Upam da to zatišje pomeni da bo jeseni...prišla nevihta in nam prinesla točo ponovno izdanih prijateljev Trdonje, Zvitorpca in Lakotnika!!!
P.S. Mogoče koga zanima(če je fan od Miki Mustra)tudi kaka njegova novejša stvaritev. Morm se pohvalit da je šla pred leti moja sestra do njega in ga prosila da je narisal lisjaka(zelo podobnega zvitorepcu)v narodni noši(kostelski) kot znak, ki ga uporablja naš Dom CŠOD(center šolskih in obšolskih dejavnosti) v Fari. Znala se bi najti tudi kaka majica z njegovo podobo. Če koga zanima se bom potrudil in poslikal našega lisjaka !
Aja, da še to povem ko ga je sestra vprašala kako bosta to poračunala...njegov odgovor: "v naturalijah" !
Nobody wrote:stvar je potekala kot pri stripih - nekatere knjige so bile res zdelane, ce si pa zadosti dolgo iskal, so se pa nasli kvalitetni glanceri
Ja, samo problem je, če bi rad to slučajno prebral, ker po enem branju te knjige niso več glancerji. Podobno kot tudi stripi od Ludensa. Krasni so dokler jih ne prebereš, če jih boš pa malo bolj redno bral bodo pa hitro razpadli.
Glede na to, da se je podobno slišalo že kar nekajkrat sem pisal na Delo...
Vprašanje:
Zadnje case se zopet pojavljajo govorice, da bodo zopet ponovili izdaje
stripov od g. Miki Mustra. Zanima me koliko je v tem resnice saj na netu ne najdem nobene potrditve.
Tole je odgovor:
Spoštovani!
Tega vam ne moremo z zagotovostjo trditi. O zadevi se še dogovarjamo.