Pohvali se!
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Re: Pohvali se!
Mene zanima, koliko bi jaz približno skočil v daljino z zaletom.
Nazadnje, ko so me merili, sem iz mesta skočil 270 cm. Po moje bi moral z zaletom ene dvakrat toliko?
Nazadnje, ko so me merili, sem iz mesta skočil 270 cm. Po moje bi moral z zaletom ene dvakrat toliko?
V mladosti se sicer nisem ukvarjal z atletiko, sem pa na faksu skočil okrog 550cm (pred 25 leti). Takrat sem treniral nogomet.wer wrote:Bigali, čestitam na rezultatih, imam pa eno vprašanje in sicer koliko znaša tvoj rekord v skoku v daljino? Mislim na tvoj absolutni rekord ne glede na kategorije po starosti. Ta zvrst mi je pri srcu zato me zanima toliko bolj. Hvala in vso srečo še naprej.
-
gregorbikupil
Oprosti - ampak ti s fuknen.Corto wrote:Mene zanima, koliko bi jaz približno skočil v daljino z zaletom.
Bravo majster - to je komi mal slabš ko moj rekord v troskoku
TECI PETRA!!!!!!
Saj on je Punishergregorbikupil wrote:Oprosti - ampak ti s fuknen.Corto wrote:Mene zanima, koliko bi jaz približno skočil v daljino z zaletom.
Nazadnje, ko so me merili, sem iz mesta skočil 270 cm. Po moje bi moral z zaletom ene dvakrat toliko?![]()
![]()
![]()
270 z mesta ni za ljudi
![]()
![]()
![]()
![]()
Odstrani se pošast!
Bigali imaš dober rekord. 5,50m brez treninga, ma super.
Corto, ti pa z mesta 2,70 razturaš. Ni pa rečeno, da bi z zaletom preskočil naprimer Bigalijev rekord. Škoda,da nisi kdaj probal, mogoče pa je še čas, saj si še v dobri formi in gibčen kot si pokazal na enem filmčku.
Za oba pa palec gor.
Corto, ti pa z mesta 2,70 razturaš. Ni pa rečeno, da bi z zaletom preskočil naprimer Bigalijev rekord. Škoda,da nisi kdaj probal, mogoče pa je še čas, saj si še v dobri formi in gibčen kot si pokazal na enem filmčku.
Za oba pa palec gor.
play it again
Kolega s faksa se je hvalil, da skoči 330 cmgregorbikupil wrote:Oprosti - ampak ti s fuknen.Corto wrote:Mene zanima, koliko bi jaz približno skočil v daljino z zaletom.
Nazadnje, ko so me merili, sem iz mesta skočil 270 cm. Po moje bi moral z zaletom ene dvakrat toliko?![]()
![]()
![]()
270 z mesta ni za ljudi
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo majster - to je komi mal slabš ko moj rekord v troskoku![]()
![]()
Je pa treniral šprint, 100 m je pretekel krepko pod 11 sekundami.
he he, tipično za nas moške, če ne govorimo o dolžini bogatstva, pa o dolžini skoka...Corto wrote:Kolega s faksa se je hvalil, da skoči 330 cm
Je pa treniral šprint, 100 m je pretekel krepko pod 11 sekundami.
Bomo na bazarju v telovadnici izmerili, kdo dlje skoči
Odstrani se pošast!
Pred in po dveh pločevinkah piva.TomDar wrote: Bomo na bazarju v telovadnici izmerili, kdo dlje skoči
- Ruki
- STRIPOHOLIK
Še Zagor bi vam bil folš 
Danes sem prekoračil število 500km skupno pretečenih kilometrov v tem letu.
Odstrani se pošast!
TomDar wrote:Danes sem prekoračil število 500km skupno pretečenih kilometrov v tem letu.
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
-
gregorbikupil
Ko se takle meniš z njim pa zgleda skor čist normaln, jle??tilitili wrote:TomDar wrote:Danes sem prekoračil število 500km skupno pretečenih kilometrov v tem letu.o pidomatano
TECI PETRA!!!!!!
Prevozil prvih 1000 km s kolesom letos.
bigali wrote:Prevozil prvih 1000 km s kolesom letos.
Odstrani se pošast!
mater ej dost mam tega. evo - eat this:
preletel prvih 5.000 km letos
preletel prvih 5.000 km letos
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.