CRŠ SOB 15.11.08 - ODHOD Z BUSOM ! - POZOR NOVI DATUM !
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Sigurno bodo na voljo stari stirpi (menda zelo velike količine le teh), od novih pa bo sigurno pristona založba Dani in verjetno striparna Stripovi na kvadrat oz. nekdanji More Comics (kar pa spet ni nujno, ker bodo menda tudi na Interlibru)Nobody wrote:po informacijah, ki jih dostavljate bo CRŠ pust s prodajalci
kdo bo pa sploh imel stojnice?
Ideja je zanimiva, sem razmišlal o tem. Vendar dvomim da je plac, kjer se dogaja Interliber za bus. Pri studenstskim centrom imamo vstop z busom na ograjeno parkirišče...Xabaras wrote:Predlagam, da avtobus raje zapelje na Interliber.
Ideja je edino, da bi nas istovoril pred Interliber sejmom, bus bi pa šel nazaj pred SC - vendar nismo nič naredili , treba bo spet trogat od Interlibra do SC nazaj...
Če pa je prostor za bus pustiti pred Interlirbrom potem zakaj ne!
Odstrani se pošast!
če je Interliber sejemsko območje, potem (verjetno) imajo
parkirna mesta za buse
če kdo pozna koga, ki lahko povpraša ali celo ve če je tako,
se lahko prej tam ustavimo in potem nadaljujemo do SC
Tanja.C ima tam štand, mogoče pa tudi kaj ve, ali pa Markos???
za parkirišče pa bomo že zbrali denar, če bo treba, a ne?
glavno, da se ne bo treba vlačiti s kakšnimi taxsiji!
parkirna mesta za buse
če kdo pozna koga, ki lahko povpraša ali celo ve če je tako,
se lahko prej tam ustavimo in potem nadaljujemo do SC
Tanja.C ima tam štand, mogoče pa tudi kaj ve, ali pa Markos???
za parkirišče pa bomo že zbrali denar, če bo treba, a ne?
glavno, da se ne bo treba vlačiti s kakšnimi taxsiji!
- Bob Rock
- STRIPOHOLIK
Glavno, da bo v lokalu pivo za nabavit.jang wrote:tudi meni se zdi da bomo bolj čistili zaostankeizzy wrote:Glede na to, da večina izide šele po CRŠ-ju, bom skoraj lahko popucal zaostanke. Se pravi bom nabavil:
Demian 5,6
Mr. No: 17-20
Kameno Doba (upam, da jih ne bo zmanjkal) - se mi zdi pa v redu, da gre ta strip tudi prek slovenskih meja... upam, da bodo sledile tudi druge zgodbe
Tex gigant ... odvisno od dnarja... sem še 5 cifer v zaostanku
Alan Ford klasik trdovezani mi tudi še manjkajo vsaj 3, če ne bodo dal vn kakih novih
Pa malo morje kiosk robe
Dobr da bo prej dnarja zmanjkal![]()
če še Markosa malo zajebejo v tiskarni bo sploh kriza z novostmi.... na CRŠ-ju samem je pa vprašanje ali bo sploh kaj za nabavit