4. BD DAN STRIPFEST 2010
Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke
Sporočite kako je bilo, ko se vrnete.
Ves čas sem mislil, da nam ne bo uspelo priti, nakar smo se zvečer že zmenili, da gremo vsi trije... zjutraj pa mali dobi vročino, je ves bogi in mu jo zbijamo.
Upam, da se je vseeno na koncu zbralo dosti ljudi in ste imeli lep dan.
Ves čas sem mislil, da nam ne bo uspelo priti, nakar smo se zvečer že zmenili, da gremo vsi trije... zjutraj pa mali dobi vročino, je ves bogi in mu jo zbijamo.
Upam, da se je vseeno na koncu zbralo dosti ljudi in ste imeli lep dan.
Anything is possible
Be the Change You Want to See
Be the Change You Want to See
Ravnokar sem fasal full report od žene. Je tako navdušeno in izčrpno govorila o festu, da sva skajpala skor 2 ure. Pravi, da ste bili vsi zelo&zelo prijazni, le par imen je pozabla. Par slik še dobim. In mi je prnesla:
appoline (zdaj bom mel tri!), SB 25 tito partija (zdaj imam dva), hermanna, desperado, vekovnici 0, striporeke, en haufn stripov iz BG, podpise, pa sliko (smiljanič)...
Resično velika zahvala pa jangu
, ninelu
, avtorjem (TL, IS, ZS, BK), vojkotu, buchu in še neznancu (naj se mi - prosim - javi na zs - je bilo prekratko, da bi si zapomnila ime ampak je bil ful prjazn
).
Če je koga pozabla, se mu opravičujem jaz. Bomo pa predebatiral še enkrat zadevo, ko pridem domov - ob slikah.
Le Volvota ni uspela osebno spoznat&srečat. no pa naj to ostane za drugič - še zame.
Hvala vsem.
appoline (zdaj bom mel tri!), SB 25 tito partija (zdaj imam dva), hermanna, desperado, vekovnici 0, striporeke, en haufn stripov iz BG, podpise, pa sliko (smiljanič)...
Resično velika zahvala pa jangu
Če je koga pozabla, se mu opravičujem jaz. Bomo pa predebatiral še enkrat zadevo, ko pridem domov - ob slikah.
Le Volvota ni uspela osebno spoznat&srečat. no pa naj to ostane za drugič - še zame.
Hvala vsem.
WHOOOOA BIG FELLA; WHOOOA.
Z ljubeznijo
4. StripFest - Celje 30.10.2010 [juvan.net]
http://www.youtube.com/watch?v=I1M-NkggPfI
LP
4. StripFest - Celje 30.10.2010 [juvan.net]
http://www.youtube.com/watch?v=I1M-NkggPfI
LP
-
gregorbikupil
Navklub dokaj slabi udeležbi in dokaj močnemu vetru je bilo na festivalu super! Hvala Vojkotu za odlično organizacijo (Dražba originalov je bila zelo uspešna, pa čeprav so večino pobrali Hrvati
, golaž in tortilje so bili jako dobri, da o pici na after partiju sploh ne govorim) in upam da bo tako dober festival tudi drugo leto.