Gusar wrote:Izjeme morajo bit, tako da bom jaz plačal v soboto na avtobusu na poti za Zagreb
najraje bi bil, če se plačila za bus uredijo prej,
da ne vlačim še tistega denarja s sabo,
zato bi prosil, da če je le mogoče, da se plačila uredijo pred
odhodom
hvala
Odhod v soboto 15.11 zjutraj in vrnemo se v večernih urah! Plan potovanja!
Letos pojdemo v smeri MB-LJ-ZG in ZG-LJ-MB
torej
start ob 7.00 Murska Sobota
7.30 Maribor
8.00 Celje
ob 9.00 v Ljubljani (počivališče dolgi most)
Za ostale kraje pa se zmenite ... saj najbolje veste MB (verejtno avtobusna, Celje počivališče Lopata itd..)
Dobro obveščeni pravijo da Ludensa letos na CRŠju ne bo (prejšnja leta so bili stripi s trdimi platnicami in lani recimo Zagor posebna izdaja zaradi CRŠja), po pa prisoten na Interlibru.
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović. Registriraj.si domeno.
BuDi wrote:Dobro obveščeni pravijo da Ludensa letos na CRŠju ne bo (prejšnja leta so bili stripi s trdimi platnicami in lani recimo Zagor posebna izdaja zaradi CRŠja), po pa prisoten na Interlibru.
Ludensa sploh nikoli na CRŠ-jih in Mafestih ni bilo...če se je kaj prodajalo se je to na verjetno na stojnici More Comicsa. Kiosk robe se prodajalcem itak ne splača vlačit sem ter tja. Zato pa smo lani odšli na nakupe tudi v MC in v Libellus.
Torej tisti ki greste prvič nikar ne računajte da boste na CRŠ-ju dobili kiosk stripe
pa še ena dobra novica, za slabe se je itak Budi specializirov
Stripovi na kvadrat:
Naša knjižara će u subotu 15. 11. 2008 raditi produženo do 18:00 sati. Također u petak 14. 11. i subotu 15. 11. Imamo veliku CRŠ akciju. Svi strani stripovi biti će sniženi za 20% a domaći albumi za 15%. Dođite i dopunite svoju kolekciju stripovima čiju kupnju stalno odgađate
izzy wrote:Glede na to, da večina izide šele po CRŠ-ju, bom skoraj lahko popucal zaostanke. Se pravi bom nabavil:
Demian 5,6
Mr. No: 17-20
Kameno Doba (upam, da jih ne bo zmanjkal) - se mi zdi pa v redu, da gre ta strip tudi prek slovenskih meja... upam, da bodo sledile tudi druge zgodbe
Tex gigant ... odvisno od dnarja... sem še 5 cifer v zaostanku
Alan Ford klasik trdovezani mi tudi še manjkajo vsaj 3, če ne bodo dal vn kakih novih
Pa malo morje kiosk robe
Dobr da bo prej dnarja zmanjkal
tudi meni se zdi da bomo bolj čistili zaostanke
če še Markosa malo zajebejo v tiskarni bo sploh kriza z novostmi.... na CRŠ-ju samem je pa vprašanje ali bo sploh kaj za nabavit