KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
- Ruki
- STRIPOHOLIK
Almanah straha IV je na naslovnici in boku narobe številčen - piše III (oz. 3). Celo piše Almanah straha knjiga III (na prvih treh piše samo Almanah straha I, II in III). Da sploh ne omenim groze, da je napis Dylan Dog zamaknjen za cca. 2 cm. Kako grozno sedaj to zgleda na polici. Na notranji strani platnice pravilno piše, da je 4. številka. Ludensova nehumanost. Bah 
- Bob Rock
- STRIPOHOLIK
saj, človeka bi že resno začelo skrbeti, če bi kdaj naredili kakšno stvar tako kot je treba. Žalostno glede na to, da se s tem preživljajo. Še bolj žalostno pa je, da se jim takšne stvari dogajajo tudi pri izdajah, ki jih sami poimenujejo luksuzne. Ampak dokler bodo kupci to še naprej kupovali pač nimajo razloga, da bi se bolj potrudili.
Sam zelo resno razmišljam,da začnem zbirati Zagorja in Mr. No-a od VČ....Ludens mi gre nakako prepočasi-1 komad "tako od oka na mesec",recimo,redni Zagor je malo premalo-tale zgodbica "Močvara robijaša" mi je v redu-a kaj,ko (mislim da je zgodba razdeljena na 4 zvezčiče) do konca traja dobre 3 mesece ....sovražim branje vsakega zvezka posebej....pa čakanje na novega....!
Novi LU maxi-Marinci tudi zgleda fenomenalno (sploh mi je všeč naslovka),a kaj,ko bo tudi za tega potrebno čakati celo večnost,da priroma do kioskov.....! Katastrofa!
Novi LU maxi-Marinci tudi zgleda fenomenalno (sploh mi je všeč naslovka),a kaj,ko bo tudi za tega potrebno čakati celo večnost,da priroma do kioskov.....! Katastrofa!
Giant, če maš možnost si probaj stripe vzet čez mejo ali v striparnici.
Kar se rednega Zagorja tiče tudi pri VČ prihaja mesečno eden, tako da kej
bisveno neboš na boljšem, pa še od VČ so težje dostopni.
Kar se tiče Močvare robijaša je res razdrobljen na 4 nadaljevanja, mali nasvet-jaz jih preberem ko bom imel vse številke na dah.Zelo je hvaljen.
Maxiji od Zagorja,Texa in MN so res super-probaj jih nabavit, če si nestrpen
predn pridejo k nam na kioske (v klavrnem stanju).
Jest bom za sedaj od VČ nabavljal samo Mistr Noa in ko začne Tex, ker je
še res dolgo preden jih Ludens ali SA v teh, ki zdaj izhajajo, ujame.
Dilan, Zagor se bosta kmalu prepletala z Vč, pa še Ludensovi so mi bolj kvalitetni.(vsaj naslov zgodbe ne prepolovi junaka na naslovnici), kar pa je moja edina zamera kar se VČ tiče-drugače so stripi super.
Kar se rednega Zagorja tiče tudi pri VČ prihaja mesečno eden, tako da kej
bisveno neboš na boljšem, pa še od VČ so težje dostopni.
Kar se tiče Močvare robijaša je res razdrobljen na 4 nadaljevanja, mali nasvet-jaz jih preberem ko bom imel vse številke na dah.Zelo je hvaljen.
Maxiji od Zagorja,Texa in MN so res super-probaj jih nabavit, če si nestrpen
predn pridejo k nam na kioske (v klavrnem stanju).
Jest bom za sedaj od VČ nabavljal samo Mistr Noa in ko začne Tex, ker je
še res dolgo preden jih Ludens ali SA v teh, ki zdaj izhajajo, ujame.
Dilan, Zagor se bosta kmalu prepletala z Vč, pa še Ludensovi so mi bolj kvalitetni.(vsaj naslov zgodbe ne prepolovi junaka na naslovnici), kar pa je moja edina zamera kar se VČ tiče-drugače so stripi super.
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
Hvala barba 73 (in izzy seveda
) za pojasnila in nasvete-sem ravno z dopusta prišel pa nisem prej imel možnost odgovoriti!
Pri naših sosedih Italijanih (Muggia in Trst) sem malček "pošpegal" po kioskih z željo,da vidim,v KAKŠNEM STANJU so pri njih stripi......!
Zaključek: ni primerjave z našimi kioski (vsaj z večino trafik po gorenjski,kar poznam,tudi ljubljanske niso izjema)...stripi so v res lepem stanju,kot v striparnici! Pobrskal sem malček po tiskovinah in ko sem odšel stran,je takoj pišla prodajalka (prodajalec) in vestno zložil-popravil,kar sem premaknil! Neverjetno,če ne bi to videl!
Pri naših sosedih Italijanih (Muggia in Trst) sem malček "pošpegal" po kioskih z željo,da vidim,v KAKŠNEM STANJU so pri njih stripi......!
Zaključek: ni primerjave z našimi kioski (vsaj z večino trafik po gorenjski,kar poznam,tudi ljubljanske niso izjema)...stripi so v res lepem stanju,kot v striparnici! Pobrskal sem malček po tiskovinah in ko sem odšel stran,je takoj pišla prodajalka (prodajalec) in vestno zložil-popravil,kar sem premaknil! Neverjetno,če ne bi to videl!
človek skoraj ne bi verjel tvojim besedamGiant wrote:......
upam samo, da tale ,,okužba,, zajame vse trafike Slovenije
-
sigismundus
- STRIPOHOLIK