danes sem si na sinovo in hčerkino željo v knjižnici sposodil 4 nove Lucky Luke (dokler jih ob prvi priliki ne kupim) in moram reč da na prvi pogled
izgledajo odlično, nekdo je omenil da niso dobro narejeni, mogoče ga
moti da so bolj šivani kot lepljeni in se lepo do konca odpirajo, to je mogoče
tudi edina zamera(če sploh).Za prevod ne vem,upam da je korekten če že ne popoln.Po besedah knjižničark v sinovi šoli in v mestni knjižnici je zanimanje otrok ogromno in bodo ti stripi obiskali prav gotovo veliko slo.domov.Naklada 1.500 izvodov več kot odlična.Držim pesti Graffitu da
te knjige dobijo čimprej mlade.
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
Nobody wrote:Zdaj ko sem videl kako izgledajo tile stripi, se moja denarnica že veseli,
ker bo verjetno prišparala 4x14€.
Niso vredni tega denarja, k večjemu max. cene v prednaročilu.
Dobil v roke vse 4 stripe in tudi že prebral prvega. Lahko rečem samo odlično, tako kar se tiče izgleda kot tudi samega prevoda, še posebej pa kar se tiče tiska in papirja.
Aja, če tele niso vredni svojega denarja, potem se lahko tvoja denarnica konkretno veseli, ker ji v življenju več ne bo treba prispevati za kak strip Bookgloba ali Strip agenta, kot vse kaže zadnje čase pa tudi ne Libellusa.
sliši se zanimivo.... sem pa upal da bodo 4 novi LL vsako leto...
nekako se mi zdi idealen tempo 3X4 albume letno ( se pravi trije junaki)... idealen seveda z mojega stališča kupca
torej junaki Iznogud, LL in Spirou, od vsakega po 4 albume letno
Bolj bo za nekatere problematično to ker se bo podvajalo s Hrvati.
In v današnji hiperprodukciji se mi zdi da nekaterih hrvaških stvari morda ne bo tako lahko prodat.
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović. Registriraj.si domeno.