če ti tako praviš bo verjetno že držalo
je pa ta zmazek komaj letel mimo srbskega oziroma bosanskega
še nekaj. hodil si v slovenske šole, imaš slovensko državljanstvo, tole je slovenski forum. vem da znaš, zato bi bilo fajn če pišeš slovensko. Forum je sicer odprt za vse jezike, ampak prvenstveno za ljudi ki niso iz Slovenije.
Oziroma dam ti še eno možnost. Piši po srbsko ali bosansko samo glej da čimbolj pravilno.
jang wrote:če ti tako praviš bo verjetno že držalo
je pa ta zmazek komaj letel mimo srbskega oziroma bosanskega
še nekaj. hodil si v slovenske šole, imaš slovensko državljanstvo, tole je slovenski forum. vem da znaš, zato bi bilo fajn če pišeš slovensko. Forum je sicer odprt za vse jezike, ampak prvenstveno za ljudi ki niso iz Slovenije.
Oziroma dam ti še eno možnost. Piši po srbsko ali bosansko samo glej da čimbolj pravilno.
Nerazumem zakaj bi moral biti, še bolj pravilno napisano, če pa gre tko jezik po našem Kaj pa naj spremenim v jeziku
za začetek: vrstni red besed, ločila na približno pravem mestu.... podražio- sem skoraj 100% da te besede ni v jezikih za katere praviš da jih uporabljaš...
zelo verjetno je isti slučaj z izbiro
jedamput je verjetno jedaNput, še bolj verjetno bi bilo pa tukaj JEDNOM
jang wrote:za začetek: vrstni red besed, ločila na približno pravem mestu.... podražio- sem skoraj 100% da te besede ni v jezikih za katere praviš da jih uporabljaš...
zelo verjetno je isti slučaj z izbiro
jedamput je verjetno jedaNput, še bolj verjetno bi bilo pa tukaj JEDNOM
Pa še to, slo jezik samo uporabljam v šoli ali ko pa kje delam, doma pa na internetu pa po svojem jeziku pišem, ker se mi ne da pisati, slovenščino, ker tud mam zadostno slovenščino.
Srt wrote:Pa še to, slo jezik samo uporabljam v šoli ali ko pa kje delam, doma pa na internetu pa po svojem jeziku pišem, ker se mi ne da pisati, slovenščino, ker tud mam zadostno slovenščino.
tvoji učitelji slovenščine morajo met super živce, al si pa ne zaslužjo plače.
Evo kako naj bi zgledalo to kar si napisal: Pa še to: slo jezik uporabljam samo v šoli ali pa ko kje delam. doma pa na internetu pišem V svojem jeziku (to kar si ti napisal pomeni da pišeš PO svojem jeziku)....
...ma predam se... zdej razumem svojega kolega, ki je le eno leto zdržal učit ekonomijo na srednji šoli.