4. BD DAN STRIPFEST 2010

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Chibi-Chibi

Post by Chibi-Chibi »

PNisem bila prisotna, bila pa jeprijateljica, ki je posnela tole (menda imata s Juvanom pol posnetkov istih xD)
http://www.youtube.com/watch?v=X9oKVqiYrL8

Če se komu da pogledat... zadnja polovička minute mi je blazno zanimiva pa me zanima, če morda kdo naslov knjige in avtorja? Prijateljica je pozabila naslov ter nenamerno pozabila posneti naslovnico.
Po njenih besedah naj bi bil naslov knjige 365 in avtor naj bi se pisal Suy, tole pa naj bi bila njegova slika. Žal mi ti podatki ne pomagajo dovolj D: . ISBN bi bil še najbolj prfekten odgovor.

hvala za pomoč :D
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Image

Iztok Sitar
Image

Vojko Volavšek
Image

Predstavitev novosti založbe Risar. Od leve proti desni: Vojko Volavšek, Sandi Buch in Tomaž Lavrič.
Image
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Risanje in podpisovanje: Bernard Kolle, Tomaž Lavrič in Iztok Sitar.
Image

Zoran Smiljanić
Image

Bernard Kolle
Image
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Simon Sanda in Bernard Kolle
Image

Image

Image

Image
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Stripovska delavnica za otroke pod vodstvom Matjaža Bertonclja.
Image

Image

Image
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Stripovska delavnica pod vodstvom Simona Sande.
Image

Image

Image

Image
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Licitacije

Image

Image

Image
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Image

Image

Image
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Image

Image

Adi Smolar
Image

Image
Corto
Moderator STRIPOHOLIK

Post by Corto »

Še več slik najdete na povezavi:
http://picasaweb.google.com/tbobnar/4BD ... ku_DuZSRFw#
dveribad

Post by dveribad »

jang wrote:a sm jest Hrvat? :crazy:

res je blo fajn, Vojko se je noro potrudil za vse skupaj. Lepo da je najbolj uspelo z otroci (Simonova delavnica) in tudi pri Adiju Smolarju jih je bilo veliko. Adi je sploh imel veliko dobrega o stripu za povedat, to bi moral posnet in na televiziji predvajat.
.... :D

Super mi je taj lik Vojko.Kakav entuzijast.Svaka čast čovjeku na trudu i svemu.Nevjerojatno mi zvuči da je reviju "stripbumerang" dogurao do 40 i nekoga broja.
Ova lokacija za festival je fantastična,šteta što nije preko ljeta jer je bilo malo hladno zbog vjetra.
Inače,Jang,pusti Sitara,samo provocira :lol: ....
Meni je bilo baš drago da sam navratio,a naročito zbog Sitareve table i Lavrićeve naslovnice.Sinoć sam pročitao Tomažev album APPOLINE...odličan strip sa fantastičnim scenarijem!
Pozdrav
"diznijevska verzija"
wer

Post by wer »

Tudi jaz bi pohvalil vse. Lokacija je super (ma se v letu dni 100-x peljem mimo tokrat sem si vzel čas zudi za ogled gradu), ozračje sproščeno oz. vsi prijazni in pripravljeni na pogovor. Vse zadnje novosti predstavljene, sam sem pogledal tudi štant od Antike kjer je bilo razstavljeno nekaj zanimivih knjig npr. založba Didakta - Akvarel. Kot so že prej napisali je zunaj močno pihalo tako, da je bilo prav prijetno zaviti v kavarno na topel čaj ali kavo. Žal sem odšel pred koncem tako, da sem licitacije in Adija zamudil pa vseeno še enkrat :yes:
play it again
Gusar

Post by Gusar »

Lepo zgleda to vse na slikah, moram rečt, tako da vse pohvale za organizatorje in vse, ki ste se udeležili 4.BD Stripfesta 8)
Najbolj pa me veseli, da so sodelovali tudi otroci, ki so pridno risali in se spoznavali z stripom in upam, da bodo tudi oni ljubezen in veselje do stripov širili naprej in, da se strip ne bo končal z nami, starimi "biki" :mrgreen:
GOTOF JE!
Simao
STRIPOHOLIK

Post by Simao »

Gusar wrote:Lepo zgleda to vse na slikah, moram rečt, tako da vse pohvale za organizatorje in vse, ki ste se udeležili 4.BD Stripfesta 8)
Najbolj pa me veseli, da so sodelovali tudi otroci, ki so pridno risali in se spoznavali z stripom in upam, da bodo tudi oni ljubezen in veselje do stripov širili naprej in, da se strip ne bo končal z nami, starimi "biki" :mrgreen:
Naj povem, da je bilo na strip delavnici kar veliko otrok, nekateri so me zelo presenetili z risbami in poznavanjem stripov- bravo starši.
Vsi njihovi stripi, ki so bili narisani na delavnici in pa ki mi bodo poslani po pošti, bodo objavljeni v naslednji številki Fanzina.

Kar se tiče "starih bikov" bi pa morali biti za zgled mladim. In veliko sem vas pogrešal v soboto na gradu...
Rabiš ideje za risanje? Brezplačno si naloži mojo 300 stransko knjigo "100 idej za risanje" ----> https://www.ilu.si/100idejodrasli
Gusar

Post by Gusar »

Ja, otroci bi naj bili ogledalo staršev, zato še posebej pohvala za starše(tudi na forumu), ki otroke vzgajajo v ljubezni do stripov, ker je to lahko samo dobro in pozitivno 8)
Hja, žal mi ni šlo skozi, da bi tudi sam prišel v Celje(prekrivanje strehe pri sestrični).
Meni na splošno ne ležijo razna srečanja ob sobotah(pa večrat tudi med tednom ne), saj sem zraven redne službe(dvoizmensko delo) aktiven še v gasilstvu in nogometnem klubu ter občasno še grem na kak fuš, doma v bajti in okoli nje se stalno najde kako delo(seveda ne smeš zanemarjati niti ženske :mrgreen:), tak da je večkrat zelo težko vse uskladit :o
Za CRŠ ter ene 3-4 obiske Zagreba(zaradi strip šopinga) na leto si že vzamem čas, ampak nažalost pa nimam toliko časa, da bi se večkrat udeleževal ljubljanskih bazarjev ali recimo sedaj BD v Celju.
Ne rečem, da bo vedno tako, ampak trenutno je pač tako stanje.
GOTOF JE!
Post Reply