Dare in Lux žal ne bosta mogla biti z nami, ker so vse sobe polne. Upam, da vama Vice najde v bližini ugodno prenočišče. Ni pa za bat, da ne bi dobila.
Če ste to vsi, potem bom potrdil naš prihod Vicetu.
če kdo ne gre ali bi še kdo šel naj javi, pa bo Vice zrihtal poceni prenočišče. ali v tej vili ali pa kje blizu. Smo pa blizu dogajanja, kjer bod tribine in blizu Meteora, kjer bo burza stripova. ravno vmes med obema dogajanjema.
Letos sta kopanje in Herc obvezna za vse
It Is Ok for me!
MI gremo v četrtek zjutraj, če gre kdo poleg, naj se javi
Dare in Lux žal ne bosta mogla biti z nami, ker so vse sobe polne. Upam, da vama Vice najde v bližini ugodno prenočišče. Ni pa za bat, da ne bi dobila.
Če ste to vsi, potem bom potrdil naš prihod Vicetu.
če kdo ne gre ali bi še kdo šel naj javi, pa bo Vice zrihtal poceni prenočišče. ali v tej vili ali pa kje blizu. Smo pa blizu dogajanja, kjer bod tribine in blizu Meteora, kjer bo burza stripova. ravno vmes med obema dogajanjema.
Letos sta kopanje in Herc obvezna za vse
It Is Ok for me!
MI gremo v četrtek zjutraj, če gre kdo poleg, naj se javi
Potrdil sem naš prihod v Makarsko pri Vicetu. Pričakuje naš slovenski konvoj v četrtek zjutraj oziroma dopoldne. Sobe imamo rezervirane do nedelje po kosilu.
Iz Maribora štartamo ob 5ih zjutraj. Posadka: Mike, Nobody, Xabaras in jaz.
Lahko se z LJ ekipco dobimo kje na kakšnem postajališču na kavi in ga pičimo skupaj naprej.
Simao napisal/-a:
Potrdil sem naš prihod v Makarsko pri Vicetu. Pričakuje naš slovenski konvoj v četrtek zjutraj oziroma dopoldne. Sobe imamo rezervirane do nedelje po kosilu.
Iz Maribora štartamo ob 5ih zjutraj. Posadka: Mike, Nobody, Xabaras in jaz.
Lahko se z LJ ekipco dobimo kje na kakšnem postajališču na kavi in ga pičimo skupaj naprej.
Se že veselim, da se bomo ponovno videli
Velja, lahko se kje dobimo, se slišimo par dni prej, da se zmenimo.
Tijekom ove 2014. godine Libellus će na nekoliko načina pokušati iznenaditi svoje čitatelje (i one koji će to tek postati) te na taj način proslaviti 10. obljetnicu rada, a jedno od tih iznenađenja dogodit će se na ovogodišnjemu MaFestu koji je već u tijeku.
Naime, pripremili smo ukupno 400 stripova iz svojih različitih edicija koje ćemo besplatno podijeliti u petak 23.5. i subotu 24.5. u razdoblju između 10 i 20 sati.
Više informacija o svemu moći ćete dobiti u Makarskoj u pivnici Pivac i café baru Feral od 10 sati u petak (23.5.).
Vidimo se!
Anything is possible
Be the Change You Want to See