Tanja.C wrote:Tako je.
To je in zgradba in prostor, Koroška 18, nasproti mesnice Perutnine Ptuj, zunanjost izgleda takole (torej bela vrata in bela izložbeno okno):
Tanja škoda da nisi poslikala prehod oz. podhod, kjer je možno parkirati na dvorišču.
Tam pa moraš biti res mojster, da lahko avto parkiraš brez praske
Hja, moj dragi se je kar navadil speljat skozi uni ozki podhod - vaja dela mojstra (beri: čim večkrat je treba prit na bazar).
Parkingi pa so res povsod - in pri štadionu in okoli stolnice in na Lentu (okej, res ne zdaj ko je festival) - nekaj minutk hoje do Inkubatorja ne more škodit.
Hm pri tem prehodu je hudič, da zapreš celotno cesto, če hočeš notri lepo in brez praske priti. Namreč jaz imam VW Passat-a in je dolg, pa je treba kar malo na drugi pas zaviti, da dobiš pravi kot.
Mi pa sploh ni problem notri ga zapeljat, huje je ko grem ven, in ko je avto naložen, moram paziti, da pri sestopu s pločnika ne butne ob dno.
Jutri se vidimo?
Iz LJ za MB pridemo jaz (TomDar), Mioke in Macon
Iz prekmurja v MB pridejo Markolar, Nobody, Diabolik ...
Iz MB pride xabaras, Igormb (?)
Ter še ostali, katerim ne vem uporabniških imen...
Vendar jih je kar nekaj, ki niso prijavljeni, so pa javili da pridejo.
Lepo je bilo videti v "živo" člane TomDar, Mioke, Macon in totega Xabarasa sem poznal že od prej...
Sam sem vzel le STRIP FANZIN (nažalost imam že vse kolekcije popolne, tako, da nič ne rabim) je pa Goran kupil okoli 50 stripov SD/Ludens , tako, da je vseeno bil nek promet.
markolar wrote:Lepo je bilo videti v "živo" člane TomDar, Mioke,...
Ja, bilo je lepo. Nabavil kar 21 stripov, od tega 14 alan fordov(3x korpus/borgis - kockar, priće starih vremena II. dio, recite svoje // klasik 30 // 9 xSSB // SPECIAL Priče broja jedan, velikost A5 ), 5 zagorev, ter texa in kit tellerja . Vidite da nisem več ''mahjen'' samo na slo AF-je?