KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
so bli pakirani že za hrvaško in se valjali par mesecev na njihovih kioskih....nepoškodovane so pokupili tam
potem so jih pa še ene dvakrat pakirali in pri tem poškodovali še tiste redke nepoškodovane
za Slovenijo in BIH
sicer pa jamranje pri tem nič ne pomaga...prav nič se ne bo spremenilo. to je industrija
potem so jih pa še ene dvakrat pakirali in pri tem poškodovali še tiste redke nepoškodovane
sicer pa jamranje pri tem nič ne pomaga...prav nič se ne bo spremenilo. to je industrija
Ja - točno tako, minimalno vsaj 3 pakiranja, po vsej verjetnosti 4!jang wrote:so bli pakirani že za hrvaško in se valjali par mesecev na njihovih kioskih....nepoškodovane so pokupili tam
potem so jih pa še ene dvakrat pakirali in pri tem poškodovali še tiste redke nepoškodovaneza Slovenijo in BIH
1. Od Ludensa za hrvaške trafike
2. Iz hrvaških trafik nazaj do Ludensa
3. Od Ludensa za Slovenijo in BIH
...
4. Iz centralnega zbirališča v Sloveniji v posamezne trafike

markolar wrote:
Zanimiva je CENA stripa, ki ostaja 2.15 € za Slovenijo, čeprav je "hrvaška" cena večja za 2 kn.
Katera cifra je to?
Jaz že dolgo nisem kupil Dylana, je to 101?
Ja kar se cene tiče, se mora ravnati po evru.
V Ljubljani še nisem videl 100-tke v kioskih, mogoče je pa pravkar prispel?
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Hmm, ko smo že pri Zagorju... opazil sem, da so Hrvati izdali t.i Zagor Gigant #1 Američka odiseja
Hec pa je v tem, da je ta epizoda(original številke #88-89) na prostoru ex-Juge izdana že četrtič:
1. ZS #279-280
2. ZS Specialna številka #2-3
3.Zagor Extra #95-97
4.Zagor Gigant #1
Torej kot bi rekli naši južni bratje "isto s*****, drugo pakovanje", le da je tokratna odiseja v enem zvezku ter barvah
Meni osebno sicer spada ta epizoda med boljše iz seriala, a kar je preveč je preveč.
Zdaj imamo pri nas torej kar 8 različnih izdaj Zagorja:
1.Zagor redna izdaja
2.Zagor EXTRA
3.Zagor SPECIAL
4.Zagor MAXI
5.Zagor ALMANAH
6.Zagor KLASIK
7.Zagor GIGANT
8.Zagor oz Čiko SPECIAL
Posebaj ta klasik in zdaj še gigant se mi zdita povsem nepotrebna.
Pa še ena zanimivost:
Ta epizoda je bila na naših prostorih objavljena že četrtič, medtem ko recimo še obstaja epizoda #168-169, ki še ni bila nikoli objavljena pri nas, tako da...
Verjamem pa, da bo večina zbiralcev kupila tudi to novo izdajo Zagorja.
Žal
Hec pa je v tem, da je ta epizoda(original številke #88-89) na prostoru ex-Juge izdana že četrtič:
1. ZS #279-280
2. ZS Specialna številka #2-3
3.Zagor Extra #95-97
4.Zagor Gigant #1
Torej kot bi rekli naši južni bratje "isto s*****, drugo pakovanje", le da je tokratna odiseja v enem zvezku ter barvah
Meni osebno sicer spada ta epizoda med boljše iz seriala, a kar je preveč je preveč.
Zdaj imamo pri nas torej kar 8 različnih izdaj Zagorja:
1.Zagor redna izdaja
2.Zagor EXTRA
3.Zagor SPECIAL
4.Zagor MAXI
5.Zagor ALMANAH
6.Zagor KLASIK
7.Zagor GIGANT
8.Zagor oz Čiko SPECIAL
Posebaj ta klasik in zdaj še gigant se mi zdita povsem nepotrebna.
Pa še ena zanimivost:
Ta epizoda je bila na naših prostorih objavljena že četrtič, medtem ko recimo še obstaja epizoda #168-169, ki še ni bila nikoli objavljena pri nas, tako da...
Verjamem pa, da bo večina zbiralcev kupila tudi to novo izdajo Zagorja.
Žal
GOTOF JE!
Moraš tudi gledati na nove "zbiratelje" ki pred 10 ali več leti niso kupovali Zagor extra, in jim je ta edicjija zdaj dostopna le preko Zagor Klasika.
Podobno je bilo verjetno z extra serijo, ki je omogočila nakup zagorja tistim, ki niso mogli kupovati zagorja v ZS od začetka.
Ne moreš zdaj gledati samo "nase": jaz to že imam, ne izdajajte to ven, ker ne bom kupoval!
Če se junaki oziroma izdaje junakov nebi ponavljale, tudi nebi meli Extra Zagorja in še nekaterih drugih.
Podobno je bilo verjetno z extra serijo, ki je omogočila nakup zagorja tistim, ki niso mogli kupovati zagorja v ZS od začetka.
Ne moreš zdaj gledati samo "nase": jaz to že imam, ne izdajajte to ven, ker ne bom kupoval!
Če se junaki oziroma izdaje junakov nebi ponavljale, tudi nebi meli Extra Zagorja in še nekaterih drugih.
Last edited by mister-no on 23.08.2008 12:47:09, edited 1 time in total.