STRIP BUMERANG - slovenska revija svetovnih vrhuncev stripa

Vse v zvezi s stripi.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

BuDi wrote: Se mi zdi da nekateri nekaj forsirajo in pozabljajo da gre za kiosk strip.
Nekateri pa zgleda pozabljajo, kako je bilo prej ko smo jamrali da ni nič slovenskega za dobiti. Potem pa galama in urnebes če/ko pride do podražitve.
Odstrani se pošast!
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

Kot pravim, nekje je treba potegnit črto... jaz je zaenkrat sicer še ne bom, ampak mogoče bi se kdo moral vprašati zakaj so propadli kakšni prejšnji projekti... pri čisto vseh pa res ni bila kriva slaba kvaliteta.

Ampak okej, na meni ni da bom ljudi učil posla, bom pa zadevo, če mi kaj ne bo všeč, pač nehal kupovat... in če ne bom edini bodo odgovorni mogoče sami ugotovili da morda delajo kaj narobe. Če ne bo prepozno.
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović.
Registriraj.si domeno.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

ponavadi je bilo obratno (iz barvnega v čb---COMIC STRIP).... pohvale za barve :D
ko jebe tisti dodatni evro. samo tako naprej
TomDar

Post by TomDar »

jang wrote:ponavadi je bilo obratno (iz barvnega v čb---COMIC STRIP).... pohvale za barve :D
ko jebe tisti dodatni evro. samo tako naprej
Tako je ! se podpišem.
Budi daj še ti reci to, gremo skupaj "ko **** tisti dodatni evro" ;)
Odstrani se pošast!
alex
STRIPOHOLIK

Post by alex »

Meni se ne zdi predrago... Toliko stane vsak Cosmo - 100 strani v barvah, od tega 89 celostranskih reklam. Punce tega nakupjo na tone, potem pa vse skupaj preberejo v enem večeru. Od Bumeranga imam neprimerno več...

Kdor ne želi, naj ne kupuje. Demokracija.
alex
STRIPOHOLIK

Post by alex »

TomDar wrote:Budi daj še ti reci to, gremo skupaj "ko **** tisti dodatni evro" ;)
Malce žleht danes ? :twisted:
TomDar

Post by TomDar »

alex wrote:
TomDar wrote:Budi daj še ti reci to, gremo skupaj "ko **** tisti dodatni evro" ;)
Malce žleht danes ? :twisted:
Ma ne, v mislih mi je prizor iz Boston Legal, ko je en model imel težavo z besedo Lesbian. Pa mu je tisti faca odvetnik v avli rekel. "All together now! " pa so mu vsi skupaj zavpili "LESBIAN"
No in podobno se mi je tukaj to zazdelo.

Bolj nagajiv, kot žleht. Verjemi mi da sem imel bolj sočno napisano pa sem se zadnji trenutek premislil :)

Valjda, vsak ima svoje mnenje in to je treba spoštovati !
Odstrani se pošast!
BuDi
STRIPOHOLIK

Post by BuDi »

Eh, meni sploh ne gre za en evro, daleč od tega, gre za princip. enostavno se mi ne zdi moralno, da bi nekdo za nekega "Kajna" računal 5€.

Za Manaro & Pratta v barvah ni problem, a kaj ko po tem ko bo ta strip mimo in bodo na sporedu spet tretjerazredni interni SAFovi produkti cena ne bo padla, še nikoli ni.
Sve što znam o životu…odabrao je Đelo Hadžiselimović.
Registriraj.si domeno.
alex
STRIPOHOLIK

Post by alex »

BuDi wrote:Eh, meni sploh ne gre za en evro, daleč od tega, gre za princip. enostavno se mi ne zdi moralno, da bi nekdo za nekega "Kajna" računal 5€.
Kot sem že napisal: nihče nas ne sili v nakup. Takle mamo :wink:
TomDar

Post by TomDar »

BuDi wrote:Eh, meni sploh ne gre za en evro, daleč od tega, gre za princip. enostavno se mi ne zdi moralno, da bi nekdo za nekega "Kajna" računal 5€.

