Rezanje parketaTomDar wrote:Salamoreznica![]()
Pohvali se!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Pohvali se!
From Far Beyond The Valkyries Chant My Name
Izzy...saj tudi izgledaš (kakor pri knapih pravimo) "tak dec, da bi se lahko s fleksarco stepel"izzy wrote:Rezanje parketaTomDar wrote:Salamoreznica![]()
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Danes prevozil 3000 km s kolesom letos.
a veš da sem danes mislil nate....kdaj le bo napisal 3 jurje? v roku 2 mesecev 1000 km. bravo.bigali wrote:Danes prevozil 3000 km s kolesom letos.
Kako grejo priprave za Izmir?
evo da se še jaz pohvalim:
danes prebil 1.200 km, neto vzpona 9.847 m
Hvala za čestitke. Tudi jaz ti čestitam.tilitili wrote:a veš da sem danes mislil nate....kdaj le bo napisal 3 jurje? v roku 2 mesecev 1000 km. bravo.bigali wrote:Danes prevozil 3000 km s kolesom letos.![]()
Kako grejo priprave za Izmir?
evo da se še jaz pohvalim:
danes prebil 1.200 km, neto vzpona 9.847 m
Letos se ne bom udeležil balkanskih v Izmirju, saj z ženo pričakujeva naraščaj v družini in je denar šel za posteljico, voziček...
bravo foter...pa mat tut no....bigali wrote: Hvala za čestitke. Tudi jaz ti čestitam.
Letos se ne bom udeležil balkanskih v Izmirju, saj z ženo pričakujeva naraščaj v družini in je denar šel za posteljico, voziček...
Včeraj sva imela 8. obletnico. Saj se ne sliši veliko, a čez "krizno sedmo leto" pa le sva.

Anything is possible
Be the Change You Want to See
Poli 78 wrote:Včeraj sva imela 8. obletnico. Saj se ne sliši veliko, a čez "krizno sedmo leto" pa le sva.![]()
P.S. a ni tadeveta tista jebena?
Ne klič hudiča!tilitili wrote:Poli 78 wrote:Včeraj sva imela 8. obletnico. Saj se ne sliši veliko, a čez "krizno sedmo leto" pa le sva.![]()
![]()
P.S. a ni tadeveta tista jebena?
Sej ne vem, ampak dost ljudi je reklo to za sedmo. Ma, sej verjetn je čist vsaka lahko tista "D-year".
Nč, bom reku, da mora še 2 let potrpet... da deveta mine.
Anything is possible
Že več kot 20 let sem ortodoksen fan Bonda in ker 007 letos praznuje 50. obletnico filmske franšize (leta 1962 je bila namreč posneta prva bondiada, Dr. No), sem se odločil, da to obeležim na prav poseben način, z nakupom originalne replike jeklenih zob, ki jih je v dveh filmih nosil Bondov nasprotnik in naposled zaveznik, orjak z imenom Jaws, ki ga je igral Richard Kiel. Naročeno sem naposled prejel včeraj in seveda takoj s ponosom razstavil!
Na ploščici pod zobmi je tudi lastnoročni avtogram Richarda Kiela in ročno napisana številka replike (moj izvod je 369. od 715-ih, na kolikor je omejena replika).

Zadeva v živo izgleda res fenomenalno, še precej bolje, kot na sliki. Jeseni nabavim samo še Blu-ray zbirko vseh Bondov, potem pa sem spet za nekaj časa dober!
Aja, takole je izgledal pa Jaws, če si mora kdo malo osvežiti spomin:

Zadeva v živo izgleda res fenomenalno, še precej bolje, kot na sliki. Jeseni nabavim samo še Blu-ray zbirko vseh Bondov, potem pa sem spet za nekaj časa dober!
Aja, takole je izgledal pa Jaws, če si mora kdo malo osvežiti spomin:

Daj takvu zapovijed i u trbuhu ću ti napraviti toliku rupu da ćeš u njemu moći držati otvoreni kišobran!
-- Kit Carson
-- Kit Carson
Nocoj se je družina povečala za hčerkico Laro.
ČESTITKE bigali !!!bigali wrote:Nocoj se je družina povečala za hčerkico Laro.
Toooo, zdravja, pa čim manj neprespanih noči oz., da bodo te vsaj zabavne!

Anything is possible