Športne STAVE - napovedi, dobitki...
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Tako je, kot pravi TiliTili Itak sami odločamo o višini pologa, tako da je to dokaj "varno" gamblanjetilitili wrote:BRAVO. Sem malo s tesnobo spremljal prvih 10 dni. Konec dober vse dobro. Tole je vzpodbuda za mogoče bodoče stavnike. Vse kar je treba je le kopirat od majstrov - tebe, markolarja, rukija...bigali wrote: in če tudi nobenkrat ne zadenem bom še vedno 30€ v plusu.
Meni je edino fora, da večino teh stav oz postavk (ali kaj so že) že zaprtih ko pridem domov. Bom pa naslednji mesec probal slediti Bigalijevim, markolarjevim (in ostalih) stavam (zato bi prosil, če povedo kje so stavili, in kodo kvote, da se lažje najde, ko pišejo - če nisem preveč zahteven in če ne vzame preveč časa
Odstrani se pošast!
TomDar wrote:[
Meni je edino fora, da večino teh stav oz postavk (ali kaj so že) že zaprtih ko pridem domov. Bom pa naslednji mesec probal slediti Bigalijevim, markolarjevim (in ostalih) stavam (zato bi prosil, če povedo kje so stavili, in kodo kvote, da se lažje najde, ko pišejo - če nisem preveč zahteven in če ne vzame preveč časa)
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Včeraj po enem malo sušnem obdobju priigral 85 ojrov čistega(2 ista listka).
Stavil pa sem zmago Bochuma, remi Triestine, zmago Chelseja, zmaga PSV, zmago Sportinga in zmago Avesa
Danes počivam(tako zdravsteno kot stavniško
), jutri in v četrtek pa bom malo pogledal pare za košarko-evroliga.
Stavil pa sem zmago Bochuma, remi Triestine, zmago Chelseja, zmaga PSV, zmago Sportinga in zmago Avesa
Danes počivam(tako zdravsteno kot stavniško
GOTOF JE!
Danes sistem 4/5, 3€ kombinacija:TomDar wrote:Tako je, kot pravi TiliTili Itak sami odločamo o višini pologa, tako da je to dokaj "varno" gamblanjetilitili wrote:BRAVO. Sem malo s tesnobo spremljal prvih 10 dni. Konec dober vse dobro. Tole je vzpodbuda za mogoče bodoče stavnike. Vse kar je treba je le kopirat od majstrov - tebe, markolarja, rukija...bigali wrote: in če tudi nobenkrat ne zadenem bom še vedno 30€ v plusu.
Meni je edino fora, da večino teh stav oz postavk (ali kaj so že) že zaprtih ko pridem domov. Bom pa naslednji mesec probal slediti Bigalijevim, markolarjevim (in ostalih) stavam (zato bi prosil, če povedo kje so stavili, in kodo kvote, da se lažje najde, ko pišejo - če nisem preveč zahteven in če ne vzame preveč časa)
4 Ekvador : Brazilija /u 20/ 2 1,52
38 Schalke : Nurnberg 1 1,55
608 Danska : Švedska 1 1,70
7104 Nottingham : Bristol City 1 1,55
7111 Palermo : Parma 1 1,70
Če zadeneš štiri je dobitek med 18,63 in 20,82€, za pet zadetih pa 98,94€.
Brez dobitka, zadel le tri pare. Zanimivo da sta Schalke in Palermo potem zmagala po podaljšku oz. 11 metrovkah.bigali wrote:Danes sistem 4/5, 3€ kombinacija:TomDar wrote:Tako je, kot pravi TiliTili Itak sami odločamo o višini pologa, tako da je to dokaj "varno" gamblanjetilitili wrote:BRAVO. Sem malo s tesnobo spremljal prvih 10 dni. Konec dober vse dobro. Tole je vzpodbuda za mogoče bodoče stavnike. Vse kar je treba je le kopirat od majstrov - tebe, markolarja, rukija...bigali wrote: in če tudi nobenkrat ne zadenem bom še vedno 30€ v plusu.
4 Ekvador : Brazilija /u 20/ 2 1,52
38 Schalke : Nurnberg 1 1,55
608 Danska : Švedska 1 1,70
7104 Nottingham : Bristol City 1 1,55
7111 Palermo : Parma 1 1,70
Če zadeneš štiri je dobitek med 18,63 in 20,82€, za pet zadetih pa 98,94€.