KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

riordan

Post by riordan »

Ja, konec leta bo. Zdaj bodo stripi spet malo povečali tempo - kot takoj po poletju, septembra.
Seveda najbolj Zagor. V naših trafikah je še vedno Zagor Extra #162 Tropical Corp, na Hrvaškem sta veni naenkrat #165 in #166, najbrž samo v striparnicah, pa vseeno. Tako da v naslednjem tednu lahko po mojem mnenju pričakujemo novega Zagora Extra in regularnega, pa najbrž tudi že Chica, ker je nov na Hrvaškem izšel že kar nekaj časa nazaj - sem mislil, da bo že ta teden.
Čeprav jaz od vseh izdaj najbolj nestrpno čakam Tex Maxija Rio Hondo. Pa mogoče še Dylana in Zagora Specijal, ki bosta končno začela od prve originalne cifre. Škoda, ker treba čakat, da najprej na Hrvaškem izidejo nove številke. Čeprav po eni strani tudi v redu... Če bi še Ludens začel s tempom, kakršnega ima VČ, bi hitro obubožali.

Kolikor se spomnim, nas od posebnih cifer nekje v bodočnosti čakajo še Zagor Maxi: Marinci, Zagor Gigant, DD Gigant, oba almanaha, MM Maxi - za te vem, ker jih zbiram. Ampak na večino tega bo menda treba počakat do drugega leta. Vsaj taka je vsakoletna praksa, če se prav spomnim.
HA!
marlowe

Post by marlowe »

Koji je ritam izlazenja kiosk izdanja? U Sloveniji i Hrvatskoj?
riordan

Post by riordan »

Kolikor jaz vem, na Hrvaškem izhaja najpogosteje Zagor - več kot enkrat mesečno (15-16 na leto), Tex, MM in DD pa vsaka dva meseca (6 na leto) - tako na oko, čeprav nisem siguren za Texa in MM, če sta res tako pogosta ali še manj. Za ostale ne vem. V Sloveniji pa dobivamo remitendo - oz. ko na Hrvaškem izide nova, dobimo mi prejšnjo.

Drugače smo o tem razglabljali tudi že v podforumu VČ-ja. Tudi zaradi tega se nam je VČ tako priljubil - meni posebno s Texom vsake 4 tedne!
HA!
Gusar

Post by Gusar »

Končno je izšel še 4 in zadnji del epizode "Močvara robijaša", ki tudi po mnenju večine forumašev iz Stripovi.com žanje kar lepe ocene.
Zanimivo, da je 1 del "Močvara robijaša" izšel že 28.7.08, torej sredi poletja ter zadnji del po dobrih 3 mesecih.
Predolgo, predolgo se to vleče... :roll:
No, kakorkoli že v naslednjih dneh se bomo vrgli na branje :)
GOTOF JE!
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

Že nekaj časa ugotavljam, da na stripovi.com niso ažurni s podatki o kiosk stripih, ki so izšli v tekočem in prejšnjem mesecu.
Podatke vnašajo tudi za (zadnja dva Ludensova Teksa) dva meseca nazaj.

Njihova rubrika je tako popolnoma nezanesljiva.
Če ste se pri naročanju stripov po prijateljih zanašali na njih, se lahko nehate.
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

No.
Če kdo ve, kje se dajo dobiti ažurni podatki o novih Ludensovih in Strip Agent izdajah, je prošen.
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

gregorbikupil wrote:No.
Če kdo ve, kje se dajo dobiti ažurni podatki o novih Ludensovih in Strip Agent izdajah, je prošen.
na forumu stripovi.com pod raznimi rubrikami: Izdavački izlog, Bonelli, stripovi, ....
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

No, to pa je že bolje.
Pet mi jih je ušlo, pi..... :D :D

Se imajo pa fajn na forumu - prav smejal sem se tem bučnmanom tam....
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

gregorbikupil wrote:Že nekaj časa ugotavljam, da na stripovi.com niso ažurni s podatki o kiosk stripih, ki so izšli v tekočem in prejšnjem mesecu.
Podatke vnašajo tudi za (zadnja dva Ludensova Teksa) dva meseca nazaj.

Njihova rubrika je tako popolnoma nezanesljiva.
Če ste se pri naročanju stripov po prijateljih zanašali na njih, se lahko nehate.
Čitajo nas!!!!!
Ažurirano in ažurno, kot že dolgo ne!!!!!

Pohvaljeni!!!!
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

Zagor Almanah 4 - je že pri nas?
Stripoteka 1047 - je že pri nas?

Jes sn bolj z dežele (no - naš kraj niti cerkve nima, tak da niti vas ni), pa nimam tako blizu do kioska, da ne bi potreboval takele pomoči...
Gusar

Post by Gusar »

Niti eno niti drugo še ni pri nas :o
Bo pa še 8)
Letos :mrgreen:
GOTOF JE!
riordan

Post by riordan »

Letos? Misliš? :D Super...

Drugače pa... Saj imaš zdaj na trafikah Čika - to ti je isto ko Zagor Almanah. 8)
HA!
gregorbikupil

Post by gregorbikupil »

:D
Mam pa tudi že novega iz CRO.
En patron je na enem drugem forumu napisal: "Štosi za IQ 60 - točno zame!" :D :D :D :D
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

gregorbikupil wrote: "Štosi za IQ 60
:P
Odstrani se pošast!
riordan

Post by riordan »

Ja, samo zbirat ga pa moramo... 8)
HA!
Post Reply