Športne STAVE - napovedi, dobitki...

Vse ostale teme, ki vam padejo na pamet.
No saj sam naslov pove vse.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

Blue Blues

Post by Blue Blues »

Precej ljudi je mnenja, da je še nekako najbolj predvidljiv tenis.

Sam pa ne bi vedel, kako je s tem oz. kakšne so kvote in če se splača, ker me tenis ne zanima oz. ga ne spremljam več, odkar ga je nehala igrat Kournikova. Takrat se mi je zdel pa tenis super zanimiv šport... :mrgreen:
It's Showtime!
wer

Post by wer »

A pr tenisi je jeba, če se kdo poškoduje (včasih se tudi v narekovajih - predvsem v prvih krogih ko so kvote nasprotnika enormne) in ti ne odpišejo para (no saj pri bwin, ne vem kako je pri ostalih). Tako se mi je zgodilo, da sem stavil 4 pare (lahko bi rekel ziheraško - nizka kvota, večje vplačilo) pa sem izgubil ker je en od favoritov (ne vem točno kdo se ne spomnim več) predal dvoboj. Seveda sem se pritožil - poslal sporočilo vendar so mi odgovorili, da je v drobnem tisku vse zapisano in res je bilo tako, da :duno:
play it again
Fishleg
STRIPOHOLIK

Post by Fishleg »

Lahko malo "popestrimo" temo in dodajamo napovedi oziroma oddane listke ter vplačilo (razen, če je kdo "vraževeren" :twisted: ) ali pokomentiramo kakšne pare.
TomDar
Administrator STRIPOHOLIK

Post by TomDar »

Ja, dajte pisat, katere pare in kolika je kvota ste izbrali (koliko denarja ste vložili ni potrebno pisat - da ne bo kdo rekel, da koga navajate :) ali pa da vaše drage ne vidijo koliko zagonite :))

Jaz sem včasih, ko je bila ena od takih tem tukaj aktivna, pokopiral kak listič :)
Odstrani se pošast!
wer

Post by wer »

moj stavni listek je že v smeteh. Pa, pa.
play it again
Blue Blues

Post by Blue Blues »

Nič ne gonimo, mi investiramo... :D

Tudi moj listek je šel po gobe. Samo na hitro pokomentiram napačne rezultate z listka:

Poraz Slovakov je kar veliko presenečenje. Čeprav Armenci niti ne igrajo tako slabo, da bi jih osebno uvrstil v razred najbolj skromnih evropskih ekip, je slovaška ekipa v zadnjem obdobju v dobri formi in je v skupini skupaj z Irsko in Rusijo. Gledal sem posnetke tekem, te pa nisem ujel... mogoče so jih dobili na protinapade... kakorkoli že, precej odmevna zmaga in jim po svoje kar privoščim.

Proti fercem nam ni uspelo ohranit prazne mreže. Mogoče premalo koncentracije v finišu tekme zaradi visokega vodstva... ko je eden njihovih igralcev v zadnji minuti stekel sam proti vratom in dosegel častni gol zaradi grde napake Cesarja v zadnji liniji.

Tudi Ukrajinci so samo remizirali proti precej skromnejši Kanadi, ko so celo zaostajali z 0-2. Mogoče presenečenje na račun tega, da imajo Ukrajinci navadno resen pristop tudi do prijateljskih srečanj.
It's Showtime!
Blue Blues

Post by Blue Blues »

Še vsi rezultati:

Image

V bistvu precej slabo, ker sem nalašč poskušal vplačat ziher kombinacijo.
It's Showtime!
Gusar

Post by Gusar »

Jaz sem imel ta vikend v igri 4 listke, dva sem izgubil, dva dobil(eden za 12, drugi za 25 ojrov), tak da sem zadovoljen 8)
Lahko bi bilo še boljše pa me je zmrdal gol Ferskih otokov, poraz Srbov in poraz Gaučov, ampak nasplošno gledano pa uspešen stavni vikend in gremo v nove zmage :)
GOTOF JE!
Blue Blues

Post by Blue Blues »

Za ta vikend:

Image

Od višjih kvot sem razmišljal še o teh parih, pri katerih sem na svojem listku izbral sigurnejšo varianto oz. para na koncu nisem vključil v kombinacijo:

Lens - Stade Rennes 2
Villarreal II - Celta de Vigo 2

Če bo spet kaj narobe pa res postanem vraževeren in neham objavljat listke preden se tekme odigrajo... :|
It's Showtime!
Gusar

Post by Gusar »

Meni osebno se zdi najbolj tvegan par Mainz-HSV, to pa preprosto zato, ker ima praktično povsem neznani nemški klub Mainz na začetku sezone nanizanih neverjetnih 7 zmag na 7 tekmah in ni vrag, da bodo prej ali slej kiksali in mislim, da jutri proti HSV ne bodo zmagali :o
Ampak ok, to je samo moj občutek, kaj pa se bo potem zgodilo pa bomo že še videli 8)
GOTOF JE!
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

Po dva tedenskem premoru (reprezentančnih tekem ne igram) bom jutri igral tole - prepišite, prepišite :lol:

2411 Derby C.-Preston Redni 1 2,00
2416 Reading-Swansea Redni 1 2,00
2419 Bournemouth-MK Dons Redni 1 2,15
2467 Livorno-Torino Redni 1 2,35
2579 Inverness-St.Johnstone Redni 1 2,25

Skupna kvota 45,47

Vplačilo: 5 €
Možni dobitek 227,35 EUR
Image
Gusar

Post by Gusar »

Heh, svaka ti čast, če ti to rata 8)
Jaz pa verjetno ta vikend nebom igral kaj večjega, razen mogoče kakega singla, ampak še je čas... :D
GOTOF JE!
markolar
STRIPOHOLIK

Post by markolar »

Tako, vplačano za 5 €, zdaj pa upajmo na dobitek :D Najbolj se bojim para Reading - Swansea.
Image
Blue Blues

Post by Blue Blues »

Ja no, vsakega niza je enkrat konec, mislim pa da tole bodo zmagal. HSV mi niti ni nek favorit na tej tekmi, ker ekipa v zadnjem obdobju igra zelo povprečno in mislim, da bo tu Mainz šel na zmago, kot je to delal do zdaj in se je letos vedno lepo izšlo. Voljo in pravi pristop očitno imajo... :) ... sicer pa tudi lani HSV ni ravno navduševal.

Bomo videli danes popoldne. Jaz sem ned Mainzom letos navdušen... 8)

P.S.:
Nižjih angleških lig se osebno zaenkrat izogibam, ker so bili dva kroga nazaj sami čudni rezultati... sicer ti pa privoščim tale dobitek, če bo... :)
It's Showtime!
Fishleg
STRIPOHOLIK

Post by Fishleg »

markolar wrote:Po dva tedenskem premoru (reprezentančnih tekem ne igram) bom jutri igral tole - prepišite, prepišite :lol:

2411 Derby C.-Preston Redni 1 2,00
2416 Reading-Swansea Redni 1 2,00
2419 Bournemouth-MK Dons Redni 1 2,15
2467 Livorno-Torino Redni 1 2,35
2579 Inverness-St.Johnstone Redni 1 2,25

Skupna kvota 45,47

Vplačilo: 5 €
Možni dobitek 227,35 EUR
Lepa kvota. Upam, da ti rata :wink:
Post Reply