Evo pravkar je tudi Buch dobil prvo posiljko plastojevih igrack.zaenkrat je dobil kar nekaj vaiant Asterix-a,Lucky Luka,par Garfieldov,Snoopy-ev,Barbapap... Dobil je tudi sahovnico,kjer so figure Asterix & co. Par stvari je res lepih. Cen nazalost se nima,tako da bo prodaja v stripartnici najverjetneje stekla v naslednjem tednu.
Če je vsaj pol tako dober kot Kirihito, bom zelo zadovoljen. En plus že vnaprej - za razliko od Kirihita je MW v HC, kar pri stripu nad 500 strani prov pride
Še sam sebi ne morem verjet, kaj se nabavil danes. Šel sem kupit Bumerang,ki ga še ni ,pa sem zavil v trgovino z šolskimi potrebščinami, ko zagledam TinTina in sicer dva albuma Otokarjevo žezlo in Sinji lotus oba v akciji po 5.7 ojrov. Do tu še nič hudega, glavno pride. Oba sem kupil in kar je še neverjetnejše tudi prebral.
Pa še dobra sta oba. Upam, da bo tudi tamal vesel.
Nisko sem padel za priseženega Zagorjanca.
Ali neka,nikoli ni prepozno za širjenje obzorij.
Bumerang zamuja malo a?
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
barba73 wrote:Še sam sebi ne morem verjet, kaj se nabavil danes. Šel sem kupit Bumerang,ki ga še ni ,pa sem zavil v trgovino z šolskimi potrebščinami, ko zagledam TinTina in sicer dva albuma Otokarjevo žezlo in Sinji lotus oba v akciji po 5.7 ojrov. Do tu še nič hudega, glavno pride. Oba sem kupil in kar je še neverjetnejše tudi prebral.
Bumerang zamuja malo a?
To si res ugodno dobil. Napiši kje, verjetno bo še koga zanimalo...
Lepo, da si malo spremenil mnenje o Tintinu, mogoče je še upanje zate
Tintina sem dobil v trgovini Office 1 v Kočevju,center Tuš, to je trgovina z šolskimi potrebščinami.Znižan je bil iz 8.3 na 5.7 evrov. Nevem kje so še te trgovine, spadajo pa pod OTS d.o.o z sedežem na Šmartinski 152.
Mislim, da bi kaka trgovina morala bit v BTC, mogoče v novem centru Supernova na Rudniku.
Vesel sem za Bumerang, mam tako lušno trafikantko, da ga bom vzel raj pri njej, brez zamere TomDar,nočem reč, da ti nisi postaven dečko.
Hvala Corto, da me nisi čisto odpisal.
barba73 wrote:Še sam sebi ne morem verjet, kaj se nabavil danes. Šel sem kupit Bumerang,ki ga še ni ,pa sem zavil v trgovino z šolskimi potrebščinami, ko zagledam TinTina in sicer dva albuma Otokarjevo žezlo in Sinji lotus oba v akciji po 5.7 ojrov. Do tu še nič hudega, glavno pride. Oba sem kupil in kar je še neverjetnejše tudi prebral.
Bumerang zamuja malo a?
Kaj čes Ninel, dokler Zagor in Tex ne izhajata dnevno, moram brat še kej vmes. Da zapolnim praznino. Saj še jest ne moreš stalno pečenko, včasih paše tudi kruh. Sicer mam pa še vedno izgovor, da sem Tintina kupil malemu
(8 let). Že zato je dobro met kakega froca, da se izgovarjaš nanj, ko kupuješ stripe za malo mlajše(Blek,Mark,Spajdi,Lucky,Tintin).
MOj jih je pa še res začel brati.
-Plus Transfuzija-sf fanzin za svaki džep-broj 1 -hrvatsko izdanje
-Glista u bijegu-Tomaž Lavrič-s podpisom plus risba
-Ratmana,Ekstremni šport-v slovenščini in hrvaščini-dal podpisati plus risba
-Matilda-dal podpisati plus karikatura
-Sleposonce-podpis plus risba
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!