MALI OGLASI
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
ta oglas je zato gor, da si eden ogleda slike, ne zaradi drugega.TomDar wrote:Niti za teeto niti zate nebi zgubljal besed.
Edino kar si dosegel s svojimi oglasi je da bežim daleč od njih, še mister no junak se mi je skoraj zameril in to samo zato, ker si ga izbral za svoj nick... !
Mislim, resno. Dvakrat trikrat prodajaš nekaj kar ne misliš prodati, potem reklamiraš in daješ nenormalne cene. (govorim za ta oglas, ki si ga objavil, durače cene lahko vsak postavlja kot želi... trg odloča)
NE res, a ti provociraš, ali kaj, potem pa še sprašuješ
Ni se mi dalo spet prilepljat na mail slike, ki so že gori na bolhi, pa sem dal tako ceno da je nebo nobeden bidnil.
Čemu pa ste vsi tak proti meni?
jaz stripe ki jih parkrat ne prodam, podarim, Dare nenazadnje sem striparnici podaril precej stripov, za katere sem tudi precej plačal.
Eni majo pač srečo pa dobijo poceni stripe, jaz te sreče še nisem mel!
Še okrog so me včasih prinesli.
PS: vseeno pa si bidal tudi Miki Mustra nedavno ko sem mel posamezno knjige, očitno ne govoriš resnice, plus tega je včasih boljše biti tiho, kot pa že drugič v temo brcniti.
Lahko me banate, bom itak drugače prišel do stripov.
Last edited by mister-no on 10.10.2007 15:06:46, edited 1 time in total.
ok, to je smešno! (beri spodajmister-no wrote: ta oglas je zato gor, da si eden ogleda slike, ne zaradi drugega.
Ni se mi dalo spet prilepljat na mail slike, ki so že gori na bolhi, pa sem dal tako ceno da je nebo nobeden bidnil.
Poglej, nihče (vsaj jaz, govorim zase) ni proti tebi! Sem pa proti tvojim dejanjem, ki si jih zgoraj napisal, to je kar me moti. Dejansko okrog prenašaš sistem in ostale uporabnike (tudi mene) ko daješ nekaj v prodajo (kot samo testiranje kako bo šlo in koliko je zbirateljev) in potem se celo potrudimo z bidanjem in nato "ha ha, tega sploh nimam, samo testiram koliko jih bo bidalo". Mislim, če to ni očitno delanje norcev iz vseh, ki so poklikali, potem res ne vem!mister-no wrote: Čemu pa ste vsi tak proti meni?
jaz stripe ki jih parkrat ne prodam, podarim, Dare nenazadnje sem striparnici podaril precej stripov, za katere sem tudi precej plačal.
Potem ta zgornji izgovor. Mislim resno! Če je že bil na bolhi, zakaj nisi poslal link na sliko če je že na bolhi?!
Nihče ne reče, da si ti slab ali kar koli. Za stripe, da si podaril striparnici tudi vsi vedo, in so še vedno v čitalnici in služijo namenu. Sploh ne vem kaj imajo ti stripi, ki si jih podaril zdaj to v zvezi s tem topicom? Tukaj si me za mnenje o oglasu vprašal in sem ti ga povedal, direktno. Ti ni všeč odgovor?
Tudi ne vem, kaj ima sreča pri poceni stripi in (ne)nategovanju?
Ne vem, jaz sem ti lepo odgovoril, ti pa ne bodi zdaj užaljen, ker ni potrebe, ti nič slabega nisem mislil.
LP Dare
Odstrani se pošast!
A te spomnim samo za KNJIGO miki muster št 5. (kar sem ti opisal v zgornjem postu) kjer nas je kar nekaj bidalo?mister-no wrote:neresen prodajalec?corto wrote:Predlagam, da mister-noju kot neresnemu prodajalcu onemogočimo prodajanje na forumu.
Mislim da sem do zdaj vse kar prodal, ali kupil, še kako hitro realiziral!!!
Odstrani se pošast!
