Nogomet

Vse ostale teme, ki vam padejo na pamet.
No saj sam naslov pove vse.

Moderators: TomDar, jang, Corto, Tornado, Mioke

mister-no

Post by mister-no »

Nobody wrote:podpiram vse trditve, ki jih je napisal Jang!
ni šans, da pridemo v JAR.
kolko boljši so pa grki?

tudi proti romunom in ukrajincem v dodatnih kvalifikacijah nas niso videli kot zmagovalce. težko je da bi 3x uspeli v kvalifikacijah, ampak dokler je upanje je vredu.

PS: glede kvalitete si kar nekaj reprezentanc ne zasluži SP-ja, ampak pomembne so uvrstitve. Zakaj pa se je Slovaška uvrstila na SP, pa niso boljši od naših. Zakaj pa gre Argentina na SP-res da imajo kvaliteto ampak ne igre!! Komaj so premagali v prejšnjem kolu zadnjo reprezentanco in to gol v 93 minuti kar jih je obdržalo pri življenju. Če je kdo spremljal njihove tekme ve kako so igrali!

Mislim kvaliteta gor ali dol, glavni so rezultati. Nenazadnje imaš lahko na celi tekmi premoč v vseh statističnih elementih razen najpomembnejšem, če ne daš gola in ne zmagaš.

Isto je pri stripih, npr Libellus ima kvaliteto ampak ne bo prodal 5000 primerkov enega stripa, na drugi strani Ludens nima take kvaliteta pa lahko proda 500 komadov nekega stripa.

PS: res da bi bil rad da gredo naši na SP, mogoče jim to celo uspe, ampak vidim da so nekateri že 100% prepričani da nimajo šanse.

PS: a mi zna kdo razložiti kako je Maribor pred leti preko Lyona prišel v Ligo prvakov, čeprav je po kvaliteti nedvomno daleč zadaj za Lyonom? Če bi kvaliteta odločala pred tekmo da oni ki ja slabši, nevem zakaj bi sploh šli na igrišče, boljše da si sežejo v roke in rečejo 3:0 za vas, pa konc.
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

ZagorExtra wrote:Itak da imamo šanse in to velike!!!!!!!!
Vsi razen Francozov so premagljivi in še Francoze bi lahko premagali ampak je problem ker je ravno Francoz,Michel Platini na čelu FIFE(ali UEFE) in bo sigurno nastavil prave sodnike za njih.Tako da Francozov se je potrebno izogniti,vsi ostali so premagljivi.
Koga pa se naj bojimo?
RUSOV?
Oni so imeli vse v svojih rokah v prejšnjem krogu in so doma izgubili 0:1 proti Nemčiji,komaj so z ena proti nič premagali Andoro ali Liechtenštanj v gosteh,včeraj so igrali 1:1 z Azerbajdžanom,....oni so kar neki.Pač imajo Hidinka pa kaj,pa Aršavina pa Pavljučenka,...vseeno je potrebno naše premagati.Naši že na 4 zaporednih tekmah sploh gola niso dobili,da ne govorim da v Mariboru ni nobeni reprezentanci lahko tudi če pride Brazilija,...Še vedno je 11:11 igralcev na vsaki strani.Kar naj pridejo,jih bomo že znali pričakati.
PORTUGALCEV?
Škoda da ne bo igral oni posranec Cristiano Ronaldo,ker zdaj ko ga ne bo se jih mogoče malo bojim ker vem da so močni,posebej BREZ njega.On itak ne vem če je za reprezentanco dosegel 10 golov v svoji karieri.On je plačanec,maneken,posranec.Tam ko bodo žvenketali denarci bo tresel mreže,kar tako pa se mu ne ljubi.On hodi počivati na reprezentančne tekme.Kdaj je nazadnje kaj zadel?Sploh pa Portugalci nimajo ta pravega napada(Nuno Gomes ni v formi,Hugo Almeida zadane na vsako prestopno leto,Sabrosa igra toplo hladno,...),itak imajo polovico brazilcev v ekipi kjer se vsak tako zelo težko loči od svoje žoge,dajejo zelo malo golov,težave so imeli že z Madžarsko,pa na sploh so imeli ogromno remijev tudi z Albanijo se mi zdi ali so celo izgubili z njimi,....kar naj nas podcenjujejo,boljše za nas.Naši njih vsekakor ne bodo.
GRKOV?
Tukaj imamo zelo realne možnosti,saj tudi grki ne blestijo.Imeli so precej lahko skupino pa se vseeno niso uvrstili direktno.Sicer bodo igrali umazano,to bo vojna in ne nogomet,ampak prepričan sem da so premagljivi.Ne nazadnje kdo pa so tile Grki?A zato ko imajo Olimpiakos in Panatinaikos so pa boljši od nas?tisti njihov Otto Rekhagel ali karkoli že je,je svojo dozo sreče že zdavnaj porabil leta 2004 na EP,tako da to se ne bo več ponovilo.Dovolj dolgo je vklekel plačo na ta račun.Od takrat so tudi Grki prenovili reprezentanco in zdaj so daleč od tiste ekipe.Vendar me je strah da jih ne bi naši slučajno podcenjevali,zato si osebno želim Portugalce ali Ruse.
Kaj so pa ostale reprezentance pokazale,razen mogoče Nizozemcev,Špancev in Angležev.A so si Italijani zaslužili sp,Argentinci,Mehičani,Japonci,Severno Korejci,Slovaki,Avstralci,....
ČAS JE ŽE DA SE NEHAMO PODCENJEVATI IN GREMO VSI V MARIBOR IN NAREDIMO PEKEL!!!
RAVNO TAKO JE ČAS DA GREMO NA GOSTOVANJE IN PONOVIMO AMSTERDAM 2000.
MI SMO S L O V E N C I !!!!!!!
Dovolj je bilo jokanja in stokanja in zanašanje na Poljake pa na sodnike pa na vreme,....
Zdaj imamo vse v svojih rokah,nismo odvisni od nobenega razen od sebe,DAJMO JIM PO PIZDI!!!
:lol: :yes:
Preden začneš slikati, moraš imeti v konici čopiča srce, roko in misli!
Gusar

