KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

Almanah straha IV je na naslovnici in boku narobe številčen - piše III (oz. 3). Celo piše Almanah straha knjiga III (na prvih treh piše samo Almanah straha I, II in III). Da sploh ne omenim groze, da je napis Dylan Dog zamaknjen za cca. 2 cm. Kako grozno sedaj to zgleda na polici. Na notranji strani platnice pravilno piše, da je 4. številka. Ludensova nehumanost. Bah :roll:
barba73
Stripoholik FAN CLUB

Post by barba73 »

Jest sem to rešil tako, da sem zraven III z ediksom dodal še eno črtico, tako da zgleda IIII. Ni pravilno je pa vsekakor lepše kot prej.Probajte.
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

barba73 wrote:Jest sem to rešil tako, da sem zraven III z ediksom dodal še eno črtico, tako da zgleda IIII. Ni pravilno je pa vsekakor lepše kot prej.Probajte.
To si praktično "uničil" strip oz. njegovo tržno vrednost; no, če ti je všeč tako, ti je pač všeč, glavno, da si ti zadovoljen :wink:
Image
Bob Rock
STRIPOHOLIK

Post by Bob Rock »

saj, človeka bi že resno začelo skrbeti, če bi kdaj naredili kakšno stvar tako kot je treba. Žalostno glede na to, da se s tem preživljajo. Še bolj žalostno pa je, da se jim takšne stvari dogajajo tudi pri izdajah, ki jih sami poimenujejo luksuzne. Ampak dokler bodo kupci to še naprej kupovali pač nimajo razloga, da bi se bolj potrudili.
Giant
STRIPOHOLIK

Post by Giant »

Sam zelo resno razmišljam,da začnem zbirati Zagorja in Mr. No-a od VČ....Ludens mi gre nakako prepočasi-1 komad "tako od oka na mesec",recimo,redni Zagor je malo premalo-tale zgodbica "Močvara robijaša" mi je v redu-a kaj,ko (mislim da je zgodba razdeljena na 4 zvezčiče) do konca traja dobre 3 mesece ....sovražim branje vsakega zvezka posebej....pa čakanje na novega....!
Novi LU maxi-Marinci tudi zgleda fenomenalno (sploh mi je všeč naslovka),a kaj,ko bo tudi za tega potrebno čakati celo večnost,da priroma do kioskov.....! Katastrofa!
izzy
STRIPOHOLIK

Post by izzy »

Počak do bazarja, bomo šli to robo (maxije pa to) nabavt k 4 zvezdicam... jest sem s kiosk robo tolk v zaostanku, da glava peče ... od prejšnga bazarja naprej...
From Far Beyond The Valkyries Chant My Name
barba73
Stripoholik FAN CLUB

Post by barba73 »

Giant, če maš možnost si probaj stripe vzet čez mejo ali v striparnici.
Kar se rednega Zagorja tiče tudi pri VČ prihaja mesečno eden, tako da kej
bisveno neboš na boljšem, pa še od VČ so težje dostopni.
Kar se tiče Močvare robijaša je res razdrobljen na 4 nadaljevanja, mali nasvet-jaz jih preberem ko bom imel vse številke na dah.Zelo je hvaljen.
Maxiji od Zagorja,Texa in MN so res super-probaj jih nabavit, če si nestrpen
predn pridejo k nam na kioske (v klavrnem stanju).
Jest bom za sedaj od VČ nabavljal samo Mistr Noa in ko začne Tex, ker je
še res dolgo preden jih Ludens ali SA v teh, ki zdaj izhajajo, ujame.
Dilan, Zagor se bosta kmalu prepletala z Vč, pa še Ludensovi so mi bolj kvalitetni.(vsaj naslov zgodbe ne prepolovi junaka na naslovnici), kar pa je moja edina zamera kar se VČ tiče-drugače so stripi super.
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
Giant
STRIPOHOLIK

Post by Giant »

Hvala barba 73 (in izzy seveda :wink: ) za pojasnila in nasvete-sem ravno z dopusta prišel pa nisem prej imel možnost odgovoriti!
Pri naših sosedih Italijanih (Muggia in Trst) sem malček "pošpegal" po kioskih z željo,da vidim,v KAKŠNEM STANJU so pri njih stripi......!
Zaključek: ni primerjave z našimi kioski (vsaj z večino trafik po gorenjski,kar poznam,tudi ljubljanske niso izjema)...stripi so v res lepem stanju,kot v striparnici! Pobrskal sem malček po tiskovinah in ko sem odšel stran,je takoj pišla prodajalka (prodajalec) in vestno zložil-popravil,kar sem premaknil! Neverjetno,če ne bi to videl!
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

Giant wrote:......
Zaključek: ni primerjave z našimi kioski (vsaj z večino trafik po gorenjski,kar poznam,tudi ljubljanske niso izjema)...stripi so v res lepem stanju,kot v striparnici! Pobrskal sem malček po tiskovinah in ko sem odšel stran,je takoj pišla prodajalka (prodajalec) in vestno zložil-popravil,kar sem premaknil! Neverjetno,če ne bi to videl!
človek skoraj ne bi verjel tvojim besedam
upam samo, da tale ,,okužba,, zajame vse trafike Slovenije
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

Že dolgo nič novega - mister Bernard je na dopustu :x
Image
Xabaras
STRIPOHOLIK

Post by Xabaras »

DYLAN DOG (almanah straha)
Katera številka?
pa še Maxmagnus je nov......
Katera številka?

Fajn, da objavljate, kaj je prišlo v trafike, vsaj zame je tisti topic super, ampak dajte ob objavah pisat še številke stripov, prosim lepo.

Hvala.
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

D.Dog almanah straha III.: Vrag u boci
Maxmagnus #7: Svadba je ugovorena
sigismundus
STRIPOHOLIK

Post by sigismundus »

nisem zasledil, da bi kdo to napisal, vendar...

v sobotnem žurnalu (13.9.) ministrip (pasica s tremi sličicami) Simona Sande
naslov Nemi
lepo, lepo
še mal boljš scenarij pa bo :wink:

čakamo novi žurnal
tisti, ki sanja tuje sanje
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

markolar: Komandant Mark št. 19 je že napisan v ,,novo v trafikah,, na strani 11!
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

Nobody wrote:markolar: Komandant Mark št. 19 je že napisan v ,,novo v trafikah,, na strani 11!
Ja - sem gledal samo 12 stran :oops: :P
Image
Post Reply