Manjka samo še Kapetan Fishleg.raider wrote:Lepo Vance+Manara! Ni sicer XIII je pa za eno stevilko sila dosti mornarjev.
STRIP BUMERANG - slovenska revija svetovnih vrhuncev stripa
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Evo slovenski stripi tudi v Srbiji, pri zbiratelju Srdjanu Djordjev iz Vršca. (gagi na tem forumu)
Topic o obisku pri njemu: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOP ... hichpage=1
Zanimiva pa je tale slika, kjer se vidi, da ima v zbirki celo slovenske stripe ala Mortadelc in File, pa Strip bumerang

Topic o obisku pri njemu: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOP ... hichpage=1
Zanimiva pa je tale slika, kjer se vidi, da ima v zbirki celo slovenske stripe ala Mortadelc in File, pa Strip bumerang

Odstrani se pošast!
Jaz pa še vedno ne kužim koncepta.BuDi wrote:Moje osebno mnenje je da je zadnja številka Bumeranga med boljšimi do sedaj.
Dva stripa v nadaljevanju v mesečniku in en strip, ki se vleče kot ŠPAGETI. Tudi če ti kakšen junak ni všeč, potrpiš par številk...ne pa v neskončnost. Če bi spustil špagete, bi bil prostor za celega Hawkerja. Ni hujšega za strip, kot da ga prekineš nekje vmes...za en mesec. Sicer je Hawker bomba...pred dobrimi dvajsetimi leti, ko je izhajal v Superju me je tako navdušil, da sem si nabavil barvne BD-je. Sploh naslednje epizode, ko linija ne bo več tako čista so fantastične.
Sploh pa pogrešam predstavitev avtorjev: npr. Vance ima, kar ducat junakov in škoda, da v reviji niso vsaj predstavljeni. Mesečna revija v današnjih časih, ko je praktično vse stripe možno dobiti v tednu dni po pošti, mora ljudem predvsem razširit pogled in jim predstavit različne stile. Predzanja stran je še kr... ampak premalo.
stripi
pa snalazim se, ipak mi stariji razumemo i slovenacki jezik.Nobody wrote:lepo da Gagi zbira slovenske zadeve - je verjetno eden retkih neslovencev
kako mu le gre branje?
sad treba da mi kolega posalje i bumerang stevilko 10.
Kaži Lali šta ti fali, sve će Lala da nabavi !!!
Re: stripi
ima i broj #11 na tržištu !!!gagi wrote:pa snalazim se, ipak mi stariji razumemo i slovenacki jezik.Nobody wrote:lepo da Gagi zbira slovenske zadeve - je verjetno eden retkih neslovencev
kako mu le gre branje?
sad treba da mi kolega posalje i bumerang stevilko 10.![]()