Nova funkcionalnost - Licitacije

Prostor za vaše kritike, komentarje in nasvete glede spletne striparne in/ali strip foruma

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Post Reply
Bob Rock
STRIPOHOLIK

Post by Bob Rock »

TomDar wrote:
Bob Rock wrote:Pa saj spiske imaš pripravljene. Treba jih je samo pobrati iz sekcije popisi.
Jup, katere pa ?
Saj spiski niso tok problematicni, bolj je z slikami.
Rad bi da vsi imajo slike poleg, potem pa to malo dlje traja...
Drugače pa naštej oziroma povej katere bi rad naslednje imel
Samo ne mi z Gigantom, Stripoteko, ker trenutno še nisem ugotovil, kako bi označeval junake (torej kdo bo nosilec stripa, pa še vsi ostali bi morali biti našteti ...)
Pa jaz bi hotel imati Alana Forda (Vijesnik, Borgis, Specijali), Biserstrip, Zvitorepca (pa lepo bi bilo imeti tudi še kak drug strip v slovenščini), pa še kakšne strip albume (čeprav, to je že kar težko izvedljivo, ampak mogoče vsaj AZ). Kar se pa Stripoteke tiče bo pa precej težko pripraviti popis junakov. Po mojem že, če bodo na voljo samo številke, bo to ve kot dovolj.
Bob Rock
STRIPOHOLIK

Post by Bob Rock »

Pa še ena stvar, Diabolika imaš na popisu, samo na spisek mojih manjkajočih, ga pa ne morem dodat. Če dam recimo serija SD in cifra 3, mi ga ne vrže ven med možnostmi. Enako je z cifro 5.
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

Bob Rock wrote: Pa jaz bi hotel imati Alana Forda (Vijesnik, Borgis, Specijali), Biserstrip, Zvitorepca (pa lepo bi bilo imeti tudi še kak drug strip v slovenščini), pa še kakšne strip albume (čeprav, to je že kar težko izvedljivo, ampak mogoče vsaj AZ). Kar se pa Stripoteke tiče bo pa precej težko pripraviti popis junakov. Po mojem že, če bodo na voljo samo številke, bo to ve kot dovolj.
Aha Af si mel v mislih, tega imam danes zvečer ali tokom tedna še gori dati (vsaj Vijesnik) ostalo pa počasi ..., Biser strip pa imam že vse narejeno, le z junaki je malo problem tako kot s (stripoteko, comic stripom itd)
Pri slovenskih bom rabil pomoč:imam spisek in slike (hvala Jang) le pod katero serijo naj jih dam itd...

Če je pri stripotekah dovolj številke stripotek (z slikami) a junaki pa tisti, recimo nosilni bi bilo lahko že danes narejeno, le fora je v tem, da če sta v enem stripu reciom Blueberry in Lucky lucke, pa napišemo junaka samo Lucky lucke, kako bo potem tisti, ki išče Blueberryija našel (tole moram še razčistit)
Odstrani se pošast!
TomDar

Post by TomDar »

Bob Rock wrote:Pa še ena stvar, Diabolika imaš na popisu, samo na spisek mojih manjkajočih, ga pa ne morem dodat. Če dam recimo serija SD in cifra 3, mi ga ne vrže ven med možnostmi. Enako je z cifro 5.
Jup to sem videl in bo zvečer dodano gori, limit sem imel da mi največ 5 pokaže (pač pri testiranju in potem sem pozabil odstraniti)
Hvala ti Bob Rock za to opazko :wink:
Odstrani se pošast!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

skene slovenskih AF ima Big Joco... če se ne motim jih je poslal tudi Markosu vendar jih ta potem ni objavil, kakor tudi mojih ne. jih je pa objavil VJ na njegovi AF strani. seznam imam jaz vendar le v Wordu. imam tudi popise stripotek v Excelu, Horror v Wordu in pa še cel kup stvari od Sigija (zvitorepčev roman in podobne zadeve).

Pri slovenskih zadevah lahko daš Tin Tina od Učil-mislim da sem ti poslal skene prvih 8, za letošnje naj kdo drug poskrbi. imam probleme s skenerjem.
prav tako lahko daš gor Asterixa od Didakte, seznam je na njihovi interner strani, lahko ti ga tudi jaz pošljem. Skene ima pa Budi se mi zdi.
Snoopy-ja in LL od Didakte sem ti prav tako poslal in potem bi mel Didakto zaključeno
TomDar

Post by TomDar »

jang wrote:skene slovenskih AF ima Big Joco... če se ne motim jih je poslal tudi Markosu vendar jih ta potem ni objavil, kakor tudi mojih ne. jih je pa objavil VJ na njegovi AF strani. seznam imam jaz vendar le v Wordu. imam tudi popise stripotek v Excelu, Horror v Wordu in pa še cel kup stvari od Sigija (zvitorepčev roman in podobne zadeve).