TomDar wrote:ok, to je smešno! (beri spodajmister-no wrote: ta oglas je zato gor, da si eden ogleda slike, ne zaradi drugega.
Ni se mi dalo spet prilepljat na mail slike, ki so že gori na bolhi, pa sem dal tako ceno da je nebo nobeden bidnil.)
Poglej, nihče (vsaj jaz, govorim zase) ni proti tebi! Sem pa proti tvojim dejanjem, ki si jih zgoraj napisal, to je kar me moti. Dejansko okrog prenašaš sistem in ostale uporabnike (tudi mene) ko daješ nekaj v prodajo (kot samo testiranje kako bo šlo in koliko je zbirateljev) in potem se celo potrudimo z bidanjem in nato "ha ha, tega sploh nimam, samo testiram koliko jih bo bidalo". Mislim, če to ni očitno delanje norcev iz vseh, ki so poklikali, potem res ne vem!mister-no wrote: Čemu pa ste vsi tak proti meni?
Potem ta zgornji izgovor. Mislim resno! Če je že bil na bolhi, zakaj nisi poslal link na sliko če je že na bolhi?!
Nihče ne reče, da si ti slab ali kar koli. Za stripe, da si podaril striparnici tudi vsi vedo, in so še vedno v čitalnici in služijo namenu. Sploh ne vem kaj imajo ti stripi, ki si jih podaril zdaj to v zvezi s tem topicom? Tukaj si me za mnenje o oglasu vprašal in sem ti ga povedal, direktno. Ti ni všeč odgovor?
Tudi ne vem, kaj ima sreča pri poceni stripi in (ne)nategovanju?
Ne vem, jaz sem ti lepo odgovoril, ti pa ne bodi zdaj užaljen, ker ni potrebe, ti nič slabega nisem mislil.
LP Dare
Evo tu si rekel ko ne prodam dajem nenormalne cene, jaz pa sem rekel da ponavadi podarim.TomDar wrote: Mislim, resno. Dvakrat trikrat prodajaš nekaj kar ne misliš prodati, potem reklamiraš in daješ nenormalne cene. (govorim za ta oglas, ki si ga objavil, durače cene lahko vsak postavlja kot želi... trg odloča)
Plus tega kaj pa veš kaj stoji za nenormalnimi cenami, lahko dobiš sporočilo da za 1€ ne smeš prodajat, pa daš neko višjo ceno, sam zaradi tega da tam oglas s fiksno ceno stoji, in da ga drugi vidijo. Znotraj oglasa pa ma tak dosti uporabnikov bolhe svoje cene. In je postavljena cena samo za okras.
Te pirate sem mel kot 6-7 oglasov, ko se mi je en javil, sem mu rekel da mam več, in v nekem drugem oglasu mam vse slike skupaj.(10 slik mislim da je vse skupaj, in če jih pošiljam prek yahooja, gre kar počasi nalaganje) Gor sem pa dal oglas za tisto ceno, in mu dal link do nje ter poslal mail. Ker pa nima časa, in ne vem kdaj bo lahko videl ta mail(pogovarjala sva se po mobiju) zato nevem kdaj naj ga "skinem" P
"testiral" pa sem edino Miki Mustra 5, in ker ta knjiga dostim manjka(vsaj lepo ohranjena) in ste bili jezni ker je ni. Pa tudi če bi jo mel, in enemu prodal, bi bili verjetno jezni nanj ker jo je kupil
Last edited by mister-no on 10.10.2007 15:38:37, edited 2 times in total.
Noben je ni dobil, ker ni dosegel pridržane cene, in s tem mu je ni bilo treba poslati!TomDar wrote:A te spomnim samo za KNJIGO miki muster št 5. (kar sem ti opisal v zgornjem postu) kjer nas je kar nekaj bidalo?mister-no wrote:neresen prodajalec?corto wrote:Predlagam, da mister-noju kot neresnemu prodajalcu onemogočimo prodajanje na forumu.
