Ojla!
A je kakšna možnost, da bi se dalo nastaviti stari pogled? Mislim na tistega od nekaj let nazaj, katerega sem še do včeraj uporabljal - kjer je ime uporabnika z avatarjem na levi strani. Bolj pregleden je.
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Ja, saj te nastavitve sem iskal. Ampak sem sedaj našel - skrivajo se pod uporabniškim imenom. Edino te nastavitve "pogleda foruma" sedaj ne najdem. Nič, se bo treba navaditi na ta pogled, čas gre naprej.
Anything is possible
To so sedaj z rdečo obarvani... eee, krogci/oblački na levi strani topica - za neprebrano. Pri posameznem postu pa rdeče obarvan zavihek pred imenom člana.
Anything is possible
Tudi sem tudi bolj navajen na stari pogled. Dare bi šlo to porihtati ali vsaj omogočiti, da si sami porihtamo?
Novi pogled je odbijajoči - odkrito povem, da sem več kot polovico časa MANJ na forumu.
Predlog:
teme kot so:
1) Stripovska bera v letu 2017
2) Stripovska bera v letu 2016
3) NAJ stripovska izdaja v Sloveniji v 2016
se naj pomaknejo nekam v ozadje, ker so zdaj že ,,zastarele,,.
Ker, ko odpreš forum ,,Stripi,, vrtiš 3/4 obrata na koleščku miške, da prideš do aktualnih tem.
Nobody napisal/-a:Tudi sem tudi bolj navajen na stari pogled. Dare bi šlo to porihtati ali vsaj omogočiti, da si sami porihtamo?
Novi pogled je odbijajoči - odkrito povem, da sem več kot polovico časa MANJ na forumu.
Predlog:
teme kot so:
1) Stripovska bera v letu 2017
2) Stripovska bera v letu 2016
3) NAJ stripovska izdaja v Sloveniji v 2016
se naj pomaknejo nekam v ozadje, ker so zdaj že ,,zastarele,,.
Ker, ko odpreš forum ,,Stripi,, vrtiš 3/4 obrata na koleščku miške, da prideš do aktualnih tem.
štiri teme sem spremenil v "normalne", tako da bi sedaj to moralo OK.