Pri slovenskih zadevah lahko daš Tin Tina od Učil-mislim da sem ti poslal skene prvih 8, za letošnje naj kdo drug poskrbi. imam probleme s skenerjem.
prav tako lahko daš gor Asterixa od Didakte, seznam je na njihovi interner strani, lahko ti ga tudi jaz pošljem. Skene ima pa Budi se mi zdi.
Snoopy-ja in LL od Didakte sem ti prav tako poslal in potem bi mel Didakto zaključeno
Super, hvala za pomoč, itak imam veliko scenov od teh ki si zgoraj naštel pa še slo mark, blek itd od tebe, tko da sem ti hvaležen (jup jang mi je kakih 40 in več scenov do sedaj poslal 8) ) ...
Nebi pa bilo odveč da bi še te spiske mi poslali na mail ali zs. Nekatere že imam a vseeno bi mi to zelo pomagalo (torej meni ostane le da slike pripravim in vržem notri)
Je pa kar zamudno in časa je vedno malo, ampak bom počasi to probal dokončati...
Odstrani se pošast!
TomDar

Post by TomDar »

Aha in seveda, ker je to slovenska striparna, bi res rad da bi čimprej dodali gori čimveč slovenskih zadev na popise ...
Odstrani se pošast!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

kar se tiče teh serij z različnimi junaki (Gigant, Super, Stripoteka) je po moje čisto dovolj če je brez junaka (slikca ob številki). Je prezahtevno, ker imaš po par junakov v eni cifri.
Prav tako ti predlagam kot eno serijo Republika strip (in potem lepo skeni vseh 6 naslovnic).
TomDar

Post by TomDar »

jang wrote:kar se tiče teh serij z različnimi junaki (Gigant, Super, Stripoteka) je po moje čisto dovolj če je brez junaka (slikca ob številki). Je prezahtevno, ker imaš po par junakov v eni cifri.
Prav tako ti predlagam kot eno serijo Republika strip (in potem lepo skeni vseh 6 naslovnic).
Hvala, sem itak mislil na kaj takega, tako da so nasveti zelo zelo dobrodošli ...
Odstrani se pošast!
Fishleg
STRIPOHOLIK

Post by Fishleg »

Pohvale za licitacije... :wink:
Mogoce bi se lahko dodal podobno kot je to na s.com - in sicer ce prodajalec posilja v tujino ali ne.
Prav tako bi lahko bilo vidno iz katerega kraja prihaja prodajalec brez da bi bilo potrebno klikniti na njega...
Samo dva morda majhna predloga :oops:
TomDar

Post by TomDar »

Fishleg wrote:Pohvale za licitacije... :wink:
Mogoce bi se lahko dodal podobno kot je to na s.com - in sicer ce prodajalec posilja v tujino ali ne.
Prav tako bi lahko bilo vidno iz katerega kraja prihaja prodajalec brez da bi bilo potrebno klikniti na njega...
Samo dva morda majhna predloga :oops:
Tisto če prodajalec pošilja v tujino se mi zdi trenutno brezveze, ker če kdo nebo želel pošiljati v tujino naj to v komentar napiše.

To pa ne vem kako si mislil, da vidiš od kod je ne da bi kliknil na njega?
A to da bi poleg uporabniškega imena še kraj bil zraven ?
Odstrani se pošast!
TomDar

Post by TomDar »

Aha Hvala ti Fisleg za predloga :)
Odstrani se pošast!
TomDar

Post by TomDar »

Dodal Asteriksov zabavnik
in Alan forda (z TT in JL) od vjesnika superstrip biblioteka ostalo pa sproti, tukaj pisite kar bi zeleli (recimo imate kaj za prodat, ni pa se spiska za to) pa bom probal cimprej to narediti...

Na popisih ze 3210

ŠE NEKAJ

Danes zvečer bomo štartali v živo z licitacijami, torej testna faza se je končala.
Itak bom poslal še mail vsem na forumu in objavil tukaj.
Ampak vseeno da se ve, če imate še kako željo po testiranju...

Upošteval sem nasvete, ki so tukaj dani in bodo odpravljeni in dodal par novih stvari (slikica, ki pove če ima licitacija priloženo sliko, tekst [novo], ki ponazori nove licitacije - to se vidi dve ure od oddaje licitacije ...

@Jang: ja slike od AF slovenski bi bi bil zelo hvaležen če bi se jih dalo dobiti, da damo tudi to gori...

Še enkrat hvala vsem, ki ste testirali to funkcionalnost in upam da jo boste koristili. Hvala tudi vsem za komentarje in kritike ...
Odstrani se pošast!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

kontaktiraj Big Jocota, jaz jih žal nimam.
al pa če jih kopiramo z VJ-jeve strani
TomDar

Post by TomDar »

jang wrote:kontaktiraj Big Jocota, jaz jih žal nimam.
al pa če jih kopiramo z VJ-jeve strani
Bom hvala...
Odstrani se pošast!
Post Reply