Post by Gusar »

Kak komentar na današnji žreb 8)
Zadovoljen sem, da nismo dobili Francozov, kajti v tem primeru res nebi imeli niti teoretičnih kaj šele praktičnih možnosti.
Proti Rusom pa imamo vsaj vsaj neke male možnosti(recimo 75%-25%), čeprav imajo Rusi odlično ekipo(Aršavin, Pavljučenko...) na čelu z legendarnim trenerjem Hiddinkom.
Po eni strani je dobro, da prvo tekmo igramo v Moskvi, čeprav to ne bo kaj preveč vplivalo, če bi recimo Rusi že prvo tekmo dobili s kakšno visoko razliko(3:0 ali 4:0), če pa bi recimo iz Rusije peljali kak minimalni poraz(1:0, 2:1) ali celo neodločeno potem pa zna biti še zelo veselo 8)
Skratka bomo videli čez kaki mesec kak se bo razpletlo 8)
Glede ostalih parov pa je moja napoved takšna:
FRANCIJA-IRSKA 1
GRČIJA-UKRAJINA 1
BiH-PORTUGALSKA 1
GOTOF JE!
bigali
STRIPOHOLIK

Post by bigali »

Mislim, da smo lahko z žrebom zelo zadovoljni. Rusi nas v Moskvi ne bodo premagali, vsaj ne z veliko razliko, v polnem Ljudskem vrtu pa lahko premagamo vsako reprezentanco.
Za ostale pare se strinjam z Gusarjem razen BIH proti Portugalski, kjer bodo Portugalci po moje pregazili Čira, podobno kot Španci. Zadnja tekma v Zenici 2:5.
Ruki
STRIPOHOLIK

Post by Ruki »

Kdaj pa bodo te tekme?
mister-no

Post by mister-no »

14. novembra prva, potem pa mislim da 18.novembra povratna.

mislim da bodo ukrajinci premagali grke. in pa da portugalci ne bodo izpadli proti bihu.
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Zdaj ko bodo igrali proti rusom, bi bilo najbolje, da trenirajo kar na ledu :D
Za karte je čista norija, sem slišal, za Ljudski vrt, za drugo tekmo. Mater, spet se bodo pod mizo preprodajale za ne vem koliko.
Gusar

Post by Gusar »

Res bi privoščil Bosni, da se uvrstijo na SP.
Simpatična, srčna in predvsem kvalitetna ekipa z velemojstri kot so Džeko, Ibišević, Muslimović, Mišimović, Ibričić... na čelu z starim liscem Ćirom Blaževićem 8)
Na drugi strani pa me Portugalci niso prepričali.
To so bolj kot ne skupina pozerjev na čelu z barbiko Ronaldom, ki za reprezentanco niti približno ne igra na takšnem nivoju kot igra za klube, kjer ga (pre)mastno plačujejo(Manchester, Real), pa še povratna tekma se igra v Sarajevu, tako da upam da bodo Bosanci izločili te Portugalce.
GOTOF JE!
Blue Blues

Post by Blue Blues »

Ja kapo dol. Na zadnjih tekmah sem bil prijetno presenečen nad prikazanim in nad voljo celotne ekipe, da nekaj naredi.

Mislim da s takim pristopom in igro lahko brez problema konkurirajo Rusom in bi tudi marsikateri višje rangirani ekipi. Še več kot to - če bi moral stavit kdo gre naprej na svetovno prvenstvo, potem bi na naše.

Če je volja se da vse (no ja, skoraj vse :P)! Že komaj čakam na 14-tega... :)
It's Showtime!
risar_69
STRIPOHOLIK

Post by risar_69 »

Da se malo ogrejete pred tekmo z Rusijo, malo cukrov zlate slovenske reprezentance. Odličen je gol pod 2:47 Ačimoviča, eden naj golov po moje.
http://www.youtube.com/watch?v=Oisa2rcdCOQ
http://www.youtube.com/watch?v=GBVF56IF ... re=related
:D
bigali
STRIPOHOLIK

Post by bigali »

Še kar ugoden izid v Moskvi. Mislim da smo v Mariboru sposobni Ruse premagat.
Gusar

Post by Gusar »

SLOVENIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D :D
GOTOF JE!
bigali
STRIPOHOLIK

Post by bigali »

Gusar wrote:SLOVENIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D :D
GRE NAPREJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
cemil182
STRIPOHOLIK

Post by cemil182 »