Filmi

Vse ostale teme, ki vam padejo na pamet.
No saj sam naslov pove vse.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Mioke
STRIPOHOLIK

Post by Mioke »

risar_69 wrote:ali kdo ve, kje bi se dobila risanka-Alan Ford?
thanks for info.
Na kakšni torrent strani bi se našlo.
Alek
STRIPOHOLIK

Post by Alek »

corto wrote:
Alek wrote:Caligula - sick. Just sick.

Men Behind the Sun - sick.
Caligula še ni tako hud.

Najbolj bolana sta zame kakšen Cannibal Ferox ali pa Salo.
Ta dva pa res raje ne bi še enkrat gledal.
Ah, tudi Cannibal Ferox ni tako grozn, vrhunec je Cannibal Holocaust. Res precej nasilen in izprijen film, nvem...

Salo pa tut raj ne bom komentirou. Ubistvu mi je Salo neka mesanca Caligule in Men Behind the Sun...

Sploh ne vem kaj mi je, da gledam take filme. :?
Skupnost, istost, stalnost.
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Mioke hvala za info.
malo prej sem dobil:The children of men in 28 days after-priporočam tudi ostalim-videl že dvakrat.
sedaj bom pa za lahko noč še pogledal The messengerja-tudi nekaj novejšega.komentiram naslednjič.
pozdrav
risar_69
STRIPOHOLIK

hojla

Post by risar_69 »

mah, komentar na film Messengers.butasta ameriška grozljivka, če bi se temu tako lahko reklo.nič ne zamudit, če ga ne vidite.je malo remix hitchocovih vran- le, da so tu vrane fool pozitivne, potem maščevalnih duhov in poltergeista.nič posebnega za čekirat.
zadnje čase so angleži dobri v grozljivkah in scifiju.dva filma sem že omenil-priporočam.tudi tebi alek, čeprav imaš raje "klanje"-verjemi mi, da tudi saw 2 in 3 nisem pogledal, ker mi je bla že 1 za kuzlat.nič ne žalim-100 ljudi-100čudi-hvala bogu.
lep striparsk-filmski pozdrav!
ne bi vsilljeval, toda ljubitelji sf-ja, poglejte si in obudite spomine:Blade runner-ampak verzijo, kjer harrison ford komentira v filmu
čao
Alek
STRIPOHOLIK

Re: hojla

Post by Alek »

risar_69 wrote:mah, komentar na film Messengers.butasta ameriška grozljivka, če bi se temu tako lahko reklo.nič ne zamudit, če ga ne vidite.je malo remix hitchocovih vran- le, da so tu vrane fool pozitivne, potem maščevalnih duhov in poltergeista.nič posebnega za čekirat.
zadnje čase so angleži dobri v grozljivkah in scifiju.dva filma sem že omenil-priporočam.tudi tebi alek, čeprav imaš raje "klanje"-verjemi mi, da tudi saw 2 in 3 nisem pogledal, ker mi je bla že 1 za kuzlat.nič ne žalim-100 ljudi-100čudi-hvala bogu.
lep striparsk-filmski pozdrav!
ne bi vsilljeval, toda ljubitelji sf-ja, poglejte si in obudite spomine:Blade runner-ampak verzijo, kjer harrison ford komentira v filmu
čao
Hihi, hvala za priporocilo, sam to de mam raj klanje, je blo misljeno v hecu :)

No, oz. rajs mam stare 80's trash horror filme, ka je res sama kri povsod, vse skupaj na koncu pa postane ze skor smesno.

Children of Men mam nacrt pogledat, ker mi je filmska predloga podobna zgodbi, ki se odvija na albumu skupine Edge of Sanity - Crimson I in II (glasbeno priporocilo), 28 Weeks Later pa nevem, prvi deu me ni glih kej prevec navdusu, ni pa slab.

