Mladi avtor Urban Breznik se je odločil da bo narisal strip ter ga objavil. To je tudi naredil in končno se ga da nabaviti v boljših trgovinah (ne vem še točno kje )
Pozdrav. Sem avtor stripa. Če kdo želi kakšno verzijo, mu lahko pošlem. Cenovno se bo potrebno prikrajšat za 1000sit+poštnina.
Zadevo sem risal eno leto (sem imel še dosti drugega dela)in obsega 40 strani (prvotno na A3 s tušem risano). Če še koga kaj specifično zanima- naj vpraša.
Macheta wrote:Pozdrav. Sem avtor stripa. Če kdo želi kakšno verzijo, mu lahko pošlem. Cenovno se bo potrebno prikrajšat za 1000sit+poštnina.
Zadevo sem risal eno leto (sem imel še dosti drugega dela)in obsega 40 strani (prvotno na A3 s tušem risano). Če še koga kaj specifično zanima- naj vpraša.
Kaj na šoli še boš kaj prodajal?Eni moji kolegi bi še kupli....
danes sem dobil in prebral strip in moram reči da sem kar zadovoljen. Je dost kratek in jedrnat, vendar ti da na koncu vseeno za mislit...
vidi se velik vpliv japonskih stripov, saj je tudi glavna vloga v stripu neki sabljač z dolgimi lasmi...in tud scena je cela bolj japonska...
narisano je dost detajlno..vendar kar me moti je to da je z risanjem predvsem posvečen okolici in ne glavnemu liku..pravtako je tu problem ker nam ne predstavi tega junaka...
vseeno bi rad čestital avtorju..sam ne bi mogel kaj takega narediti...