Najljubša striparnica na področju ex-yu- anketa
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Najljubša striparnica na področju ex-yu- anketa
Na stripovi.com poteka zanimiva anketa med člani kjer izbirajo najboljšo striparnicop na področju ex-yu. Rezultati so zaenkrat izjemno zanimivi, predvsem pa izjemno presenetljivi. Vsaj zame osebno...
zanima me kakšno je mnenje med našimi člani. Katera vam je naj? katero ste že obiskali? s katero sodelovali? kaj imate za pohvalit in kaj za grajat?
tam imate sicer še širšo izbiro kajti dodani sta še Tino in Utopia, za katere pa mislim da sta irelavantni za naše področje. Na izbiro so glavni igralci na tem področju. Če se ne strinjate pa dopišite v svojem odgovoru katera je naj za vas.
zanima me kakšno je mnenje med našimi člani. Katera vam je naj? katero ste že obiskali? s katero sodelovali? kaj imate za pohvalit in kaj za grajat?
tam imate sicer še širšo izbiro kajti dodani sta še Tino in Utopia, za katere pa mislim da sta irelavantni za naše področje. Na izbiro so glavni igralci na tem področju. Če se ne strinjate pa dopišite v svojem odgovoru katera je naj za vas.
Last edited by jang on 16.06.2007 17:11:19, edited 1 time in total.
Jaz sem bil od naštetih v vseh torejBuDi wrote:Najprej moraš vse striparnice poznati, da lahko daš realno oceno.
Osebno sme bil od naštetih samo v MoreComicsu, Konzorciju in pri Buchu... in od teh treh dam točko Buchu.
StripArtnica BUCH,MORECOMICS,LIBELLUS,ALAN FORD,DARKWOOD
In vse poznam, tako da dajem svojo subjektivno oceno. Pri vseh sem tudi že kupoval (razne v KONZORCIJU, še nisem). Vendar zaradi uslug, ker mi hranijo tudi kakšen paket ali dva stripov, ki mi drugi pošljejo in mi nesebično ga čuvajo, do takrat, ko uredim prevoz, sem zato dal svoj glas ALAN FORD-u
Tudi ostale podpiram in je prav, da so kot so, če bi bilo možno bi vse poklikal.
Odstrani se pošast!
Jst bi dala eno čisto subjektivno primerjavo med Libellusom in More Comicsom, v oba namreč hodim vsakič, ko grem v Zagreb (in kupujem stripe za vas kolege striparje
). Po mojih izkušnjah imajo v More Comicsu boljši odnos do strank - ko pridem s seznamom, mi ga skorajda iztrgajo iz rok in mi vse želeno prinesejo pod nos. V Libellusu pa mi dosedaj nihče od prodajalcev ni šel tako na roko in so mi za vsaki posamezni strip le z roko nakazali "general direction" kje se nahaja v striparnici. Ne glede na gužvo.
Tako da moj glas gre More Comicsu.
Tako da moj glas gre More Comicsu.
- Blue Blues