Še nekaj mojih strnjenih misli in občutkov po obisku MAFESTa:
To je sedaj bil moj tretji obisk Makarske in si štejem v čast, da sem imel možnost obiskati vse. Lahko rečem, da me je impresioniral že prvi MAFEST in sem se takoj zaljubil v klimo in vzdušje tam. Spoznal sem ogromno ljudi, s katerimi smo sedaj po treh letih postali prijatelji, organizatorji in vsi ostali ( hotelirji, lastniki apartmajev, gostinci,...) so res prijazni in ustrežljivi.... pa še najpomembnejše- ni tiste nore poletne vročine, morje je ravno dovolj toplo da se lahko okopaš, hrana poceni in tudi apartmaji so še zelo poceni ( 12 EUR na dan). Se pravi idealna klima, da se lahko posvetiš dogajanju na MAFESTu.
O gostih MAFESTa ne bom zgubljal besed, že imena povedo vse ( Font, Delano, Manfredi, Ramella, Herman, Filippucci,...).
Zaključim lahko s tem, da bom sigurno obiskal Makarsko tudi naslednje leto, upam pa, da se bo še več vas odločilo za to. Vam garantiram, ne bo vam žal, to so potem lepi spomini za celo življenje.
Da se še jaz oglasim
Bilo je super, fajn smo se imeli, dobro jedli, nekaj pili. Kvihtali stripe (poraba goriva je očitno kazala, da smo nazaj grede pridobili vsaj enega potnika, če ne dva - v stripih seveda )