Mislim da sem do zdaj vse kar prodal, ali kupil, še kako hitro realiziral!!!
saj je ne moreš bidniti ker je fiksna, sicer pa sem znižal ceno za 1€corto wrote:Če ta oglas ni dokaz neresnosti, ne vem kaj je.
Mogoče se tebi zdi cena samo okras, za mene je cena bistvena stvar pri oglasu. Ne zdi se mi fer okoriščati se na tak način s sistemom na Bolhi in si delati publiciteto na račun drugih 'naivnih' uporabnikov.
Evo sem šele zdaj domov prišel in moram odgovoriti...
Jaz sem rekel, da si večkrat (dvakrat,trikrat - za tolikokrat jaz vem) dal nekaj v prodaj, kar sploh nisi imel, ali nisi imel namena prodati. Preberi še enkrat!
Drugače že nekaj časa opažam neko prikrito provokacijo (govorim za daljše obdobje)
Evo zakaj nihče ni prebidal ali bidal naprej, ker si nas tako lepo obvestil prek foruma.
Zdaj pa res vidim, ne da ne znaš bolhe uporabljat, tudi prebrati ne znaš.mister-no wrote:Evo tu si rekel ko ne prodam dajem nenormalne cene, jaz pa sem rekel da ponavadi podarim.TomDar wrote: Mislim, resno. Dvakrat trikrat prodajaš nekaj kar ne misliš prodati, potem reklamiraš in daješ nenormalne cene. (govorim za ta oglas, ki si ga objavil, durače cene lahko vsak postavlja kot želi... trg odloča)
Jaz sem rekel, da si večkrat (dvakrat,trikrat - za tolikokrat jaz vem) dal nekaj v prodaj, kar sploh nisi imel, ali nisi imel namena prodati. Preberi še enkrat!
Jaz kar moram vedeti pri oglasih je cena in zadeva za katero se zanimam. Kar je po mojem osebnem mnenju nenormalno me ne zanima in ti si kar nekaj takih nenormalnih zadev imel (čeprav je trg pravo merilo, zato cen nikoli ne komentiram, razen teh nenormalnih). Zato ti ne meni to, da je cena za okras! Cena je elementarni del oglasa !mister-no wrote: Plus tega kaj pa veš kaj stoji za nenormalnimi cenami, lahko dobiš sporočilo da za 1€ ne smeš prodajat, pa daš neko višjo ceno, sam zaradi tega da tam oglas s fiksno ceno stoji, in da ga drugi vidijo. Znotraj oglasa pa ma tak dosti uporabnikov bolhe svoje cene. In je postavljena cena samo za okras. Cena je eden od elementarnih delov oglasa!
Mislim, zaboli me zakaj in kako, spet sem rekel, vprašal si in sem ti povedal, kaj si mislim o tem oglasu. Slab izgovor... če misliš vse to opravičiti s tem. Poslal bi mu link, saj slike so na bolhi in oglas četudi ni več aktiven ga lahko linkaš...mister-no wrote: Te pirate sem mel kot 6-7 oglasov, ko se mi je en javil, sem mu rekel da mam več, in v nekem drugem oglasu mam vse slike skupaj.(10 slik mislim da je vse skupaj, in če jih pošiljam prek yahooja, gre kar počasi nalaganje) Gor sem pa dal oglas za tisto ceno, in mu dal link do nje ter poslal mail. Ker pa nima časa, in ne vem kdaj bo lahko videl ta mail(pogovarjala sva se po mobiju) zato nevem kdaj naj ga "skinem" P
Drugače že nekaj časa opažam neko prikrito provokacijo (govorim za daljše obdobje)
Ne vem zakaj si izbrisal del, kjer si rekel, da je nihče ni prebidal pridržane cene?mister-no wrote: "testiral" pa sem edino Miki Mustra 5, in ker ta knjiga dostim manjka(vsaj lepo ohranjena) in ste bili jezni ker je ni. Pa tudi če bi jo mel, in enemu prodal, bi bili verjetno jezni nanj ker jo je kupil
Evo zakaj nihče ni prebidal ali bidal naprej, ker si nas tako lepo obvestil prek foruma.
