Uf, kar nekaj naslovov se bo znašlo na polici (če bo še kaj prostora

), so me pa nekateri tudi presenetili. Recimo, ne bi si mislil, da bo Markos izdal Sacca. Nekako sem mislil, da ga ne zanima, pa še izšel je že v BiH (in pri nas - konkretno
Goražde, katerega bo izdal), pa tudi nekaj ostalih. Vsekakor strip, ki si ZASLUŽI mesto v Orki.
Pa potem
Eternautov povratak (ki ga bo treba jemati z dobršno mero skepse ... pravijo). In spet
Toppijev omnibus v Orki!
Velika smrt, ki je bila že "napovedana" - torej mi ni treba več loviti Stripotek. Tudi
Aama - tu verjetno ostanem pri Stripotekah oz. bom videl, ko preberem.
Tyler Cross, katerega vzamem sedaj, ko sem prodal Padorin album. Jasno,
Ubojica 3 integralčina!

Maah, pri Kolorkah jih je itak preveč, za vse omeniti.
No, pa precej nadaljevanj ... 100 metaka, Arapin budućnosti 3 in 4, Gluhe laste 3, Jonathan 4, Kriminal 5 do 7, ok tudi Locke & Key (a ostajam pri DW, kljub bedni SC vezavi), Punisher 3 do 7, Propovjednik 3, tudi Pogrebnik 2.
Eno vprašanje, je kdo že bral Nick
Fury My war gone by? Vseeno je Enissov Parlov, tako da dileme ne bi smelo biti ...
Pa še tole ...
Što se reprinta tiče, 2018. planiramo raditi reprinte sljedećih naslova: Bosanske basne, Čuvari, Daleko susjedstvo, Vam. Mooožda još ponešto, ali nije sigurno. Za 2019. ćemo vidjeti što će biti s reprintima, još je prerano za to.
I to bi, više-manje, bilo to. Sretne blagdane želi vam Fibra!Tudi tebi Marko, in vsem tvojim. Živ nam bio još sto godina!