova dva Iznoguda? Bosta na knjižnem sejmu?
Po koliko pa sta sploh nova dva Iznoguda? Bosta na knjižnem sejmu?
Anything is possible