MALI OGLASI

Vse ostale teme, ki vam padejo na pamet.
No saj sam naslov pove vse.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

mister-no

Post by mister-no »

Ene stvari sem v jezi napisal. Drugače pa razen Miki Mustra 5 nisem nič drugega kar nisem mel. Plus tega če zdaj vsako stvar najdeš na forumu, nevem kako tedaj nisi mogel najti tistega ko sem mel nevem kak dolgo napisano da iščem Miki Muster knjigo št 5, in mislim da sem jo tedaj še mel v oglasu za iskanje, ko sem dal oglas na bolho.

Plus tega ga tudi če bi bidali nebi dobili, ker je cena bila najmanj 6 ničel zadaj. Tudi če nebi povedal za to da ga nimam, ga nebi noben osvojil.
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

mister-no wrote:Ene stvari sem v jezi napisal. Drugače pa razen Miki Mustra 5 nisem nič drugega kar nisem mel. Plus tega če zdaj vsako stvar najdeš na forumu, nevem kako tedaj nisi mogel najti tistega ko sem mel nevem kak dolgo napisano da iščem Miki Muster knjigo št 5, in mislim da sem jo tedaj še mel v oglasu za iskanje, ko sem dal oglas na bolho.

Plus tega ga tudi če bi bidali nebi dobili, ker je cena bila najmanj 6 ničel zadaj. Tudi če nebi povedal za to da ga nimam, ga nebi noben osvojil.
Ni frke Robi. Je kar je. Ne vem pa zakaj si bil jezen :) ? Mogoče nad odgovorom ;)

Spet si me nasmejal, in to spet z isto razlago za Miki Muster 5. Pa kaj mene (ali kogar koli) briga, kaj imaš ti v popisu iščem. A ti razložim zakaj?
1. lahko da si pozabil ažurirati spisek, in je neveljaven.
2. lahko imaš dva kosa doma in enega prodajaš, vseeno pa iščeš ta strip, ker bi rad bolje ohranjene (ene par takih je pri meni in na mojem spisku)
Nenazadnje zakaj , če nekdo da oglas, moram jaz kot potencialni kupec preverjat njegovo kred(e|i)bilnost? Torej od zdaj naprej, karkoli kdo da na prodaj, moram najprej preverit spisek, kaj išče in če je ta strip, ki ga prodaja na tem spisku, je to natega in dovolj dober znak, da je to hec,potegavščina, natega ali karkoli...

Največja fora vsega tukaj je čas, in to samo čas, ki sem ga porabil po nepotrebnem (prav tako s pisanjem odgovorov). Torej jaz si vzamem čas, si pregledam oglase (porabim kar nekaj časa, da izločim razne teete in ostale cvetke, ter ostale nezanimive stvari- namreč je malo zadev kar me zanima) in ko končno najdem kako zanimivo stvar, pa še vidim to je znana oseba tukaj pa ja nebo težav in s predhodnim pisanjem mailov in spraševanjem če je še na voljo, če to drži itd... In poglej ravno ta te nategne...

Evo spet sem ti napisal, in upam, da boš razumel ti (ali kdorkoli) kaj sem hotel oziroma kaj trobim že cel čas.
Odstrani se pošast!
alex
STRIPOHOLIK

Post by alex »

Prodam dve 5xdnevni smučarski vozovnici (5 poljubnih celodnevnih smučarskih vozovnic - katerikoli dan) za Krvavec/Roglo za sezono 2007/2008...

Cena za obe vozovnici 190€, zainteresirani na ZS...
alex
STRIPOHOLIK

Post by alex »

alex wrote:Prodam dve 5xdnevni smučarski vozovnici (5 poljubnih celodnevnih smučarskih vozovnic - katerikoli dan) za Krvavec/Roglo za sezono 2007/2008...

Cena za obe vozovnici 190€, zainteresirani na ZS...
:arrow: http://www.bolha.com/oglas2817802
Post Reply