Videl sem, da je do zdaj pri Ludensu izšlo celih 5 Martijev... ...se pravi štirje regularni in en specijalec. A to slučajno pomeni, da se je izdajanje Mysterejev ustavilo?
Ali mogoče naprej izhajajo pri kateri drugi založbi, ker ne poznam? Sem videl na markolarjevem spisku, da se pri Ludensu pri številki 46 konča, ampak se potem od 47 nadaljuje pri nekem Strip - Agentu. Je to to? Če ja, kako potem priti do novih številk, ki sproti izhajajo, ker se ne spomnim, da bi po trafikah kje videl stripe od te založbe...
Torej, strip agent je isto kot Ludens le z drugim imenom. Ni mi pa jasno kako ga nisi videl v trafikah, a pogledaš enkrat na vsaka dva meseca?? MM redno prihaja v Slovenijo, celo brez zamude glede na Hrvaško.
tomas otto napisal/-a:Ludens = Bernard = Strip Agent
Torej, strip agent je isto kot Ludens le z drugim imenom. Ni mi pa jasno kako ga nisi videl v trafikah, a pogledaš enkrat na vsaka dva meseca?? MM redno prihaja v Slovenijo, celo brez zamude glede na Hrvaško.
Nisi daleč od resnice... ... sem do maloprej zbiral samo Nevere, ki izhajajo na malo več ko 2 meseca, tako da...
Kdo slučajno ve kje bi se v Ljubljani našla kaka "bolje" založena trafika? S tem mislim, da bi se dalo pri njih najdet tudi kako številko za nazaj.
Ker sem na stripovi.com videl, da je zdaj ven prišla 59-ka (Martin Mystere). Jaz zaenkrat mam komplet do 57, razen onih dveh zgoraj. Se pravi bi rabil še to tanovo in pa 58-ko.
BLUE BLUES napisal/-a:Še samo nekaj, pa dam mir...
Kdo slučajno ve kje bi se v Ljubljani našla kaka "bolje" založena trafika? S tem mislim, da bi se dalo pri njih najdet tudi kako številko za nazaj.
Ker sem na stripovi.com videl, da je zdaj ven prišla 59-ka (Martin Mystere). Jaz zaenkrat mam komplet do 57, razen onih dveh zgoraj. Se pravi bi rabil še to tanovo in pa 58-ko.
Bi rekel, da nikjer. Lahko se zapelješ do Zagreba ali pa počakaš, da bodo prišli ven kompleti treh številk skupaj, pa jih tam poiščeš.
Bob Rock napisal/-a:Bi rekel, da nikjer. Lahko se zapelješ do Zagreba ali pa počakaš, da bodo prišli ven kompleti treh številk skupaj, pa jih tam poiščeš.
No, potem bom pač kupil 59-ko, če jo še kje majo. In dal na forum oglas za #58. Sem slišal, da se da z enimi po trafikah zmenit in ti potem nabavijo za nazaj...
BLUE BLUES napisal/-a:Še samo nekaj, pa dam mir...
Vidim da ti nihče ni omenil Striparnice Buch... je videt da je nihče ne jemlje resno (no tak imaš skoraj sigurno ta dva Martija)
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović. Registriraj.si domeno.