1. VSESLOVENSKI STRIP NATEČAJ - STRIP BUMERANG
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
-
Darjan Jurinčič
iskrene cestitke simau in nasploh vsem k so se usplei udelezit natecaja:)
a se bo dalo te stripe videt tudi na tem forumu (za tiste ki ne bodo imeli priloznost obiskat celjskega gradu)??
lp
D
a se bo dalo te stripe videt tudi na tem forumu (za tiste ki ne bodo imeli priloznost obiskat celjskega gradu)??
lp
D
"go through life with a happy heart and don`t cry, brag or worry about it `cause whining will get you nowhere"
-
gregorbikupil
Hehe... Sem vam rekel (viewtopic.php?t=2591&postdays=0&postorder=asc&start=15), da je bila v Celju pred Metropolom ena čedna knjigarka in da Tomdarju, Miokeju in Tomažu verjetno ni dolgčas
gregorbikupil wrote:
Fantje itak imajo fino družbo pod šotorom - najbolj luštno knjigarko na svetu...
Last edited by gregorbikupil on 23.04.2008 15:18:29, edited 1 time in total.
Pa da še jaz mal strnem svoje vtise: danes je tako lep sončen dan
)) A je kdo opazu kak oblačen na nebu? 
U glavnem, res me razganja od zadovoljstva da sva z Gozdnim Jožem uspela zmagat na prvem vseslovenskem strip natečaju, to je velika čast, veselje in motivacija za naprej. Seveda pa ta strip niti približno ne bi prišel na natečaj, če ne bi bilo Xabarasa, vas na forumu, samega foruma Stripoholikov, Dareta, Cortota in ostalih, ki mi dajete motivacijo, da se učim in rišem iz dneva v dan več. HVALA VAM.
Posebna zahvala pa gre Karmen, ki je moj največji kritik in me sili v nemogoče podvige.
Naj pa samo povem, da je to bil prvi scenarij Gozdnega Jožeta, ki ga je kdaj napisal, pa kr zmagal. Čisti: Veni, vidi, vici
Za naprej, pa že aktivno delamo na prihajajočih razpisih, kratkih in manj kratkih stripih tak da lahko pričakujete nove zadeve.
Grem naprej proslavlat
U glavnem, res me razganja od zadovoljstva da sva z Gozdnim Jožem uspela zmagat na prvem vseslovenskem strip natečaju, to je velika čast, veselje in motivacija za naprej. Seveda pa ta strip niti približno ne bi prišel na natečaj, če ne bi bilo Xabarasa, vas na forumu, samega foruma Stripoholikov, Dareta, Cortota in ostalih, ki mi dajete motivacijo, da se učim in rišem iz dneva v dan več. HVALA VAM.
Posebna zahvala pa gre Karmen, ki je moj največji kritik in me sili v nemogoče podvige.
Naj pa samo povem, da je to bil prvi scenarij Gozdnega Jožeta, ki ga je kdaj napisal, pa kr zmagal. Čisti: Veni, vidi, vici
Za naprej, pa že aktivno delamo na prihajajočih razpisih, kratkih in manj kratkih stripih tak da lahko pričakujete nove zadeve.
Grem naprej proslavlat
Rabiš ideje za risanje? Brezplačno si naloži mojo 300 stransko knjigo "100 idej za risanje" ----> https://www.ilu.si/100idejodrasli