Prevodi so pa res katastrofalni! (zanimivo pa je, da je bil Iznogud odlično preveden) Če primerjam Grafitov Western Circus z Zvitorepčevim Cirkusom na divjem zahodu, je slednji veliko bolje in bolj duhovito preveden. Pa tudi naslov La ville fantome bi lahko prevedli (če me spomin ne vara, je bil v Stripoteki preveden kot Grad duhova), da o (ne)prevodu imena glavnega junaka sploh ne govorim.
bolj je škoda da je Tortilje za Daltone objavil že Bookglobe, tako so na seznamu za nakup pri meni samo trije HC Lucky Luke.Sreča da so obdržali
orginalno ime in ne kakšen Srečni Luka.Pol bi manjkal samo še Kekec.
Ne vem,, meni je prevod Western Cirkusa v Delu odličen...sem laik in ne zapenjam na vsako besedo.
---jeb..eš život bez Bonellija i Olimpije u Ligi Prvaka---
Šele danes sem opazil, ko sem ven rezal iz Dela za nazaj... Ali je še kdo morda opazil, da so namesto 33/44 dali 39/44 in tako se 39. stran ponovi še, ko normalno pride, 33. stran pa tako manjka?
Ruki wrote:Šele danes sem opazil, ko sem ven rezal iz Dela za nazaj... Ali je še kdo morda opazil, da so namesto 33/44 dali 39/44 in tako se 39. stran ponovi še, ko normalno pride, 33. stran pa tako manjka?
pri meni je vse OK -
stran 33 in 39 sta tam kjer morata biti .
Ali je kdo. ki je naročil Luke-ja preko interneta narocila@knjigeitd.si (naslov na spletni strani Graffita) dobil potrdilo naročila ali kakršnokoli informacijo, da je naročilo sprejeto oziroma sploh kakršnkoli informacijo od njih.