www.supermanshop.comcorto wrote:V kateri trafiki se pa tole dobimarkolar wrote:![]()
KOMENTARJI ob izzidu novih stripov v trafikah
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
v novon hoferi, ali pa www.palceksmuk.com
tudi jaz sem že slišal za tole trditevcorto wrote:Mislim, da je na stripovi.com nekdo napisal, da je za Zagorja to položaj v katerem se lahko spočije od ta prave akcije![]()
Kako se lahko nekdo znajde ne-prostovoljno v takem položaju, mi ni jasno.
Pomoje se ne drži, da ne bi padel, ampak pleza (samo s pomočjo rok)
baje lahko plezalci res takole ,,počivajo,,
Last edited by Nobody on 05.10.2007 19:04:27, edited 1 time in total.
drag je postal tale špas...grem včeraj v trafiko in kupim 5 stripov....Bumerang, DD Extra 49, Maxmagnus 1, AF Klasik 52 in Ultimate 35.... skoraj 15 evrov
.
še huje pa je kar od tega preberem na brzino le Bumerang in pa če sem dobre volje DD...
in sem ugotovil da me je nekako minilo veselje...sploh ni nobenega filinga izbrskat lepo ohranjen strip v trafiki, ga kupit nest domov in prebrat ter dat v zbirko...
pa tudi začel sem razmišljat kako je škoda denarja
kriza
še huje pa je kar od tega preberem na brzino le Bumerang in pa če sem dobre volje DD...
in sem ugotovil da me je nekako minilo veselje...sploh ni nobenega filinga izbrskat lepo ohranjen strip v trafiki, ga kupit nest domov in prebrat ter dat v zbirko...
kriza
če mene vprašaš jaz vsakega drugega v slo kupim dvojnega.jang wrote:drag je postal tale špas...grem včeraj v trafiko in kupim 5 stripov....Bumerang, DD Extra 49, Maxmagnus 1, AF Klasik 52 in Ultimate 35.... skoraj 15 evrov.
kriza
prejšnjič sem šel nazaj menjat še wondercity 6.
Zelo slabo so ohranjeni, in če si ne vzameš cca 1 minute za strip da ga pregledaš celega se ti zgodi da boš doma slučajno opazil da je slab.
Še slabše je če prideš v trafiko kaki teden po tem ko pridejo stripi v Slovenijo na polico, potem lahko čakaš samo še na čudež.
Drugače pa bi bilo najbolje da si rečeš kaj boš zbiral,in kaj ne, kaj boš zbiral še od starega(saj je precej stripov reprintov in tudi lepše ohranjene dobiš nove kot stare) plus tega, maš nekatere iste stripe tako na HR kot v SR, tudi Jeremiah npr je v Slo in na HR isti, mislim da tudi ne več dolgo da bo izšel rdečebradi isti pri LI kot je že pri SR.(če že ni šel, SR še nisem prebral)
sem bil v trafiki v ponedeljek in doživel isti šok:jang wrote:drag je postal tale špas...grem včeraj v trafiko in kupim 5 stripov....Bumerang, DD Extra 49, Maxmagnus 1, AF Klasik 52 in Ultimate 35.... skoraj 15 evrov.
kriza
KM 13, Wondercity 6, AF klasik 52, DD extra, Zagor extra 147, Zagor 136 in SMG 1
je bilo skoraj 16€
Res je tudi, da so izšli skoraj vsi naenkrat, če bi vsak na razmaku 2-3 dni, bi bil šoka nekaj manjši