No, o tej temi nisem še nič zasledil.
Pa morda koga zanima?
Imam od nulte cifre Playboy, Cosmopolitan in Mens health.
Če koga kaj od tega zanima naj se javi na privat.
Imam pa še marsikatero revijo, ki mi vzema plac. Zbiratelji, na plan!
Ali pa napišite, kaj rabite, ali kaj menjate ali prodajata.
Ali pa bajdevej, katera revija vam je všeč?
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
TomDar wrote:Jaz imam kar nekaj siriusov, Radarjev, National Geographicov, Svet in Ljudje itd..
Pa še kaj bi se našlo...
Ti v bistvu nimaš... imaš, ne veš pa točno kje, koliko... Možno je torej, da ti je kdo maznil, da so miške popapale - ne veš. Kot ne veš ne ti ne Schrodinger, ali je mačka v kišti živa ali ni...
Pravzaprav hkrati imaš in nimaš, kot mačka hkrati je no ni... Lohk da je, lohk pa, da ne. Ne vem.
Jebi ga.
Tiste Crtane romane prpel, da ti zrihtam vse tak kot se šika.
Ha ha, saj zato sem ti omenil
Brez skrbi imam, če mi bo roka pustila (namreč me pesti) bom zbrskal tiste škatle ven in prinesel s seboj v celje (Crtane).
Za ostalo pa ne skrbi imam (in nimam časa) to bi moral napisati. Zdaj počasi pripeljujem koncu urejnaje, kmalu bo samo še posortirati in bodo stripi po serijah urejeni in gredo na net, tako da počasi bo že...
Marchelo wrote:Nucam revije JOKER če kdo ima začetne številke - dobrodošlo
Mogoče bi našel kakšne na podstrešju - sem jih kupoval od prve številke, vendar verjetno ni dosti upanja, ker sem že večkrat dal za star papir, no, če kakšnega najdem, ti sporočim!
Svoj čas sem imel doma malo morje starih Tempov(jugo športna revija), ki sem jih dobil od strica, a je pri selitvi to bolj ali manj vse romalo za stari papir.
Zdaj pa moram priznat, da revije berem bolj poredko razen občasno kakšnega zanimivega intervjuja v Plajboyu ali mogoče Mladini.
Redno berem edino časopis Večer, ptujski Tednik ter občasno Finance.
Kategorično pa odpade ves rumeni tisk, ki bi ga jaz z zakonom prepovedal zaradi splošnega poneumljanja ljudi
če komu odveč hodijo in bi jih drugače proč vrgel naslednje zadeve:
Dr.Musik
Svet in Ljudje 1-11
Hokej:4,6,11,14,14,21,22,28,30
Real Metal world
pisani romani (laso,western,dok holidej...v glavnem western, krimi in fantastika)
imam kar nekaj pisanih stripov laso, wester, krimi, ljubezenske (stare in tele novejše, večja količina )
Imam tudi kar nekaj politikinih zabavnikov (ni revija je pa mešano )
Marchelo wrote:Nucam revije JOKER če kdo ima začetne številke - dobrodošlo
Mogoče bi našel kakšne na podstrešju - sem jih kupoval od prve številke, vendar verjetno ni dosti upanja, ker sem že večkrat dal za star papir, no, če kakšnega najdem, ti sporočim!