jang wrote:jest tud mal gruntam, kaj nej naredim z ZS/LMS stripi...mam jih tam nekje 1300 komadov...
Enako Jang, jaz jih imam okrog 1800 zs in lms, + ostale. tako da mi je kar teško slediti vsem novostim ...
Ampak bo (komaj čakam, da bom imel kaj prostora, da bom imel take stalaže kot marko ali wiz pa da imam pred očmi zbirko in je potem lažje tudi glancati zbirko...
TomDar wrote:Hm Marko Imam eno vprašanje ?
pa prenese stena toliko količino stripov (kajti 1000 stripov) je kar težko ?
mister-no; hude omare imaš
dobro da imaš prostor za to ...
Jaz se vse bolj ogrevam za markotov načrt za stalaže ali omaro po tem načrtu ...
Prenese, prenese - ta prva polica je pritrjena le z dvema "šraufoma" (najprej zvrtaš luknjo, daš noter tisti polž vložek in nato zašraufaš) vendar velikima okoli 10 cm in lahko zdrži 100 kg ozir. 1000 stripov (vsaj po mojstru), no, ker bo druga polica malo večja, bo pritrjena najmanj z štirimi "šraufami"!
Meni so tudi nakako bolj všeč, kot je prej omenu Tomdar stalaže oz. take vrste omar da se stripe vidi! Jst imam zaenkrat stripe zložene na gredi nad posteljo. So pa samo AF zato zenkrat v zbirki ni toliko stripov kot jih ima Mister No ,...Počasi pa mi zmanjkuje prostora in bo treba razmislit kam naj zložim ostale sploh zdej ko sm začel zbirat še druge junake!
Ob priliki bom tudi sam poslikal in prilepil sm...
TomDar wrote:Aha
Ja saj če pa bi rad bil bolj "ziher" bi pa dal več vijakov, in bi stvar bila (še)bolj sigurna...
Mogoče v kratkem dobim nekaj več prostora in nato bom nekaj takega tudi sam naredl.
Točno - VIJAK
Če bi kaj škripalo, lahko naknadno kadarkoli pritrdiš še več vijakov, vendar je bil mojster tako prepričan da bosta dva dovolj...
Po mojem so stene vseeno najboljša rešitev, saj so velikokrat neizkoriščene, pa še izven dosega (tujih) rok so - no če hočem kakšnega še enkrat prebrati ali komu pokazati, si pomagam s stolom
kljub vijakom se znajo kriviti police, ne vem če si videl na stripovi.com kako so imeli nekateri lepo ukrivljene police pos težo stripov. Marcosa so še zafrkavali sa se mu bo vse zrušilo, ko bo les popustil.