Za Manaro & Pratta v barvah ni problem, a kaj ko po tem ko bo ta strip mimo in bodo na sporedu spet tretjerazredni interni SAFovi produkti cena ne bo padla, še nikoli ni.
Pač tako je to. Ti očitno ne preneseš Kajna in ti ni všeč, najde se pa kdo ki mu je obratno Kajn všeč. Pozabljaš da je to revija za več okusov in ki se iz številke v številko menja. Torej rečeš ne bom kupil te in te številke, ker izbor stripov mi ne paše. Ne pa ne bom več kupoval bumerangov, ker so podražili. Pa saj niti ne veš (vsaj jaz ne) kaj vse se bo še notri našlo. Da pa se takoj za vnaprej bojiš in to javno razglabljaš (zaradi cene je pa drugo)
Jaz pa čeprav se najde kakšna številka bumeranga, ki ima strip, ki mi ne sede, kupim, ker je ostalo za mene super. In četudi bi bila kakšna številka kjer mi nič nebi bilo všeč, bi vseeno kupil, ravno iz principa in to dvakrat (eno zame in eno za društvo).
Imamo domačo revijo po dolgem času. Pa če smo si odkriti tudi vsebina v strip bumerang #6, ki je dejansko tekst in ne strip, je odlična in obsežna, da bi lahko bila cena bumeranga višja, pa ni bila. ....

Take izjave in komentarji so mimo, zato če ne misliš kupovati, raje povej da tega bom pa kupil, ker je notri ta in ta... Se lepše sliši.

Joj če bi jaz za vsakega, ki ga ne mislim, ali ne bom kupil, to objavljal. To bi bil tudi negativno delovalo. Zato pa raje rečem, ko kaj zase najdem "evo to bom pa kupil". Edina stvar recimo, ki sem jo želel nabaviti v Makarski je bil Riđobradi, pa ga ni bilo (od novih zadev) pa mi je Jang pokazal eno zadevo, ki jo je kupil in se je našla na mojem spisku za nakup... Tako to gre.
Odstrani se pošast!
TomDar

Post by TomDar »

TomDar wrote:Torej rečeš ne bom kupil te in te številke, ker izbor stripov mi ne paše. Ne pa ne bom več kupoval bumerangov, ker so podražili.
Pa še tukaj lahko koga užališ če kaj takega napišeš, saj veš vsak ima svoj okus.

No dovolj, sem zažel še sebe citirati :)
Odstrani se pošast!
As

Post by As »

ma kdo podatek koliko od naklade 1000 kom se dejansko proda :?:

Ne vem zaka se Kajn tok kritizira skos men je bil recimo cist solidn.
jang
Moderator STRIPOHOLIK

Post by jang »

As wrote:ma kdo podatek koliko od naklade 1000 kom se dejansko proda :?:

tako je...soliden strip. malce se je treba navadit na stil risbe, potem pa gre

v Makarski sem o Stripbumerangu slišal samo pohvalne besede. Eni izvodi so šli celo v New York, po eni zelo zanimivi poti :D
Nobody
STRIPOHOLIK

Post by Nobody »

jang wrote:
As wrote:ma kdo podatek koliko od naklade 1000 kom se dejansko proda :?:

tako je...soliden strip. malce se je treba navadit na stil risbe, potem pa gre

v Makarski sem o Stripbumerangu slišal samo pohvalne besede. Eni izvodi so šli celo v New York, po eni zelo zanimivi poti :D
mogoče Prozirna senka zalaga Ameriko ....
TomDar

Post by TomDar »

Sem prelistal novo številko Strip Bumeranga #7 in sem prebral uvodnik.
Opisana je bila 80.letnica stripa, pa tudi naše društvo.

Je tudi slika treh stripoholikov, regia, tomdar-ja in Manausa :)
Na eni sliki pa se še skriva Xabaras...

Kar se vsebine tiče, sem videl da je en zelo dolgi strip in par kratkih, ter nadaljevanje Spaghetti brothers... to bom verjetno ta teden prebral (najprej pa še dve zadnji cifri, več o tem prihodnjič..

Vglavnem, dober uvodnik, lepo opisani vsi akterji!
TNX
Odstrani se pošast!
Post Reply