ZATIŠJE PRED VIHARJEM?

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

big joco

ZATIŠJE PRED VIHARJEM?

Post by big joco »

Na strani www.stripi.gajba.net, kjer se trudim čim hitreje in čim bolj ažurno obveščat o novih strip izdajah v slovenskih trafikah, opažam, da se iz dneva v dan zmanjšuje število obiskov.

danes (02 marec): 14 univerzalnih obiskov
včeraj (01 marec): 26 iniverzalnih obiskov

Se navdušenje nad novimi izdajami zmanjšuje ali pa je to le zatišnje pred viharjem?!

Obisk strani se mi zdi naravnost katastrofalen, če upoštevam dejstvo, da je stran v vseh pomembnejših iskalnikih, link pa je bil naveden tudi v tretji številki Strip Bumeranga.

V "lasti" imam preko 20 internetnih strani in ta s strip izdajami je bolje obiskana le od strani o najslabšem režiserju vseh časov ED WOODU (www.ed-wood.gajba.net).

Npr. najboljša obiskana stran, ki jo imam ima dnevno cca. 1000 univerzalnih obiskov.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

težka je striparska
z obiskom striparne smo kar zadovoljni, počasi bo potrebno prodreti na tuje trge, dobit kake reklame in potegnt dober keš :twisted: :twisted:
Bob Rock
STRIPOHOLIK

Post by Bob Rock »

Si mogoče pomislil na to, da je zanimiva tvoje strani precej nezanimiva in suhoparna ?
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Priznam, da ne spremljam tvoje strani.
Eden od razlogov je tudi, da ne kupujem več stripov na trafikah.

Mogoče bi bil boljši obisk, če bi objavljal novosti v sklopu tega foruma, ne pa na svoji strani. Folku se po večini verjetno ne da vsak dan hodit gledat na tvojo stran, če so novosti...
Jure Čokl

Post by Jure Čokl »

Joco, bolj mislim da je problem v podvajanju. Novitete prebereš tukaj in to je informacija, ki jo rabiš. Na tvoji strani izveš samo še ceno (ki je bolj ali manj ista) in pa lahko vidiš naslovnico. To res ni veliko več od tega kar najdeš tukaj. Morda je to glavni razlog.

Jaz tvojo stran obiskujem.
Velikokrat sem samokritičen, včasih tudi do sebe!
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

Ampak pregled novosti na enem kraju z naslovnicami ceno in datumom je vseeno dobrodošel
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović.
Registriraj.si domeno.
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

oco, Ne sekiraj se.
To traja in saj bo tudi to poraslo.

Sem te hotel pogledati na alexa.com kako si rangiran, a ne gre, ker vse poddomene združi z gajba.net in ne more relavantno pokazati obiskanost.

Recimo za striparno pa gre
http://www.alexa.com/data/details/traff ... iparna.com
Kliknite na Page views
Tam se vidi, da je decembra bil neverjetni porast (namreč zaradi bazarja in objav v časopisih in televiziji)
Na to me je spomnil Ljubiša, ko me je vprašal kako smo tako nenormalno poskočili
ljubiša wrote: voleli bi da znamo trikove kojima se sluzis da bi to postigao jer ne moze se za kratko vreme sa 4 000 000 milionitog mesta na alexa.com doci ispod 200 000 osim ako se sajt snazno ne reklamira...
Itak je pa v kratkem (ko bo čas :)) v izdelavi totalna funkcionalnost vsega kar spada k stripom, in bo tudi (oziroma je že splanirana) tudi funkcionalnost novosti in ostalo. Tako, da lahko to združimo z ostalo funkcionalnostjo.
Namreč te naše strani imajo samo društveno (stripoholik), Forum in licitacije. Manjkajo pa novice, novosti, glasovanja, ankete, predstavitve itd. no vse to bo na novem pod www.striparna.com - kjer bo "službena" stran. A vse ob svojem času, torej ko bom uspel to vse naredit. In bo tipa CMS - Content management system , kjer bodo lahko vsi sodelovali !

LP

PS: Ne sekiraj se, s časoma ti bo promet zrasel...

PS2: kam si vse napisal linke, mi niti nimamo (skoraj nikjer linkov) - oziroma ne da bi vedel (ti si eden in mislim, da edini ki linkaš na nas ???)

LP
Odstrani se pošast!
suhi c
STRIPOHOLIK

Post by suhi c »

Ja mislim da bi bilo dobro če bi bila ta stran na npr. googlu, najdi.si ... Ker drugače vidimo to samo mi na forumu, ki pa že imamo to že napisano na forumu.
mister-no

Post by mister-no »

kwa google pomeni?
suhi c
STRIPOHOLIK

Post by suhi c »

Iskalnik kot najdi.si al pa matkurja ...
www.google.com
Pomoje največji iskalnik v tem trenutku.
mister-no

Post by mister-no »

suhi c wrote:Iskalnik kot najdi.si al pa matkurja ...
www.google.com
Pomoje največji iskalnik v tem trenutku.
ja to vem:) nisem tega mislil :wink: ponavadi vedno nekaj drugega mislim :P
Mocivnik

Post by Mocivnik »

Okaral bom Administratorja in Moderatorje. Takšnih topikov jaz osebno nebi dovolil. Če nekdo promovira svojo spletno stran, bomo izgubljali člane s http://forum.striparna.com/ vedno bolj. Sploh pa če promovira več strani.
Mocivnik

Post by Mocivnik »

jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

Mocivnik wrote:Okaral bom Administratorja in Moderatorje. Takšnih topikov jaz osebno nebi dovolil. Če nekdo promovira svojo spletno stran, bomo izgubljali člane s http://forum.striparna.com/ vedno bolj. Sploh pa če promovira več strani.
ne vidim razloga za paniko, poleg tega je Big Joco star znanec striparskih forumov. Celo obratno, ogled strani priporočamo. Kar je razvidno že iz:
viewtopic.php?t=693
glej prvi post
big joco

Post by big joco »

Mocivnik wrote:Okaral bom Administratorja in Moderatorje. Takšnih topikov jaz osebno nebi dovolil. Če nekdo promovira svojo spletno stran, bomo izgubljali člane s http://forum.striparna.com/ vedno bolj. Sploh pa če promovira več strani.
tole kar si napisal sploh nima nobenega smisla, ker imam (kot je jang že omenil), kot nekakšno podstran tega foruma, sploh pa se z moje strani jasno vidi tudi link nazaj na striparnico. In ne novačim nobenih članov, zato se mi tvoja izjava, da bi zaradi moje strani izgubljali člane izdi res banalna.
Post Reply