Še link: viewtopic.php?p=28849#28849mister-no wrote:prodajal miki muster knjigo št 5, na bolhi, nisem je niti imel, tak da veste, da če boste v prihodnje kaj bidali pri meni, obstaja velika verjetnost da stripa ni, zato boljše da ne bidate mojih stvari.
Tole meni ni smešno, in raje nehaj. S tem si pokazal na kakem nivoju si in nisi resen. !mister-no wrote:saj je ne moreš bidniti ker je fiksna, sicer pa sem znižal ceno za 1€corto wrote:Če ta oglas ni dokaz neresnosti, ne vem kaj je.
Mogoče se tebi zdi cena samo okras, za mene je cena bistvena stvar pri oglasu. Ne zdi se mi fer okoriščati se na tak način s sistemom na Bolhi in si delati publiciteto na račun drugih 'naivnih' uporabnikov.
Odstrani se pošast!
Evo ti še nadaljevanje, kar sem ti takoj takrat povedal
TomDar wrote:Mislim, da si s tem pretiral. Kaj se greš neko experimentiranje in dokazovanje. Kaj da bolha ni kredibilna in da uporabniki tam nategujejo vsepovprek. Bravo, to sem vedel že prej. Samo ko sem videl, da prodajaš določeno zadevo, sem oddal ponudbo (pa tudi BobRock?), ravno zato ker si ti prodajalec, in sem si mislil ok, tukaj verjetno nebo problema.mister-no wrote:prodajal miki muster knjigo št 5, na bolhi, nisem je niti imel, tak da veste, da če boste v prihodnje kaj bidali pri meni, obstaja velika verjetnost da stripa ni, zato boljše da ne bidate mojih stvari.
Mi je žal in sem prav besen, da sem si vzel tistih par minut časa in celo dvakrat bidal na tvoj oglas. Drugič bom verjetno bolj pameten
Tako, da mi je tudi škoda izgubljati besed...
mister-no wrote:nekaj lahko povem glede tega, to knjigo jaz že dolgo mam na spisku, ste morali to videti.
sicer pa sem opazil, da tam pod temama prodam, kupim, le malo kdo gleda, in se večina stripov spregleda ki se prodajajo, ali iščejo.
morda bi se lahko forum prodam zaprl, kot na stripovi.com
TomDar wrote:Kakšen je to odgovor ???mister-no wrote:nekaj lahko povem glede tega, to knjigo jaz že dolgo mam na spisku, ste morali to videti.
sicer pa sem opazil, da tam pod temama prodam, kupim, le malo kdo gleda, in se večina stripov spregleda ki se prodajajo, ali iščejo.
morda bi se lahko forum prodam zaprl, kot na stripovi.com
Kaj mene briga kje ima kdo kaj napisano ? če nekaj prodaja in se prav potrudi da odda oglas, verjetno ne bom še to šel preverjat če to drži.
Odstrani se pošast!
ma kaj se kurčite brez veze.... bolha je itak v k***, sploh sedaj ko je prenovljena mi je še bolj antipatična.
mister-no meče slabo luč nase prek teh oglasov....vendar predvsem za tiste ki ga ne poznajo. Vsaj jaz vem da je resen kupec ali prodajalec...če me zanima kak strip z licitacij mu pošljem mail in vse je stvar dogovora
mister-no meče slabo luč nase prek teh oglasov....vendar predvsem za tiste ki ga ne poznajo. Vsaj jaz vem da je resen kupec ali prodajalec...če me zanima kak strip z licitacij mu pošljem mail in vse je stvar dogovora
Klinc pa tisti, ki ga ne pozna. Saj sem že jaz imel kar dosti zadev z njim, pa tudi z njegovo sekicojang wrote:ma kaj se kurčite brez veze.... bolha je itak v k***, sploh sedaj ko je prenovljena mi je še bolj antipatična.
Odstrani se pošast!