Športne STAVE - napovedi, dobitki...

Vse ostale teme, ki vam padejo na pamet.
No saj sam naslov pove vse.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Post Reply
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

včeraj se je Ebel kar poklopil kot bi se moralo.... na žalost to pomeni da bodo avstrijski klubi kmalu od 1 do 6, medvedi nekako po ekipi sedmi, naša kluba se bosta pa z Albo klala za končnico :(

ste pa zgubili manj kot sem mislil
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

jang wrote:včeraj se je Ebel kar poklopil kot bi se moralo.... na žalost to pomeni da bodo avstrijski klubi kmalu od 1 do 6, medvedi nekako po ekipi sedmi, naša kluba se bosta pa z Albo klala za končnico :(

ste pa zgubili manj kot sem mislil
Zmaga v hali je obvezna, zato sem mislil, da bodo nabili KAC. Vseeno mislim, da bo pač padel Salzburg v petek, če že ni KAC. Prav tako zmaga Jesenic doma. Dunaj ima bolj slabe vratarje trenutno... Če ne, pa je to konec za naš hokej letos in morda Jesenice ujamejo končnico za las, Olimpija pa je za odpis.
Blue Blues

Post by Blue Blues »

Še vsi rezultati:

Image

Ajajaj ta Mainz... ko jih samo opazujem razturavajo, ko na njih stavim pa pušnejo... :lol:

Nič, jaz bom stavil kar privat in javil, če bo kaka lepa vsotica padla. Pa veliko uspeha (še naprej)... :)
It's Showtime!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

škoda ker nisi igral sistem 5/6...še vedno bi imel dobiček
Blue Blues

Post by Blue Blues »

Ja res, ampak to nikoli ne igram, ker je to par kombiniranih listkov s po 5 pari, kar pa bi zelo nerad plačeval. Se slučajno ponesreči še kak par, pa bi bil že ob precej več denarja, kar nočem tvegat. Če bi na vsak listek dal malo denarja, je pa spet dobitek zanemarljiv.

Pri sistemih se nekako še najbolj splača stavit na hude kvote... tako se mi vsaj zdi... jaz sem imel pa samo eno hudo in še ta je šla v nič... :)
It's Showtime!
Gusar

Post by Gusar »

Včeraj sem imel v igri 2 listka.
Pri večjem dobitku(168 e) me je zjebal Panathinaikos, ki je doma igral nulo proti Kazanu, no dobil pa sem drugega manjšega:
791 Penarol-Goias 1 1.90
797 Brisbane Roar-Central Coast 1 2.20
799 Sogndal-Fredrikstad 1 2.20
1176 Flensburg-Frisenheim 1 1.05

Skupna kvota: 9.66
Vplačilo: 2 EUR
Dobitek: 28.98 EUR

Ni neko bogastvo, ampak za kaka 2 stripa na CRŠ bo :mrgreen:
Imam pa še danes nekaj zadev v igri, tako da bomo videli kakšen bo končni izkupiček, ampak v vsakemu primeru sem na plusu 8)
GOTOF JE!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

mene je pa Olimpija zeznila včeraj :lol: dobro da so potem zmagali po podaljških
Gusar

Post by Gusar »

Huh, podaljšek ja, to je bila kvota 15 8)
Veš kaj se tudi izplača, pa čeprav je kar rizično?
Pred sezono oz na začetku sezone si izbereš v košarki(recimo evroliga ali NLB) en ali dva kluba in potem vsako kolo staviš podaljšek, ki prinaša zelo visoke kvote(od 12 pa vse do 20, ampak ponavadi je kvota za podaljšek 15) in ni vrag, da ne bi občasno padel kak podaljšek oz remi.
Res je, da bo veliko listkov že na začetku padlo v vodo, saj so podaljški redki, ampak ko pa zadeneš(pa magari samo enkrat) pa poplačaš vse prejšnje izgubljene listke pa še v plusu si.
Tako, da se splača razmislit o tej varianti, ki je po eni strani kar rizična, ampak po drugi pa tudi mamljiva :)
GOTOF JE!
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

pred leti so to eni počeli pri nogometu kjer je ponavadi okoli 3,00... in eno sezono je Inter imal skoraj polovico remijev
samo so tudi vplačevali vedno več.... se pravi prvič 10, drugič 20, tretjič 30€ in potem je enkrat zadetek povrnil
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

Dober zadetek Gusar - škoda, ker nisi malo več dal gor.
Image
Gusar

Post by Gusar »

Hvala Markolar 8)
Saj stavim drugače zelo različno, ampak ponavadi res med 3-5 evri, občasno tudi 10 ali celo več(nekje do 20), ampak saj veš kako je z stavami.
Ko izgubimo listek smo itak nejevoljni, ko pa listek dobimo pa se spet malo grizemo zakaj nismo dali še kak evro več gor :)
To smo pač mi stavničari :D
Jang, to glede remijev pri nogometu je tudi interesantno.
Nasploh so remiji kar dobro rangirani(pri nogometu okoli 3,00; pri rokometu okoli 8,00; pri košarki pa okoli 15,00), ampak spet je treba zadet pravo luknjo kot so reče 8)
Recimo glej rokomet, Zagreb je v Ligi prvakov v 4 krogih že dvakrat remiziral in to je že kvota 16,00; če se je pred sezono našel kak heroj, ki bi stavil vse tekme Zagreba na remi, se mu zdaj že sladko smeji, saj si je pokril vložek pa še v dobrem plusu je(pa se je rokometna sezona komaj dobro začela).
Sistemov pri stavah je veliko, vsak pa si pač poskuša na tak ali drugačen način priboriti kak uspešen zadetek 8)
GOTOF JE!
Fishleg
STRIPOHOLIK

Post by Fishleg »

Danes je precej bogata nogometna izbira, saj je na sporedu liga Evropa, prav tako pa se danes igra tudi evroliga. :P
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

Jaz danes ne bom igral nič, bom pa za jutri napisal krajše komentarje ob nekaterih tekmah in kaj bi bilo dobro staviti...
Image
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

Napovedi:

Xerez-Villarreal B : TIP 1 (1.85)

Helmond-Cambuur : TIP 1 (2.40)

Veendam-Den Bosch : TIP 1 (2.60)
--------------------------------------------------

Najboljše bi bilo vse 3 staviti SINGLE in če 2 gresta skozi, je dobitek, že če 1 gre skozi je skoraj povračilo. Kvote so z Gamebookers, kjer lahko stavite SINGLE, sicer so pri nas dosti slabše, zato bom kar vplačal to kombinacijo 3 parov - 5 € - okrog 50 € dobitek.
Image
wer

Post by wer »

tudi jaz danes po nekaj dni pavze stavim in sicer:

Vrsta stave Sistem 2/3, 3 stave

Dogodek Napoved / Kvota
BK Mlada Boleslav - HC Vagnerplast Kladno 1 / 1.65
Almtuna IS - Tingsryds AIF 1 / 1.50
Hannover Scorpions - Iserlohn Roosters 1 / 1.60
play it again
Post Reply