RISANJE IZBRANIH MOTIVOV
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Rabiš ideje za risanje? Brezplačno si naloži mojo 300 stransko knjigo "100 idej za risanje" ----> https://www.ilu.si/100idejodrasli
Če bi mel kdaj korošico pod sabo, ne bi tak govorilNobody wrote:Samo zato ker sem anti Tina:
Rabiš ideje za risanje? Brezplačno si naloži mojo 300 stransko knjigo "100 idej za risanje" ----> https://www.ilu.si/100idejodrasli
men so rekl, da so korošice al puklaste al pa qrbe. drugi rek pa kroži po svetu in ga slišiš skoraj izključno od korošcev: rečeš korošici naj se vsede, pa se vleže...
pa da me ne bo kdo narobe razumel, mam dobre prijatelje in prijateljice v vrstah korošcev in korošic. še zdaj - 20 let po faksu.
in redno navijam za tino. Super punca veliko uspehov ji želim, tudi ko bo v "pokoju", ko se večina slovencev za bivše športnike ne zanima več.
pa da me ne bo kdo narobe razumel, mam dobre prijatelje in prijateljice v vrstah korošcev in korošic. še zdaj - 20 let po faksu.
in redno navijam za tino. Super punca veliko uspehov ji želim, tudi ko bo v "pokoju", ko se večina slovencev za bivše športnike ne zanima več.
Verjemi, ne bi govoril, če ne bi imel izkušenj v tej regiji SlovenijeNobody wrote:ponavadi pes, ki dosti laja - ne grizeSimao wrote: Če bi mel kdaj korošico pod sabo, ne bi tak govoril
Zelo lušne in "preproste" punce
Se bova naslednjič ob četrtem pivu spustila v to temo, kako smo včasih pohajkovali kot mladi pubeci
po petem piru gredo vse grde babe vn iz gostilnSimao wrote:Verjemi, ne bi govoril, če ne bi imel izkušenj v tej regiji SlovenijeNobody wrote:ponavadi pes, ki dosti laja - ne grizeSimao wrote: Če bi mel kdaj korošico pod sabo, ne bi tak govoril
Se bova naslednjič ob četrtem pivu spustila v to temo, kako smo včasih pohajkovali kot mladi pubeci
po osmem pivu se še deci začnemo obnašat kot babe:jang wrote:po petem piru gredo vse grde babe vn iz gostilnSimao wrote:Verjemi, ne bi govoril, če ne bi imel izkušenj v tej regiji SlovenijeNobody wrote:ponavadi pes, ki dosti laja - ne grizeSimao wrote: Če bi mel kdaj korošico pod sabo, ne bi tak govoril
Znanstveniki so ugotovili, da pivo postopno pretvarja moške v ženske.
Da bi to dokazali, je 10000 prostovoljcev v eni uri spilo 8
kriglnov piva. Pri 100% testnega vzorca so ugotovili naslednje:
1. povečana telesna teža
2. dosti so govorili in to brez smisla
3. postali so preveč čustveni
4. niso mogli voziti
5. niso mogli razumno razmišljati
6. kregali so se brez vsakega vzroka
7. pri uriniranju so morali sedeti
Tale tema je konkratno zamrla zato bi jo rad malo oživel.
Wer, hčerka ti je talentirana, kar tako naprej.
Glede na to da se bliža slovenski edini festival stripa je primerno, da tudi mi tu odpremo temo v čast temu dogodku in začnemo ustvarjat.
Predlagam temo: risanje likov slovenskih avtorjev, gostov 4. BD STRIPFESTa. Sprostite se z liki Mikija Mustra ( Zvitorepec, Medvedek Neewa, Lupinica, Čebelica Maja, Cik-Cak zajčki, Čunga Lunga, Visoki C, Jelovica, Viki krema,...), Tomaža Lavriča ( Loom, Diareja, Ratman, Rdeči alarm, Ekstremni športi, Glista, ...), Smiljaniča ( Hardfuckers, Meksikajnerji,...), Sitarja ( Striporeki, Glave, Dnevnik Ane tank,...), Bernarda Kolla ( Diamanti,...) in Matjaža Bertonclja (Barbar Macon,....)
Prilagam eno hitro skico Lakotnika, da prebijem led

Uploaded with ImageShack.us
Wer, hčerka ti je talentirana, kar tako naprej.
Glede na to da se bliža slovenski edini festival stripa je primerno, da tudi mi tu odpremo temo v čast temu dogodku in začnemo ustvarjat.
Predlagam temo: risanje likov slovenskih avtorjev, gostov 4. BD STRIPFESTa. Sprostite se z liki Mikija Mustra ( Zvitorepec, Medvedek Neewa, Lupinica, Čebelica Maja, Cik-Cak zajčki, Čunga Lunga, Visoki C, Jelovica, Viki krema,...), Tomaža Lavriča ( Loom, Diareja, Ratman, Rdeči alarm, Ekstremni športi, Glista, ...), Smiljaniča ( Hardfuckers, Meksikajnerji,...), Sitarja ( Striporeki, Glave, Dnevnik Ane tank,...), Bernarda Kolla ( Diamanti,...) in Matjaža Bertonclja (Barbar Macon,....)
Prilagam eno hitro skico Lakotnika, da prebijem led

Uploaded with ImageShack.us