Vlakci, avtomobilčki,ladijce
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Ruki
Re: Vlakci, avtomobilčki,ladijce
Tole sem enkrat nabavil v Lidlu ali Hoferju, nisem čisto prepričan ampak bolj se nagibam na Lidl. Vsake toliko časa imajo v akciji kakšno omarico, takrat so imeli kot se spomnim dve vrsti vitrin, tale je manjša. Montaža enostavna, vsi deli in navodila priložena. Cena pa tudi ni previsoka, taka lidlovska
.
play it again
Super je. Poskušam spremljati, če bi podobno kje zasledil. Gre kar veliko avtomobilčkov noterwer wrote:Tole sem enkrat nabavil v Lidlu ali Hoferju, nisem čisto prepričan ampak bolj se nagibam na Lidl. Vsake toliko časa imajo v akciji kakšno omarico, takrat so imeli kot se spomnim dve vrsti vitrin, tale je manjša. Montaža enostavna, vsi deli in navodila priložena. Cena pa tudi ni previsoka, taka lidlovska.
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Tole mi je en lepših modelčkov od Legendarnih, samo napako ima. Ne bi smel imeti stranske bočne plastike, ali pa ne kovinskih blatnikov, to sta dve različne Katre GTL-ka in TL-ka.
https://www.facebook.com/15267108826137 ... =1&theater
https://www.facebook.com/15267108826137 ... =1&theater
Nekaj novih, Hot Wheels redline avtomobilčkov...

Danes dobil poseben avtomobilček Hot Wheels...1979 Ford F 150, ki ga je v tistih časih, vozil Sam Walton, ustanovitelj trgovin Walmart. Avtomobilček je v takšni izvedbi bil naprodaj le v trgovinah Walmart.

Bom kar sem postavil
Kako se je nekoč izdeloval legendarni Ami 6 Berline. Upam da ga vidimo med legendarnimi avtomobilčki
Kako se je nekoč izdeloval legendarni Ami 6 Berline. Upam da ga vidimo med legendarnimi avtomobilčki
Nov... Treasure Hunt v moji zbirki prispel direktno iz malezije. Naj povem, da ima Mattel v maleziji tovarno v kateri izdelujejo avtomobilčke Hot Wheels in na Ebayu je veliko prodajalcev iz malezije in verjetno ni naklučje, da prodajajo po večini samo avtomobilčke, ki jih je težje dobiti oz. so vredni več... Po vsej verjetnosti se vsake toliko časa kakšen avtomobilček znajde v žepu kakšnega zaposljenega... no ja men je vseeno, pa še poštnina je zastonj

gogi00: ali si vedel, da v Müllerju prodajajo serijo Batman vozil (od 1-
za neko obletnico?
vozila iz filmov, risank in igric.
Nobody wrote:gogi00: ali si vedel, da v Müllerju prodajajo serijo Batman vozil (od 1-za neko obletnico?
Ja sem videl, da so dobili nekaj ... ampak zadnje čase bol iščem avtomobilčke iz začetka Hot Wheels dobe, se pravi Redline avtomobilčke tam iz 60-70 let in pa te posebne serije, ki imajo gumijaste kolese in posebne barve oz. so omejene serije... je pa res, da so ti avtomobilčki tudi dražji in jih dobim le preko Ebaya... včasih naletiš na kaj zanimivega in poceni, včasih pa si kaj ogledam, potem pa cena naraste, do te meje, da me mine (zadnič sem imel ogledan avtomobilček Redline, ki je nakoncu dosegel ceno 62€ in nekaj centov...
V Millerju pa kupim le kakšen avtomobilček, ki mi je res zanimiv, ampak odkrito povem, da so mi ljubši starejši, ker še ni bilo vse tako masovno narejeno in so skoraj celi iz kovine in imajo dele, ki se odpirajo (pokrovi motorja in podobno)
Še ena dobrota je danes prišla...
In to je Hot Wheels "Mail in" Purple Passion Woody.
Da razložim, vse večje trgovine v ameriki (Walmart,Toys "R" Us,Target...), imajo vsako leto posebne avtomobilčke, ki jih Mattel (Hot Wheels) izdela posebaj za njih in jih ni mogoče kupit v evropi ali v konkurenčni trgovini...
Tako ima Toys "R" Us vsako leto igro "Mail in" v kateri moraš zbrat dvajset kartončkov od določenih "osnovnih" avtomobilčkov (takšni, ki so naprodaj tudi pri nam, Spar,Muller...). Te kartončke pošleš, na njihov naslov in oni ti vrnejo poseben avtomobilček, ki ga lahko dobiš samo na ta način, žal velja in deluje to le v ameriki... no in tale moj je eden od teh Mail in avtomobilčkov

Da razložim, vse večje trgovine v ameriki (Walmart,Toys "R" Us,Target...), imajo vsako leto posebne avtomobilčke, ki jih Mattel (Hot Wheels) izdela posebaj za njih in jih ni mogoče kupit v evropi ali v konkurenčni trgovini...
Tako ima Toys "R" Us vsako leto igro "Mail in" v kateri moraš zbrat dvajset kartončkov od določenih "osnovnih" avtomobilčkov (takšni, ki so naprodaj tudi pri nam, Spar,Muller...). Te kartončke pošleš, na njihov naslov in oni ti vrnejo poseben avtomobilček, ki ga lahko dobiš samo na ta način, žal velja in deluje to le v ameriki... no in tale moj je eden od teh Mail in avtomobilčkov

Novi, Hot Wheels redline avtomobilčki v moji zbirki

V Kaliforniji, natančneje v Los angelesu je od 1 do 5 oktobra potekal sejem, ki ga organizirajo vsako leto in na njem je Mattel (Hot Wheels) predstavil nekaj novosti za leto 2015, tam potekajo razna predavanja, igre, tekmovanja, prodaja in izmenjava avtomobilčkov in podobno...vse se dogaja preprosto v hotelu in vsak, ki kupi karte lahko kupi tam tudi posebne avtomobilčke, ki so narejeni samo za to srečanje in so omejeni na določeno število... če vnaprej zakupiš večerjo na zadnji dan, dobiš še dodaten poseben avtomobilček...
Na dogodku poteka tudi tekmovanje o avtomobilčkih, ki jih udeleženci sami doma predelajo in ta del je meni zelo zanimiv, ker imajo nekateri res domišlijo, spodaj pa si lahko pogledate nekaj primerov.

Na dogodku poteka tudi tekmovanje o avtomobilčkih, ki jih udeleženci sami doma predelajo in ta del je meni zelo zanimiv, ker imajo nekateri res domišlijo, spodaj pa si lahko pogledate nekaj primerov.

Tole sem dobil danes...

zakoooooon