Dobra novica, je da se Nizzi izgleda počasi poslavlja

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
zajebancijaMaglorfin wrote: Druga stvar je pa, da sem na hrvaškem forumu prebral, da naj bi Ludens kao bankrotiral, čeprav mi iz tistih postov ni čisto jasno, a so se samo zafrkavali ali je res?A kdo ve kaj o tem?
Hehe, hvala, tudi tebi lep pozdrav!barba73 wrote:dobrodošel Maglorfin, Texomani so vedno dobrodošli...
To pa! Naj se nikoli ne konča!barba73 wrote:skratka TEX JAŠE DALJE!!!!
Če poveš, katera sličica je to, lahko preverim. Sigurno ni bilo "cazzo", ker to se nikoli ne bi pojavilo v TexuMaglorfin wrote: Moram pa reči, da sem bil prav "šokiran", ko sem v maxiju Oklahoma! (str. 47) videl tipa, ki grozi Texu kar zelo direktno: "Razbit ću te, pizdo!"Me je kar presenetilo oz. "dobilo nepripravljenega", ko sem bral, ker prej v dolgih letih branja Texa ni bil nikoli nikjer omenjen noben spolni organ, pa tudi sicer mislim, da ta strip ni napisan v tem smislu, da bi šli preko kakšnega sočnega zmerjanja, ki v hrvaščini seveda veliko bolje zveni, kot v slovenščini, da včasih umiram od smeha.
Tako da je bila ta "p***a" očitno bolj cvetka prevajalca (Goran Marinić). Bi bilo pa zanimivo videti, katera beseda je uporabljena v italijanskem originalu (mogoče cazzo ali kaj podobnega).
D