Skoda da nisi pogledal Saw II in III, niso slaba nadaljevanje. Mislim,scene mucenja so kar precej bolne in izprijene, sam celotna zgodba in 'poanta' filma mi je pa odlicna!
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

lep pozdrav!
mogoče priporočam še, sledeče:The hills have eyes, Oko in Oko2, In the mouth of madness od Johna Carpenterja-v bistvu vse njegove filme - They live, Fog, Escape from NY-po mojem so tu teroristi dobili idejo, kako se treščti v WTC?,...
Mogoče je ok film Fatherland-Rutger Hauer, ali televizijski Nostradamus, Paradise found-življenje slikarja Gogena, če boste skupaj z bejbo vam priporočam Bitter moon ali About a boy, ali Autumn in NY......
No zaenkrat dovolj, pa še drugič kaj!
Alek
STRIPOHOLIK

Post by Alek »

risar_69 wrote:lep pozdrav!
mogoče priporočam še, sledeče:The hills have eyes, Oko in Oko2, In the mouth of madness od Johna Carpenterja-v bistvu vse njegove filme - They live, Fog, Escape from NY-po mojem so tu teroristi dobili idejo, kako se treščti v WTC?,...
Mogoče je ok film Fatherland-Rutger Hauer, ali televizijski Nostradamus, Paradise found-življenje slikarja Gogena, če boste skupaj z bejbo vam priporočam Bitter moon ali About a boy, ali Autumn in NY......
No zaenkrat dovolj, pa še drugič kaj!
Oko mislis The Eye? Azijski film? Al ksn ameriski drek od remakea (glede na to, de skor same remake delajo...).

The Hills Have Eyes-hmm, ni slabo, ampak je original bolsi, mene prevec spominja na Texas Chainsaw Massacre, sploh pa sm ze mal pouhn teh grozlivk, v kerih so nekakšni nadnaravni morilci, ka jih mors 666krat zabost v glavo da jih omams :roll:

Ce je ksnmu kul zgoraj navedeni film, nej pogleda se See No Evil, na isti nacin vec al mn.

Fog glejte obvezno samo ORIGINAL, remake je drek od dreka, takim bi jst dou prepoved snemanja filmov. Obup!

About a Boy je dobr film, ja, sam je knjiga bolsa (mislm de jo je napisu Nick Hornby, velik bol duhovita se mi je zdela).

Drugace pa sm dones pogledu Blow z Johnnyem Deppom v glavni vlogi, ki igra dilerja mamil iz 70 let naprej, posnet po resnicni zgodbi. Dobr film, vredn ogleda!
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Pogledal v zadnjih dneh:

Thai Dragon - isti igralec, kot v Ong-bak, če je kdo gledal, akcijske sekvence so res vredne ogleda, odlična akrobacijske in kaskaderske fore, ko ni akcije pa lahko mirno preskočiš, ne zamudiš nič

To Have and Have Not - Humphrey Bogart in Lauren Bacall 'zažigata' na ekranu, nekakšen dvojček Casablance, dober film
suhi c
STRIPOHOLIK

Post by suhi c »

Škoda k ni več une videoteke pri striparni. Zdej pa manj filmov gledam :( . Pa sej ne da jih ne bi hotu samo se mi jih ne da it iskat kam drugam.
Alek
STRIPOHOLIK

Post by Alek »

suhi c wrote:Škoda k ni več une videoteke pri striparni. Zdej pa manj filmov gledam :( . Pa sej ne da jih ne bi hotu samo se mi jih ne da it iskat kam drugam.
Internet? :)
suhi c
STRIPOHOLIK

Post by suhi c »

Se mi ne da iskat, pa še podnapisov ni (pa ne da ne razumem samo je laži).
suhi c
STRIPOHOLIK

Post by suhi c »

Aja pa še ekran je premejhn na računalniku :wink: . (ja sej vem sami izgovori)
Alek
STRIPOHOLIK

Post by Alek »

Ja, tole so res sami izgovori :lol:

No sej,tvoja odlocitev :wink:

Pogledou The Shining - dober, ampak prevec razvlecen, knjiga je definitivno boljsa in zanimivejsa!
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

pozdravljeni!
ja Alek, tista dva očesa sta Azijska, ne Ameriška. se strinjam, da američani delajo jajca od remakeov. Sploh, pa se ne morejo primerjati z Evropskimi, Azijskimi ali drugimi filmi. no, so izjeme.
Danes na tale deževni dan, pa sem pogledal-Koraki v prostost(As far as my feet will carry me) in pa Spasitelj-film Predraga Antonijeviča-oba vojna filma.Sta za pogledati.
Ali kdo ve, ali se da kupiti še kak film iz sosednje Alf-videoteke, ki so jo pred kratkim zaprli.
Lep stripovsko-filmski pozdrav.
ordell

Post by ordell »

suhi c wrote:Škoda k ni več une videoteke pri striparni. Zdej pa manj filmov gledam :( . Pa sej ne da jih ne bi hotu samo se mi jih ne da it iskat kam drugam.
www.itivi.si :wink:
Post Reply