Pohvali se!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Pohvali se!
Danes v Bjelovarju popravil osebni rekord v metu diska na 25,90m (prej 23,91). Glede na hladno vreme sem solidno odmetal tudi kroglo 8,65m, giro 8,50m in kopje 22,75m.
bigali wrote:Danes v Bjelovarju popravil osebni rekord v metu diska na 25,90m (prej 23,91). Glede na hladno vreme sem solidno odmetal tudi kroglo 8,65m, giro 8,50m in kopje 22,75m.
Odstrani se pošast!
Pravkar prišel s koncerta Panda in njihove 25-letnice. neponovljiv koncert 
http://www.youtube.com/watch?v=AbwtPpa0o90
http://www.youtube.com/watch?v=AbwtPpa0o90
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Odstrani se pošast!
Svaka čast!TomDar wrote:Letos skupno več kot 700km pretečenih.
"zbiramo" dalje
do praznikov 175 km, do konca aprila pa kar 308 km. počelo je počelo...priprave za malo franjo
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
tilitili wrote:do praznikov 175 km, do konca aprila pa kar 308 km. počelo je počelo...priprave za malo franjo
upam, da me ne boš preveč gonu po cest
horex je zakon, pa reno tud...
tilitili wrote:do praznikov 175 km, do konca aprila pa kar 308 km. počelo je počelo...priprave za malo franjo
Odstrani se pošast!
A greš? Mene tudi malo mika.tilitili wrote:do praznikov 175 km, do konca aprila pa kar 308 km. počelo je počelo...priprave za malo franjo
sem že prijavljen.
letos šlepam brata do šentvida (al pa vsaj do škofje loke), potem pa gaza do konca a upam, da tokrat brez razbijotke kot na moji tazadni pred 2 letoma
. že pridno nabiram ravninske km. 
as key zmatrantilitili wrote:sem že prijavljen.letos šlepam brata do šentvida (al pa vsaj do škofje loke), potem pa gaza do konca a upam, da tokrat brez razbijotke kot na moji tazadni pred 2 letoma
. že pridno nabiram ravninske km.
jst sem pol še travo kosil pr hiš......
horex je zakon, pa reno tud...
js pa s tamalo matematko in družbo popravo delal, preveril znanje glasbe in domačo nalogo, tko da sm izžet psihički ka ena cota.horex2 wrote: as key zmatran![]()
jst sem pol še travo kosil pr hiš......![]()
![]()