včeraj so se na 3 urce oglasili wer,tili,gombi
debata super 1A,malo pojedli in popili
potalali stripe, naročili nove in evola
na snidenje ko se dogovorimo po urlaubih
horex2 napisal/-a:
včeraj so se na 3 urce oglasili wer,tili,gombi
debata super 1A,malo pojedli in popili
potalali stripe, naročili nove in evola
na snidenje ko se dogovorimo po urlaubih
ne vem kaj je bilo tisto s pršutom, ampak nažrl sem se kot prasec. Pa pivce pa sokec čez, pa gospodar in gospodarica sta bila izjemna gostitelja....je minilo ko šus. Do naslednjič. Hvala!
Res je bilo luštno. Gombi je malo zamudil ampak je vse nadoknadil. No, midva s horexom se vidiva še pred dopustom saj raznosim okoli Strip bumerang in ostalo robo.
Se nadaljuje...
včeraj pri horexu počastili njegov r.d.
Super je vse pripravu za jest in za pit. Nekaj malega smo pustili še za enega mušketira, ki na žalost ni utegnil priti. Pa drugič. Verjetno pri meni, da se dogovorimo za prihajajoči Interliber.
wer napisal/-a:včeraj pri horexu počastili njegov r.d.
Super je vse pripravu za jest in za pit. Nekaj malega smo pustili še za enega mušketira, ki na žalost ni utegnil priti. Pa drugič. Verjetno pri meni, da se dogovorimo za prihajajoči Interliber.
Če bi me moj (biuš) prjatu povabu, al pa bi bil od onega drugega povabljen vsaj kak dan prej, ne pa 20 minut po začetku žurke, pol bi "utegnil" tudi četrti mušketir prletet po par lubic, na enga mrzuga pa žderanac. tku pa...
Kr nej da na balkon tist "neki malga" kr ste pstil, bom drugič probu. Če nau ž shodil tacajt. Če bo sam mal plesnu ratal, bo četrti mušketir več kot vesel, da bo dobil tist neki malga. Ziher je blo dobr.
horex2 napisal/-a:včeraj pri weru štirje mušketirji dorekli obisk treh mušketirju na interliber
klopa,pjača,vzdušje... mušketirjasto
u pričakovanju stripov in majic
a je komu vseeno za eno majico? verjetno jih boste itak imeli vsak po pet
imel bi enega Batmana L velikost